💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 391
Добро да е!🙃

Изгледах ги наведнъж снощния и "лудо влюбен съм теб" 🤪

Много хубав колаж 😍

# 392
  • София
Добро утро! Heart Eyes В очакване на почивните дни Grinning спокоен ден ви желая!

Мики, Flowers Hibiscus за преговора! Миси, Flowers Hibiscus, за приятното начало на всеки ден!

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 08:44 от Dilemi

# 393
Добро утро прекрасни, слънчеви момичета!
Хубав, спокоен, цветен и успешен да е денят ви!

Благодаря за преговора в сряда, Дилеми.Flowers Hibiscus
Благодаря за всекидневния обзор на епизода, МикиFlowers Hibiscus
Миси,благодаря за сутрешния поздрав, изпълнен с оптимизъм и настроение.Flowers Hibiscus
Ох, стана като на Оскарите, ама продължавам с благодарностите.
Благодаря на всички, донесли новини, снимки, интервюта, клипове и др.
 От всички прочетено, видяно, чуто стигам до извода, че съм от тези, които очакват любимците ни да са заедно, да се обичат, но не на всяка цена да афишират връзката си. Кому е нужно това?!? Казвате, заради фенската маса. Заради милионите почитатели те дават интервюта, срещат се, разговарят и се  снимат с тях. Но всеки има нужда от интимност във връзката си, от спокойствие и тишина.
Скоро прочетох една мисъл, която свързах с тях.

Днес православната църква отбелязва празникът на Св. Мария Магдалина.

Честит празник!
Ако имаме именици -
Честити да са, здрави и успешни!

# 394

Добър ден на всички прекрасни момичета в темата Heart Eyes
Макар и в късната сутрин, Керем ни сервира по едно ароматно кафе и с топъл глас казва да му се доверим за всичко относно Ханде. Grinning
Демек, споко - ASK VAR Revolving Hearts
Просто й трябва малко тишина, спокойствие и да бъде оставена на мира.

Любовната история на двама от световно известните и обичани актьори Бен Афлек и Дженифър Лопес дава надежда за всички останали влюбени двойки по света и потвърждава максимата, че любовта никога не отпада, умира и се загубва ако човек я носи в сърцето си.

„Любовта е прекрасно нещо – може би най-прекрасното нещо – и си заслужава чакането“
„Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака/връзката/, е другият човек..."

В следващия линк към един малко глупав сайт доста подробно се описва историята на една 17 годишна незавършена любов.
За двама, които се обичат надежда винаги има.
Така че, ако Керем и Ханде се обичат, нищо няма да им попречи да са заедно освен те и собствените им страхове.
Дано са смели и преодолеят всички трудности....

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 10:51 от DeniAra

# 395
Здравейте Animal Bee

Нося ви едно много интересно видео от сета на СЧК. Част от техните живи предавания.
Преводът е на испански. Опитах се да преведа някои от репликите. Много са сладки. Прекрасни спомени. Керем неперкъснато търси с поглед Ханде и все пита къде е. А ще ми обяснява, че били само приятели.
Поли ако имаш някакво време, може ли да ни кажеш отгоре, отгоре какво си говорят. Не го приемай като ангажимент.

Нося обещания превод. Носталгично ми стана, докато ги гледах отново. Страхотни хора, страхотен екип, атмосфера, усеща се..
Скрит текст:
Керем представя хората от екипа.
Керем: Къде са останалите? Вижте двама актьори, които работят много (Анъл "Енгин" и Мелиса "Джерен" ) Ханде?
Анъл: Не знам нищо за Ханде. Тя е твоят партньор.
Керем: Като цяло не е на сета, защото работи много малко. Много малко работи.
Анъл: Не си ли я виждал? Нямате ли общи сцени?
Керем: Една или две? Колко да са общо? 40? 😂
Мелиса: Може да видите по лицата ни колко сме уморени.
Анъл: Казват, че Сарп ще е дубльор на Ханде.
Керем: Устните му много приличат на тези на Ханде.
Мелиса: Пълно копие е.
Анъл: Да, така е, много си приличат.
Мелиса: Като близнаци са.
Керем: Понякога направо ги бъркам. 😂
Анъл: Много ме е страх, че Ханде ще дойде сега и ще приключи с нас.😂
Керем: Къде е Ханде?
После говорят кой епизод ще дават днес - 32ри ще дават, а в момента снимат 33ти. Керем и Сарп записали много хубава сцена.
Керем към Анъл: Виж какво ми е написала Гюнфер. Когато пусна лайв и изпада в паника. 😂
Викат го за снимки , а той се разхожда, да покажел на хората сета. И пак  "Ханде къде е ?" Откри я най-накрая. 😂
Ханде: Толкова внезапно, отново толкова внезапно.
Керем: Къде беше цял ден?
Ханде: Работих цял ден, ти не беше тук.
Керем: Не работеше. Анъл, Мелиса, всички казват, че не си работила.
Ханде: Питай Анъл.
Анъл: Братко, цял ден е на сета.
Керем: Какво?
Анъл: Дори да не снима сцена, тя е с телефона си наоколо.
Ханде: Твоите сцени записах днес.
Керем: Тръгвам. Ще затварям. Вижте се какви сте, невероятни сте.
Следващото клипче е от сета на 11ти епизод. Казват, че е много хубав, но това , което прави 11ти епизод хубав, е 10ти. Защото епизод 10 свършва на едно място и в 11ти си казваш "какво по дяволите"? 😂
Керем: Двамата с Ханде много си говорим за това и сме благодарни , че работим в този невероятен екип. Те правят всичко възможно този сериал да бъде хубав. Благодарим им.
Керем благодари и на феновете в чужбина, за прекрасните цветя, които им изпращат. Накрая казват за облога си - който пръв  изплаши другия и го запише , печели. Спечелилия взима телефона на губещия и може да сподели една снимка от него, която иска.

