💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 150
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Flowers Herb Хубава и приятна, разтоварваща вечер момичета и от мен!
Моя избор за шапка е Вариант 2, но виждам повечето от Вас са за Вариант 1, за това нека е той.
За отношенията на Ханде и Керем и моите предпочитания да са така ...

, но често се люшкам и привиквам БлагаВест дори когато е на почивка за което сърдечно и БЛАГОДАРЯ. Не ще коментирам лошото, което се изписа, че рипкам остро направо влизам с бутонките, както се изразяват запалянковците ... Моя отбор е ХанКер и надеждата, че са заедно и са щастливи.
Трудно ми е за обективност, реалистичност, истинност относно техните отношения. Четейки де що има за тях, кое е истина и кое не е? Нравите им, обичаите им, средата в която са, та и поколението ... абе, питанки колкото щете.
За всички Вас, виртуални целувки и вяра, надежда и любов!
Вземете си цвете ...

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 20:12 от Yassy_N

# 661
Бамби,... хубавото си е хубаво Wink

Sparkling Heart

# 662
Гери, събрали сме хора, които ги преглъщат леко нещата и не драматизират излишно. Надявам се опасенията ти да са напразни.

За шапка - втория вариант ми допада повече.

# 663
Хоп-троп, добре дошла Hug
По въпроса ти - малко е трудничко да ти обясним какво точно се е случило, защото и ние не знаем. Мисля, че Линдето беше писала подробен пост по темата в отговор на въпрос от Дени. Но кога беше..може би в предната тема, ако го намеря ще ти пусна линк. Назад към стари теми да се връщаш не те съветвам, много са. Joy
С 2 думи - сериала започна да се снима през май 2020г, като Ханде и Керем комуникират от месец март 2020 и са се подготвяли за ролите си с учител , но онлайн, понеже нали беше първата ковид вълна. Започнаха снимките на сериала, излъчиха първите 1-2-3 серии и някъде там Ханде обяви раздялата си с нейния приятел Мурат Д. След това започнаха постоянни спекулации и въпроси, има ли любов между Ханде и Керем. Те постоянно казваха, че са само приятели. Връзката си обявиха през април 2021г след края на първи сезон, когато заминаха заедно за Малдивите. След почивката на Малдивите вече и двамата почнаха да качват по-спокойно техни общи снимки и Керем качи снимки от рождения ден на Ханде - ноември 2020г т.е. той е бил там, като приятел или като гадже не знаем. Joy
Раздялата е в края на януари 2022г. След 18.01 спряха да си лайкват и коментират снимките. Ханде изтри 2 техни снимки на 18.02. След това на 09.03 изтри всичките си общи снимки с Керем и спря да го следва в Инстаграм. Керем също спря да я следва около 20ти март. И това е. И двамата не са давали никакви интервюта в този период февруари-март. Ханде чак през април я хванаха да я питат в лоши отношения ли били с Керем , тя каза "може ли да има такова нещо". Керем няколко пъти го питаха за нея, той все  казваше, че не е мястото да се говори за това и личният му живот не е важен. Чак вчера каза нещо по темата. Joy

Благодаря на всички, които дадоха своя вот за  шапката,  и аз клонях към първия вариант, свежа и разхлаждаща е наистина. Sunglasses

Паралел Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 20:19 от midnight__sun

# 665
Stuck Out Tongue Winking Eye Сериал  <----> Реал  Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

# 666
Гледам, че Мики е отговорила на повечето въпроси на Хоп-Троп.

След сериала Ханде и Керем не са се събирали с каста. Там си се заформи една компания от Елчин (Мело), Алиджан (Сейфи) и Ситаре (Фифи), която в последствие се хвана с бишия приятел на Ханде, а Ханде взе че ги отследва и тримата. Satisfied Но май писаха, че Ситаре се е разделила с Мурат Далкълъч. Мая (Кираз) им беше отишла на гости преди време, миналата година да е било. Неслихан (Айдан) беше писала, че наскоро се е видяла с Ханде и още някой. Еврим (Айфер) редовно харесва снимки на Ханде и слага по някой коментар. Ханде си остана най-близка обаче с Биге (Селин). Бяха на наградите на ELLE заедно, после и на събитие на списанието в Бодрум. Керем наскоро се видя на парти с Мелиса (Джерен). Анъл (Енгин) тези дни коментира, че му липсват снимките и колегите. От сериала излязоха две двойки, едната е ясна, но другата излезе много стабилна. Чагри (Ферит) и Башак (Пъръл) са заедно още от снимките и изглеждат много щастливи и в момента. В общи линии е това. Ако някой се сети за нещо друго, може да добави.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 20:29 от midnight__sun

# 667
Нещо забавно Wink

Sparkling Heart

# 668
# 669
Ехаааа, супер сте! Много ви благодаря!

Идея си нямах, че Ферит и Пъръл са двойка, че Ханде е имала връзка започвайки сериала. Много интересни неща ми разкзахте. Благодаря още веднъж. Така и не мога да им запомня истинските имена. Освен на Керем и Ханде Grinning
Аз нали в момента за сефте го гледам и се вълнувам и от актьорите, и от образите им. Много ме забавляват Сейфи и Лейла. Джерен ми е много симпатична.
Интересно ми е очите на Селин наистина ли са такъв цвят или са използвали лещи, за да подсилят ефекта?

