Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 371
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Мисля че ще събереш повече дрехи не като на снимката една зад друга, а със стандартния надлъжен лост, но закачалките да са завъртяни леко диагонално, не перпендикулярно.

# 496
  • София
Така перпендикурялно ми изгелждат много неудобно.
Мисля, че е добра идея да са малко настрани, май няма да им пречи Simple Smile .
Искам едни промени да внеса, обаче са ми крайно неясни в момента Simple Smile . Питам си по принцип. Защото не съм решила за какво ще използвам мястото, което ще се освободи Grinning .

# 497
Измерих в гардероба на синко, детска закачалка е 30 см. С блузката идва 40. Врата ще имаш ли? Няма да стане ако имаш..ако е отворен по може... Нормална закачалка, моято е от икея дървена, мерих я 40 см е..
Но мерене му е майката.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 10:51 от teta75

# 498
Монтирахме издърпващия се лост за закачалки.

# 499
О, актуална  за мен в момента тема.
След стаята на дъщерята, минах на гардеробната и баня.
Вчера подредих вертикално спалните комплекти, не очаквах колко е удобно. А се е искало само да се прегънат на две. Моите чекмеджета са Pax с дълбочина  60 см. Автоматично се освободи едно чекмедже, намери се изгубен (в плик) самотен бял чорап ).
Скрит текст:
Тези дни ще се боря с чаршафите с ластик, нещо не ми се получава толкова красиво, като в клипчета в ютуб.
Пробно взех няколко икейски органайзера, пак за вертикално подреждане - тениски, пижамки, спортни клинове и горнища. В резултат констатирах, че имам безумно количество тениски - черни и бели ). Остана и да се науча да прегъвам тениски, че в момента хич не ги бива ).
Скрит текст:
Поръчах от Алиекспрес органайзери за бельо, ще споделя, ако са удобни като дойдат.
Най-накрая намерих подходящи кутии за баня в два размера в Пепко. В плитката горна- сешоар, четки за коса, маша. На долният рафт - в едната e резервна тоалетна хартия, в другата - всякакви масажори и други глупости, купени с голям ентусиазъм, но без реална преценка ). Под етажерките в едната кутия са свещи, обичаме си романтична обстановка в банята )), в другата  - резервни четки за зъби, пасти, сапуни и т.н.
Скрит текст:

# 500
Ооо, каква красота! Моята баня е толкова малка, че не мога да сложа абсолютно никакви стелажи.

# 501
  • София
Това с вертикалното подреждане  на тениски при мен не проработи.
Като извадиш 4-5 тениски и става пастет (после подреждане наново на цялото пространство).

# 502
Аз също подреждам така тениските, но по няколко в един органайзер. Така не се разбутват, като изкараш 1-2.

# 503
Пролетта тениски ще се върнат на закачалки, тук ще зимуват ). Но това ми помогна да осъзная колко безумно пазарувам, не е нормално да имам толкова идентични тениски. Да не говорим колко неща изхвърлих и подарих.

# 504
Аз нямам нерви след всяко пране да сгъвам така. Не е за мен това Simple Smile

Стелажчетата .. много симпатични.

# 505
Къде си държите халатите за баня? От една година нищо не мога да измисля, размятаме ги из цялата къща и вече много ме дразнят. Преди висяха на закачалка на вратата на банята, няма ли някакъв друг вариант? Накрая пак ще купя закачалка за врата май Confused

# 506
В банята за закачалки( нашата), на децата в банята ги закачаме на лирата.

# 507
  • München, Deutschland
Къде си държите халатите за баня? От една година нищо не мога да измисля, размятаме ги из цялата къща и вече много ме дразнят. Преди висяха на закачалка на вратата на банята, няма ли някакъв друг вариант? Накрая пак ще купя закачалка за врата май Confused
На ММ там му виси халатът, евентуално на лирата в банята. Аз имам подарени халати, които най-много 2х годишно да облека след баня - понеже ги ползвам рядко, седят на най-високия рафт на шкафа в банята.

# 508
  • София
Халати нямам, но кърпите са на стената на закачалки.

# 509
  • София
На закачалка зад вратата на спалнята. Свободностояща.
Преди ползвахме закачалка на самата врата, но от тежестта започна да се измята (4 халата висяха на нея).

Общи условия

Активация на акаунт