💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мики, Flowers Hibiscus за превода на т.н интервю на Керем.

https://twitter.com/applearchill/status/1553017465717899267
"И все пак лицето му говори повече от устата му" Sunglasses

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 17:31 от Dilemi

# 646
  • София
Гери, благодаря ти за чудесният анализ, който си написала. Абсолютно съм съгласна с теб.

От известно време се опитвам да си кажа мнението тук. Ще ме извините, ако не е това, което искате да чуете. Ще го сложа в спойлер, като нещо, което можете да подминете. 

"Нещастните хора не могат да понасят щастливи хора, безнадеждните хора не могат да понасят хора с надежда, негативните хора не могат да понасят положителни хора."

Скрит текст:
Не съм съгласна с това очерняне на Ханде. Затова, че никой от нейната агенция не се опита да застане зад нея, да я защити. Независимо, какво се е случило и дали въобще е така, както се говори, те са тези, които трябва да бранят клиента си. Това въобще не го видяхме. Ето как действа испанската агенция на Керем. Видяха, че не спират спекулациите със Стефани Кайо и веднага взеха адекватни мерки.
Няма как феновете на ХанКер да не искат да ги видят двамата щастливи заедно. Та те, до този момент, въобще не са излезли официално да кажат „Ние вече сме разделени и не сме ХанКер”. Затова ми е чудно, защо тогава ние да ги  смятаме за разделени. Напротив, продължават да дават невероятни надежди. Дори и вчера Керем със своето изказване подхрани огромни надежди. Защото това ”Нашето приятелство продължава” , говори много. Когато се изразяваш така, всеки нормален човек ще го възприеме, като едно ново начало. Нещо, което е спряло за известно време, но сега отново се възражда и продължава от там, където е спряло. Такава е нормалната човешка логиката. Не може никой да ме убеди, че при една приключила връзка, може да ми твърдят, че те са невероятни приятели. Явно не само аз мисля така. Феновете в Туитър също мислят, като мен и не спират да се майтапят по този въпрос. Защото, ако е имало силна, огромна, изпепеляваща любов, няма как да останат само приятели. Както се казва в онази незабравима песен на Михаил Белчев: „Бяхме най-близки, затова от сега нататък ще сме най-чужди в света…” Ако са били само приятели, то тогава любовта не е била истинска, а само приятелска. Да не говорим, че до този момент Керем не искаше въобще да отговаря на такива въпроси. Ханде също отбягваше и все казваше, че ще говори по-късно. Та от скарването до сега изминаха вече 6 месеца. Все до този момент щяха да кажат на феновете си, че са разделени. Ни вопъл, ни стон и от двамата. Пълна тишина. Поне от уважение към нас, би трябвало да го направят. Разбира се, ако са скъсали. За мен тази любов не е приключила. Житейският ми опит и вътрешното ми усещане го подсказват. Керем от известно време е съвсем различен. Той видимо е щастлив. Питам се, дали, когато един мъж е „сингъл”, както се изрази Керем, е толкова щастлив. Усмивката не слиза от устата му. Ханде също разцъфтя и се разхубави още повече. Това може да направи само една силна, истинска любов.
Задавам си и един друг въпрос. Родителите на Керем до този момент не са били приятели в инстаграма с нито една от неговите бивши приятелки. Единствено мама Чийдем следваше Серенай. Но когато Керем скъса с нея и майка му го последва. Чудя се, защо с Ханде все още продължава да е приятелка.  И не само тя, а и бащата на Керем. Той пък никога не е следвал бившите гаджета на Керем, преди Ханде. Ако Керем има някакъв мотив да си задържи приятелството с Ханде, неговите родители, какъв интерес имат? Разделили са се и чао. Дори напоследък прави впечатление, че майката на Керем следва същите приятели, които следват и сестрите Ерчел. Онзи ден всички са последвали в купом личната дерматоложка Ебру Кая. Ханде, Гамзе, Джанер, Керем, че дори и мама Чийдем. Голямо приятелство ще да е това с Ханде. Такива корени е пуснала, че няма отърване.
Каквото искате си мислете за мен. Достатъчно нелицеприятни неща прочетох през изминалите месеци по мой адрес. Това не може да ме разколебае. Това говори зле за тези, които ги пишат. Защото аз не съм си позволила да обидя и нагрубя до сега никого. Просто си изказвам личното мнение. Което със сигурност не съвпада с мнението на повечето от пишещите тук и особено „там”. Но това не значи, че трябва да ме нападат. Защото накрая ще се преброим, кой е бил прав и кой не. Много пъти съм мислела и аз, като теб Гери, да спра да пиша. Но после си казвам, ЗАЩО? Нека да се чуе и противоположното мнение. Кой е сигурен, че лично той казва истината. Истината ще я разберем от самите ХанКер.
Относно феновете на Ханде и Керем. Та те са милиони. Може ли всички да са „промити мозъци”? И кой го казва. Хора, които само, като чуят името Ханде и веднага изпълзяват от дупките. Такава неистова омраза изпитват към нея, че дори ехото от споменаването на името й от Керем, е достатъчно силно да ги мотивира. Сигурно и те не знаят, защо я мразят. Може би несъзнателно и завиждат. Нека ги успокоя. Ще трябва да се примирят, защото още много ще чуват това име.