Да ви кажа от както ви чета, що информация търсих, то да разбера кои са тези отобори Ашк вар и Ашк йок, какво е Фендом.
 Абе с огромно нетърпение и удоволствие сутрин с кафето чета и съм безкрайно щастлива, когато видя, че има много нови отговори.

Чак съжалявам, че не съм го гледала с вас в реално време. Кой да знае, че ще стана такъв фен.

Не им е лесно на известните. Особено сега с тези социални мрежи, всеки има телефон, могат да те изловят навсякъде. Личният им живот никакъв го няма.

# 670
  • Плевен / София
Скрит текст:
Гери, радвам се да те видя Hug
Линде, не знам защо мислиш , че Керем е имал връзка с Марго Роби, доколкото знам е бил неин шофьор няколко месеца (в началото на кариерата й) , което ги е сближило ( може би )  да някаква степен. Бил е шофьор и на други хора, но споменава нея по интервюта, понеже тя е доста популярна вече.
Поздравления за скрития текст в последния ти пост, по - специално за последния абзац. Hands Clap

Момичета, имам нужда от помощ. Подготвям новата тема и не мога да реша коя от двете шапки да избера. Моля, дайте своя вот. 😂

Вариант 1

Скрит текст:
Вариант 2
+1

# 671
Хоп-Троп , може да ни питаш за всичко, което не ти е ясно. Няма глупави въпроси. Както съм писала и преди хуморът в темата е специфичен и се разбира само от пишещите в нея. Stuck Out Tongue Winking Eye Слънцето хубаво е направила, че ти сложи в скоби имената на героите, че да се ориентираш кой кой е. Joy
Да допълня за каста - Сарп (Ердем) съвсем скоро по случай 2 години от началото на SCK беше пуснал туит , в който казва, че екипът е бил страхотен. Керем хареса този туит. Също така феновете бяха питали Керем какво мисли за тази двойката Чааръ и Башак (Ферит и Пъръл) и той написа , че ги обича много. Чааръ отговори "и ние теб". Сарп (Ердем) стана баща по време на снимките на сериала, беше много емоционален момент, част от каста бяха ходили до болницата. Бащата на Биге (Селин) почина , докато тя участваше в сериала. Коментираше се тогава, че Ханде е пътувала много километри, за да бъде до нея, за подкрепа. И тъжни и щастливи моменти имаше, неща от живота, които няма как да не сближат хората. А да, Башак (Пъръл) скоро беше давала някакво интерво и беше казала за Керем, че са прекарали много часове заедно на сета, сближили са се и мисли, че са станали добри приятели.
И още една тъжна новина - малко след края на сериала почина нашата звездичка Сириус. Sweat

# 672
  • София
Хоп-Троп, нека и аз да те посрещна с прегръдка в отбора на заклетите ХанКерки.

Радвам се на всеки новодошъл. На всеки престаришил се да пише. Няма нищо страшно. Пиши си, каквото чувстваш. Всеки коментар и всяко мнение на мен лично ми е интересно. Така сравнявам с моето мнение. Защото хората са казали, че истината е някъде по средата.
Наистина гледането на сериала в реално време си беше чиста доза адреналин. Невероятно усещане. Тук жужеше. Всеки споделяше своите виждания, правехме коментари, предвиждахме какво може да се случи напред. Абе, лудост. А когато двамата виновници за тази наша "лудост", Ханде и Керем се включваха на живо, настъпваше истинско тържество. Ако можеш да изгледаш само един от техните лайфове ще разбереш за какво става дума. Те още тогава се гледаха с онзи поглед на два разгонени котарака. Не ми обягнаха на мен, нищо че до последно се борех да убедя съфорумките, че Aşk Var още от началото. Не ми вярваха, въпреки, че аз търпеливо се опитвах да ги убеждавам. Но така е, всеки вижда различно. Добре, че ме търпят все още с моят луд оптимизъм. Е, не само, имам и голяма доза предчувствие, което притежавам в огромни количества.       

Сега качвам това видео. Изгледайте го със субтитри. Много точен и безпристрастен коментар. Прекрасно поднесени доказателства.

# 673
Хоп-троп, добре дошла и от мен! Аз също съм новодошла и доста се притеснявах да пиша, но не съжалявам изобщо! Даже съжалявам, че чаках толкова време. Момичета, страхотни сте! Много виртуални прегръдки на всички ви! ❤🌸

Ашк вар! Заклет оптимист до доказване на противното, даже и след това! 😂💚
Някак изобщо не им вярвам, че не са заедно! Така го чувствам просто.. 🌞🌸

# 674
  • София
Съни, благодаря ти! Друго си е да имам още едно рамо.     

Аз съм почти убедена в това, което мисля. Керем е изпечен "лъжльо". Добър актьор е, несъмнено. Спомняме си, колко пъти ни е пързалял с неговите приказки. За мен не е случайно това, което снощи каза Керем. Дошъл е момента, в който трябва да излязат вече открито да кажат, какви са им взаимоотношенията. Керем си призна, сега топката е в полето на Ханде. 

Общи условия

Активация на акаунт