Дени, прочетох статиите. И аз много се радвам за тази възродена двойка, дано този път е завинаги.
Относно възраждането на любовта, виждала съм го , при две близки двойки. Споделяла съм и преди, но нека сега накратко отново, че има промяна в семейното положение. Joy
Скрит текст:
И в двата случая връзките се подновиха след 5г раздяла и наличие на деца. И в двата случая хората се бяха променили много за това време , в майките/бащите на децата си също са били влюбени. Мисля, че след 5 години просто се влюбиха отново във вече познат човек. Това, че са се потърсили след толкова време показва, че е имало нещо - хубав спомен, съжаление за изпуснат шанс? И в двата случая инициативата дойде от мъжа. А жената просто трябваше да му се довери отново, трудно, но се получи. Понастоящем едната двойка все още е заедно и имат едно детенце, планират второ. Heart Exl А втората двойка се разделиха наскоро, понякога и вторият опит не е успешен...

Марги, наистина много хубав колаж. И преди сме го споделяли в темата, имах го и в цветен вариант, но нещо не го намирам..

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 12:49 от mikipoli

# 396
  • София
Поли, огромно Благодаря, че ми се върза.  
Наистина тези клипчета навяват носталгия и едни много красиви и вълнуващи спомени. Невероятен екип бяха. Надали скоро ще бъдем свидетели на такова нещо. А точно това помогна СЧК да се хареса навсякъде по света. Не само химията и прекрасната игра на Ханде и Керем, а и поддържащите ги актьори. Всичко там беше в синхрон. Фендомът по цял свят ги обикна и ги поддържа и до сега. Като ги гледа човек, колко са истински, какво невероятно приятелство имаше на сета, как се шегуват помежду си. Ето това е, което ги прави различни, това е което прави разликата с другите сериали.  

Ето сега фенове от Каталуния са изпратили подаръци на Ханде и Керем. Твърдят, че те са ги получили в розовата къща.

Ето и повода поради който са изпратили тези подаръци.

В същият сайт "Светът на Мери", който публикува клипа с участиено на Керем зад сета, блогърката Мери се е обърнала с молба към феновете на ХанКер да спрат с обидите към Ханде и Керем. Прекрасно решение. Крайно време беше някой да го каже открито.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 13:26 от БлагаВест

# 397
  • София
Фен изпраща послания до Вселената Grinning

"Днес реших да слагам снимки на Керем и Ханде заедно цял ден. Така че започвам.
Това, което изпращате на Вселената, е това, което получавате."

https://twitter.com/HankerSlovakia/status/1550422910011072514

Мики, Линде Flowers Hibiscus за видеото и превода Grinning

# 398
Фен изпраща послания до Вселената Grinning

"Днес реших да слагам снимки на Керем и Ханде заедно цял ден. Така че започвам.
Това, което изпращате на Вселената, е това, което получавате."

Да се включа и аз в посланието. Flowers Hibiscus

# 399

И аз след вас! 😊

# 400

Направих го в Twitter, но и тук ще го направя и то с голямо удоволствие Heart

# 401
Здравейте, момичета! 🌞🌸
Благодаря на всички ви за всичко, което споделяте и превеждате! ❤
И да не остана и аз по-назад, както сме тръгнали, всички да сме 🌸

# 402

моят принос към Hanker

# 403
Ей сега видях в стори в ИГ, че Гамзе гледа кучетата на Ханде.. Въпросът е: Къде е Ханде? Grinning

# 404
И бабчето предизвиква Вселената:sunglasses:BlushSunglasses

Общи условия

Активация на акаунт