Феновете са невероятни. Не можеш да спреш милиони хора, които искрено и безкористно обичат тази невероятна двойка. Не можеш да излъжеш милиони хора, усетът им е по силен. 

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 18:41 от БлагаВест

# 647
Гери, радвам се да те видя Hug
Линде, не знам защо мислиш , че Керем е имал връзка с Марго Роби, доколкото знам е бил неин шофьор няколко месеца (в началото на кариерата й) , което ги е сближило ( може би )  да някаква степен. Бил е шофьор и на други хора, но споменава нея по интервюта, понеже тя е доста популярна вече.
Поздравления за скрития текст в последния ти пост, по - специално за последния абзац. Hands Clap

Момичета, имам нужда от помощ. Подготвям новата тема и не мога да реша коя от двете шапки да избера. Моля, дайте своя вот. 😂

Вариант 1

Вариант 2

# 648
Блага вест,толкова много искам да си права ,да бъда на твоето мнение,да се радвам на всеки малък жест и сламка от тяхна страна,с които да покажат,че са отново заедно!Но ме спира едно "НО"!
Това,че Керем вчера каза,че те са добри приятели обикновено се казва от известни личности,които искат да прекратят въпросити,по които не искат да говорят!
Дали наистина са били само добри приятели,или са останали такива след като са били заедно,само те си знаят!
Има няколко варианта,по които разсъждавам:
1.Страстна,луда,гореща любов,която са изживели двамата и тежка,трудна,но окончателна раздяла,за която никой,нищо не знае защо се случи точно след като двамата се бяха изолирали заради Ковид
2.Любов,която и двамата са искали,но не чак толкова,че да останат завинаги заедно,изживяна и приключена,както е започнала,така и е завършила!
3.Имали са връзка,но по-скоро всички снимки и видеа са с ПР цел!
Когато Керем беше в Испания /цитирам по памет/,някой го беше попитал,как се справя с разделите,с това,че е останал сам и,че лично той много страда!Думите на Керем/отново цитирам по памет/ бяха : "-Ще ти мине брат,няма да усетиш колко бързо ще ти мине!"
Това ми е червената лампичка в неговото изказване!
Във вчерашното,също ми светна червена лампичка!
Приятели сме!Да,продължаваме приятелството!
Забележете,че журналистът попита Келем дали са приятели с Ханде и тогава той отговори така!
А какво трябваше да отговори?Да каже ли,че не се виждат,чуват,не са вече 6 месеца заедно?На вратата на заведението?Нали тогава щяха да го тормозят още повече,навсякъде да го причакват и да раздухат думите му до небесата!
За мен по този начин Керем прекъсна атаките на журналистите за него и Ханде!
Наистина се чувствам много зле,но мен не ме е обхванал този интусиазъм!
Пък и казваш ,Блага вест,че "накрая" ще се разбере кой крив,кой прав!
Добре де,искам да е така,обаче кога е този край?Скоро ли?По-късно ли?Кога?Есента?Зимата?
Много,много време мина все в такива химери,че едва ли всеки ден,като отворя лаптопа и ще прочета прекрасната новина за Ханкер,че отново са заедно!
Да,обаче,дните си минават,а нищо такова не се случва вече 6-7 месеца!
Дълъг период за надеждата!
И пак си мисля,ДАНО ДА НЕ СЪМ ПРАВА!!!!

