Разлика в годините

• 8 922
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Не е гаранция, но с 18-20 годишния, ще е по-скоро грешка от липса на опит и при двамата, а с 30-годишния - грешка, защото най-вероятно някой доста по-обигран я е манипулирал и мотал. Има разлика.

# 106
Готова за какво? Връзка, семейство, деца?
Аз не съм чула никога от младо момиче "ех, как искам някой да ме хване за забавление, че да трупам опит". Всичките искат любов и връзка. Такова нещо, само дъртаците ще го кажат, защото вече знаят, че реално това се получава в тази млада възраст. Но малките не го знаят още, въобразяват си други неща.
Няма нужда от такъв "опит" на този етап. Много е вероятно да си счупи главата рано-рано, и това да се отрази на бъдещите й отношения с мъжете.

Ако робува на социалното програмиране, си права.

Аз вече не познавам жена, която да се притеснява, че е спала с 10+ мъже. Да - всяка ще каже - ти си ми втория. Ама не виждам къв е проблема да врътне 10 бройки. Нали точно това е проблема на жените - че едно време всичко е било социално програмиране и са се пазили. Ама ся къв е проблема?

А знаеш ли кво може да стане ако НЕ натрупа 10тина бройки - да се омъжи за втория, да стане зависима емоционално от нея - щото и е втори, щото е омъжена и след 10 години да съжалява и да се разведе.

# 107
Проблема е, че ми прилича на емоционална, влюбчива тийнейджърка, а такива е добре да си пазят емоциите и да се грижат повече за психиката си. Отношенията не опират само до отварянето на краката.

# 108
Проблема е, че ми прилича на емоционална, влюбчива тийнейджърка, а такива е добре да си пазят емоциите и да се грижат повече за психиката си. Отношенията не опират само до отварянето на краката.

И как става грижата за психиката - като не се отдадеш на емоциите си, подтиснеш си ги и търсиш "перфектния", в който да се влюбиш и се надяваш той да не разочарова очакванията, които крехката ти психика е заложила.

ИЛИ

като придобиеш опит, изоставят те, измамят те, видиш, че светът не е черно-бял, продължиш, потърсиш, опознаеш различни хора, опознаеш себе си, опознаеш видовете мъже, как се държат и прецениш кое ти хареса и съответно от това натрупаш и житейски опит и мъдрост както се казва.

# 109
Понеделник. Ден 1. Господинът се представя в края на служебен ангажимент/събитие. Контактът е няколко минути. Следва тема в БГМама “Какво да направя”.

Вторник. Ден2. Господинът е забравил нещо и минава в офиса да го остави. Пита за фамилията на дамата. Очевидно има контакт в някоя от соц. мрежи. Следва тема в БГМама “Разлика в годините”.

До ден 5 очаквам нова. “Защо не ми предлага?”

# 110
Грижата става като не се хвърляш сляпо в отношения, които имат прекалено много червени лампи от самото начало. 30-годишен, който се занимава с тийнове, е червена лампа.
Чупенето на главата не е подминало никой, няма да я подмине и нея, но не е нужно рано-рано да скача в дълбокото, защото това си има цена.

# 111
Ако погледнеш от чисто практична гледна точка за създаване на семейство е перфе - той на 34 ще има перфе кариера, тя на 22 ще е в перфе фертилна възраст.

# 112
...и на 30 ще се чуди защо не го е поживяла тоя живот малко повече, а се е затворила рано-рано в кухнята с малко дете, докато връстниците й се забавляват, пътуват, преживяват някакви неща. И ще започне да наваксва, което вероятно ще доведе до проблеми в отношенията й + развод.

# 113
  • София
Нека пробва, то е ясно, че без чупене на глави не минава. Но поне малко да укроти емоцията и да действа с едно наум. То е ясно, че със спиране няма да стане, обаче едно 18 годишно момиче е доста уязвимо и без 30 годишен изграден мъж да си ползва вече придобития опит да я обработва. Много такива не просто си счупват главите, а си забатачват целия живот, и после е много трудно да се издрапа, защото липсва предишен опит, на когото да стъпят за да излязат от ситуацията. Затова е добре и вече да са навъртелаи някакви връзки, с връстници по възможност, за да не са голи и боси преди да се хвърлят сред мъжете. Иначе много 18-годишни девойки си мислят, че са много хитри и могат да разиграват всеки чичко, обаче това хич не е така. Обикновено им се получава със смотаняци, които или са недорасли, или не са виждали внимание. Опитните мъже са друга бира.

# 114
А, зависи, Елунария. Аз поживях до по-късно, сега съм с все още малко дете и имам някои ограничения поради това. Тия 40-годишни, дето родили на 20+, вече са отгледали децата и сега са го ударили на живот.
Тоест дали рано или късно тя ще се ограничи, все в някакъв отрязък от живота няма да е волна птица и когато и да е този отрязък, ще е приблизително еднакъв като продължителност.

# 115
Ако ще го удряш на живот, по-добре да е преди да се появят децата, вероятността да ти се щурее след това е по-малка. Все пак и те ще трябва да преживяват закъснялата младост на майка си.

# 116
Аз говоря за екскурзии и купони, а ти? Grinning
Какво има да ги преживяват децата?

Моите родители с вече отгледано дете как си поживяха... Майка ме е родила на 26.

# 117
Нищо лошо няма, нека опитат. Както 30 годишния може да не е манипулатор. Така и 18 годишния може да и разкаже играта. Опит си трябва, пък каквото стане.

# 118
Аз говоря за екскурзии, купони... и нови мъже, очевидно. Които къде ще е срещала, ако от 18 се е хванала с 30 годишния батко?

# 119
Не е мечта на всеки по-възрастен мъж да забремени младото гадже и да я върже до печката, за да не учи и работи.
В случая е нелепо да се коментира връзка след два разговора. Това ще е проблем, не 12те години разлика - тя е незряла, а той на 30 би следвало вече да е мъж. Същите проблеми обаче могат да възникнат и с някой на 25, който вече се е осъзнал.

Общи условия

Активация на акаунт