# 649
  • София
Мики,  казвам си веднага Grinning Избирам вариант 1, има повече цвят и движение! Hug  

А и може по Соломоновски - за предстоящата, 8-ма тема 1-ви вариант, за следващата, 9-та, 2-ри вариант Stuck Out Tongue Winking Eye

Вариант 1

Гери, Линде, Усмивка Flowers Hibiscus
Противеречие между разума и чувствата - разумът казва Ask Yok, чувствата  -  Ask Var. Поне и двамата сега изглеждат спокойни и щастливи. Пък дано да дойдат и нови работни проекти. И за тях и за феновете им ще е отклоняване на вниманието и напрежението от разговорите за личния им живот. Hug

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 19:01 от Dilemi

# 650
БлагаВест, аз също съм на това мнение. Кой те е обидил, къде и защо?!?! Защо има такива злобни хора? Всеки има право на мнение, без да обижда и агресира към хора с различна гледна точка! Точно затова и аз се престраших да пиша тук, в тази тема, защото колкото и различни да сме, никой не си позволява обиди и нападки. Разни хора, разни идеали.. 🌞❤

# 651
  • София
Поли, аз също се спирам на Вариант 1!
Да ти отговоря на въпроса за Марго Роби!
Когато Керем гостуваше в шоуто на Ибрахим Селим, му зададоха въпроса, коя ще избере от дадени две артистистки. Едната беше Марго Роби. Тогава Керем за миг се вцепени и попита нарочно ли му задава този въпрос. Ибрахим се изненада и попита защо. Керем му каза, че те с Марго са се срещнали случайно. Той е бил нейн шофьор за две седмици. И с доста недомлъвки показа, че е имало нещо мимолетно между тях. После тя заминала и повече не са се виждали. Но той беше много смутен и възбуден, когато говореше за нея. За всички други, за които го попита не беше така притеснен.

Усмивката, това е лично мое мнение. Не мога да приема, че някой ще каже че са "приятели", за да не го питат повече. Напротив, точно сега ще го питат повече. Защото, от днес вече повечето от турските блогъри (подчертавам, че не са фенове), които до вчера категорично твърдяха, че Ханде и Керем са разделени,  от днес твърдят категорично, че това изказване на Керем е признание, че вече са заедно. Както до вчера приемахме, че тези журналисти казват истината, би трябвало сега също да приемем, че казват истината. Ако Керем иска да спрат да го питат и наистина са разделени, най-доброто е да го заяви официално. Милионите фенове заслужават това уважение. Това, че не го казват и двамата показва, че раздяла няма.  
Относно времето! Да доста време мина, но аз познавам хора, които с години са разделени и отново се събраха. Така че, това не е показателно.
А това с прословутият ПР, въобще не е сериозно и не мисля да го коментирам.

Съни, това вече е останало в миналото.    

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 18:51 от БлагаВест

# 652
И аз съм за вариант 1 Wink
Мики, благодаря ти за превода Hug

# 653
Привет, момичета!
Темата ви е разкошна, атмосферата също. Съвсем скоро попаданах на този сериал, от клипче в Тик Ток, стана ми интересно, разрових се да видя, от кой филм са Еда и Серкан и станах фен на секундата. Това ми е вторият турски сериал, който гледам през живота си. След първия се зарекох, че никога повече няма да гледам, защото свърши толкова тежко и тъжно, че го преживявах дълго време. Вярно е, че беше преди много години, но до сега изобщо не съм ги заглеждала. След като ми стана толкова интересен се разтърсих и за информация за героите, сюжет и т.н. Гледам двучасовите серии и все още не съм го изгледала. Но! след като попаднах във вашата тема, се почувствах като в страната на чудесата Grinning Толкова информация, снимки, споделяне. И във вас се влюбих Heart
Та четейки и гледайки клипове в Ютюб за сериала, зад камера, техни сторита и лайфове и четейки ви разбрах, че те са били заедно и вече не са. Някоя добра душа може ли да ми разкаже накратко какво се е  случило? Колко време са били заедно, от колко време не са. Или поне да ме насочите към стари теми да почета, какво сте коментирали.
Интересно ми е също дали поддържат връзка с другите актьори от сериала. Гледайки им клиповете са били доста близки и са се забавлявали много. Гледах едно участие на Керем в някакво шоу, май при Ибрахим някой си. Не запомних. Там разкзаваше, че е бил шофьор на Марго Роби, но не спомена да са имали по-интимни отношения.
Да се извиня за дългия пост и за това, че никак, ама никак не ме бива слагането на снимки, но пък с огромно удоволстиве се наслаждавам на тези, които качвате вие.

# 654
Хоп-Троп, добре си ни дошла. Много се радвам! Flowers Hibiscus Имам чувството, че всички те чакахме да се разпишеш. Сега като си почнала, не те пускам. Satisfied

Линде, не помня да съм чела, че Керем е имал любовна връзка с Марго Роби. Май друго Марго беше от ученическите години.

Мики, за втората шапка гласувам. Flowers Hibiscus

Клоня към това, което е написала Гери. Факт е, че Ханде му би хикса отвсякъде. Избягва да харесва публикации, които е харесал той. Помним, че си махна лайка в Туитър под туит за HBO Латинска Америка. Никой не може да ме убеди, че Керем не е активен в социалните мрежи, особено Туитър и не знае какви са настроенията. Много хубаво, че се застъпи за нея, но Ханде няма нужда от защита. И то от хора, които 2 години живяха със сериала, а накрая се изплюха. Мисля, че се справя и сама, а в игнорирането и триенето няма равна. Satisfied

# 655
Мики, предвид горещините аз съм за Вариант 1 😂

БлагаВест, както винаги се възхищавам на твоите ентусиазъм и оптимизъм.

Усмивка, на мен тази червена лампичка ми светна още когато Керем казва, че не бил готов за брак. Обаче тогава си казах, че им е рано. Светна ми една ослепително червена лампичка и вчера, когато след като две години Керем тръбя за тази голяма любов по всички възможни медии, вчера смени думата на приятелство - разбира се след края на сериала и след всичко, което двамата получиха от него. Ама предпочитам да не си го мисля...

# 656
Хоп-Троп, добре дошла. Flowers Cherry Blossom
Радвам се, че се престраши. Тук обикновено е оживено по всяко време на денонощието и можеш спокойно да задаваш въпросите си.

Гери, Линде, не разбрах защо неща по темата ги слагате в спойлер, няма и да питам, нито пък ще последвам примера ви. Joy Grinning
Линде, с теб често сме на противоположни мнения, но ме кефиш. Joy Винаги отстояваш своето и си стоиш зад думите.
Няма да ти стане приятно, но често с някои от постовете ти се забавлявам, особено пък когато "не гарантираш за достоверността на информацията".
Обаче ...Kissing Heart винаги първо разглеждаш от положителната страна, идваш със съответните линкове/или скрийншот и преди всичко пишеш от сърце. Не се връщай към онзи момент когато ти се нахвърлиха тук с грозни нападки от профил специално създаден за целта! Недей, че чак на мен ми става тъпо.

Силно разочарована не, но признавам, че съм малко неприятно изненадана от случващото се. Светът не се върти около тях. Разделите са нещо напълно нормално. Защо аджеба когато трябваше не си казаха в прав текст, че всичко е приключило ами сега оставят хората да гадаят за пореден път.
Говоря в мн.ч., а всъщност имам предвид Керем Satisfied

# 657
Какви приятели? Да излязат и да кажат, че се ненавиждат. Smiley И ние да дискутираме активно.

Нов клип от събитието на Nocturne, което се проведе май месец.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1553050403234775041

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 19:42 от midnight__sun

# 658
Марги, аз лично пиша в спойлър, защото знам, че може да постна мнение, което да нажежи страстите. А не искам, защото не е с лошо. Просто аз не съм от онези фенове, които ще кажат на черното бяло само защото боготворя идола си.

# 659
Хоп-Троп, добре дошла и от мен Wink

... бърза работа нямаме... ще си почакаме Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт