💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 166
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Хоп-Троп и Sunny, добре дошли и от мен. 🌺🌺🌺
Днес изпаднах в размисли и страсти, но исках да ви кажа, че сте попаднали на правилното място - винаги може да пишете и да се изказвате свободно 😊
Както и БлагаВест, аз също съветвам да се изгледа поне един лайф на Ханде и Керем. Ще разберете защо толкова трудно пускаме ХанКер.

И нещо за лека нощ - едно момиче, което сигурна съм, ще успее 💞

# 676
GeryFan, много благодаря! Знам, че тук всички сте мили и прекрасни момичета, които са толерантни и разбиращи се една друга 🌞🌸
Честно казано не знам има ли нещо, което да не съм изгледала за Ханде и Керем.. точно такъв фен и запалянко съм 😂🥰

Нося ви и специалните чорапи от вчера, лично споделени от Керем 😉
Обожавам чувството му за хумор 💕

# 677
Съни и Хоп-Троп, много се радвам, че се включихте. Flowers Hibiscus

Хоп-Троп, наистина гледането на сериала в реално време си беше голямо преживяване за мен. Много се вълнувах! Нямах търпение не само за епизодите, а за целия ден. Беше много интензивно и наситено с емоции. Питай си спокойно за всичко, което те интересува. Relaxed

Цветът на очите на Биге не е толкова наситен, но е специфичен.
https://www.instagram.com/p/CbhrGBQMd3e/
Не знам дали са лещи или по-скоро дали при монтажа на епизодите не минават през някакви цветови корекции.

Купонджиите Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 678
  • София
Аааа и аз идвам със същите цветни, розови чорапи.
Ето мнението на фенове, за тези нестандартни чорапки.

# 679
Да не си помислихте, че днес сте се разминали с обзора ми. Stuck Out Tongue Winking Eye

Обзор на епизод 40
(В оригинал- част от 13ти)

Лейля: Серкан Болат поиска помощ, чу ли?
Ердем: Да, Лейля, даже поледна към мен. 😂
Ферит: Да, беше грешка да си тръгна така от сватбената маса, но не беше грешка да се разделим, Селин. Знаеш го много добре. Всички имат граници и аз достигнах своите.

Ефе се появи. Още си спомням чуденките ни. Какъв ще е този герой? Добър? Лош? Тогава още не знаехме, че в този сериал няма да има истински лоши герои, само няколко психично болни. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Ефе: Г-н Серкан не е ли тук?
Ферит: Серкан е малко нетърпелив, прекалено е пунктуален.
Ефе: И има право. И аз мразя да ме бавят, но все някак ще си простим.
Серкан: Ще видим. 😅
Ефе: Най-много мразя подписването на договори.
Серкан: Аз пък ги обичам, всичко трябва да е ясно.
Ефе: И защо всичко да е ясно? Малко хаос върши чудесна работа.
Серкан: Това ще го видим тепърва.
Еда: Добре ли си ?
Серкан: Едвам се сдържам да не те прегърна.
Еда: И аз теб.
Серкан: Еда, не мога да дишам, когато те няма.
Еда: Ако искаш аз ще дишам вместо теб.

Айдан: Госпожо, Айфер, много хора се интересуват от Алптекин, но само вие попитахте за мен.
Айфер: Ако ви трябва нещо, ще ми се обадите,  нали? Бяхме почти роднини, макар и фалшиви.
Айдан: Да не навлизаме в тази тема. Сега Еда и Серкан наистина са заедно, но да пропуснем това с роднинството.
Айфер: Не, не, те само работят заедно.
Айдан: Не, наистина са заедно. Те са влюбени.
Айфер: Те са влюбени? Как така влюбени?
Айдан: Не знаехте ли? Аз ли ви казах? И аз се почувствах така като чух, г-жо Айфер, моля ви , дръжте се.
😂

Айдан: Кажи ми всичко за момичето.
Сейфи: Госпожица Еда е отлична студентка, най-добрата. Вече е получила нова стипендия. С 2 думи тя е ангел и всички я обичат.
Айдан: Белезници ли? Що за връзка има между тях?
Сейфи: И аз не я разбирам, но госпожица Еда явно е взела господин Серкан за заложник от 2 месеца. 😂
Ефе: Еда, не бъди скромна. Никой талантлив човек не бива да е излишно скромен.
Серкан: Да, особено много талантливите.

Еда: Не мисля, че можем да сме заедно. Винаги има още някой. Ти имаш Селин.
Серкан: Селин няма да застане между нас. Не би могла.

Бонус: Любимата ми снимка. Отново. 🥰

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 680
  • София
Среднощен привет от мен, момичета! Flowers Hibiscus

Привет на всички вас, лъчезарно усмихнати, винаги успешни, често удивителни, упорити в своята последователност, убедителни в  своите предположения и тези, уважаващи чуждото мнение, увлечени по сериала „Почукай на вратат ми“, влюбени в любовта на неговите главни изпълнители в лицето на актьорите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, момичета! Привет прекрасни виртуални приятели! Heart

Днес е специален ден, защото 30 юли е Международния ден на приятелството! В светът в който живеем, свят изправен пред толкова много предизвикателства, кризи и сили на разделение имаме нужда от насърчаване и защита на споделен дух на човешка солидарност, за да се противопоставим на тези кризи и предизвикателства. А най-добрата форма за споделен дух на солидарност е приятелството! Само чрез приятелството, чрез развиване на силни връзки на доверие можем да допринесем за фундаменталните промени, които са спешно необходими за постигане на трайна стабилност, да изплетем предпазна мрежа, която ще защити всички ни, и да генерираме страст за един по-добър свят, където всички са обединени за по-голямото благо! Международният ден на приятелството е обявен през 2011 г. от Общото събрание на ООН с идеята, че приятелството между народи, държави, култури и личности може да вдъхнови усилията за мир и да изгради мостове между общностите.

Идеята, с която влизам в темата в среднощните часове на настъпващия 30 юли е не само да ви напомня за този празник, но също така да ви благодаря, че сте мои виртуални приятели вече цели две години! Защото нашето виртуално приятелство заличава разстоянията, които ни делят! Това приятелство ни дава възможност да споделим нещата, които ни вълнуват за любимия сериал, за главните и второстепенни герои в него, за миналите им и бъдещи проекти, новини от личния им живот! Нашето виртуално приятелство прескача културните бариери и в темата пишат всички момичета, вълнуващи се от тематиката, независимо от това къде се намират по света! И не по-малко важно, всички ние тук в тази тема сме обединени от нашата привързаност към една красива и романтична приказка, разказана превъзходно от Айше Кутлу и нейния екип и направила ни съпричастни със случващото се около това вълшебство през един изключително труден, напрегнат и неспокоен период от време за всички нас, период на световна пандемия, когато всички ние бяхме объркани, тревожни и притеснени от случващото се, осигурявайки ни учещането за съпричастност, равенство, подобност! Благодаря искрено на всяка една от вас, която се чувства мой виртуален приятел, за прекрасните чувства и емоции, за възторга и екстаза преживян при прякото излъчване на сериала, за несекващия ентусиазъм на повечето от вас за поддържането на темата, за незабравимите мигове на усмивки и неприкрито удоволствие, с които чета постовете ви, за милите думи и пожелания, за всичко което споделяме заедно!

И за да съм по темата в темата, едни влюбени един в друг приятели, нашите прекрасни Еда Йълдъз и Серкан Болат! Един колаж с придружаващ текст, откъс от епизод 26 на сериала „Почукай на вратата ми“:

„ Серкан: За момент си помислих, че съм важен за теб. Но отново сгреших и то много.
Еда: Така ли ще бъдем?
Серкан: Какви да бъдем?
Еда: Ти, аз ..... така ли ще се отнасяме един с друг?
Серкан: А какви отношения искаш? Нека ти напомня, ти се раздели с мен. Но виж, въпреки всичко не искам да имаме лоши отношения. Разбра ли? Така че, по мое мнение можем да бъдем приятели.
Еда: Приятели?
Серкан: Какво? Не може ли да си ми приятелка?
Еда: Може, може разбира се. Защо не?
Серкан: Хубаво, значи вече сме приятели.
Еда: Двама приятели, които работят заедно.
Серкан: Между нас няма нищо вече. Забравихме за миналото. Всеки ще си живее живота.“

Накрая ви оставям едно красиво стихотворение, посветено на днешния Международен ден на приятелството! И не забравяйте да се срещнете лично или просто да позвъните на вашите приятели! Защото днес всички ние имаме повод да им благодарим, че са винаги до нас! Gift Heart

Приятелите винаги остават

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш’те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.
Автор: Димитър Ценов

На новите момичета Sunnyygirl и Хоп-Троп! престрашили се да пишат в темата, моето сърдечно и топло: „Добре дошли!“! Уверявам ви, че сте попаднали в една от най-емоционалните, най-толерантни и пъстри теми! Тема, която е топла, уютна и приятелска! Тема, в която участниците са на професионално ниво – по отношение на дизайн и съдържание на всяка нова тема; актуални новини, информация и справки; регулярни разбори, анализи и коментари; съдържателни проза и поезия; снимки, клипове и видеа с нашите любимци; анкети и тематични задачи за разнообразяване на темата; притчи, мъдрости и цитати от любими филми и книги; българска и чуждоезична музика, често с превод на текста; поздрави за лични и семейни празници и още много други! Тема, в която всеки осмелил се „да почука на вратата ни“ е посрещнат радушно, с усмивка и добро настроение! Защото всеки един, отбил се в темата и оставил нещо след себе си (текст, мнение, снимки ....) помага темата да бъде жива, вълнуваща и интересна! Sunglasses

В този среднощен час е късно да ви пожелавам спокойни сънища! Затова ви казвам "Добро утро" в събота и ви пожелавам приятен, слънчев, усмихнат и лежерен уикенд! До неделя и следващата серия снимки, уж за извинение на отсъствията, но всъщност за да споделя впечатленията, усещанията и емоциите си с вас, моите виртуални приятели! People Two Women Holding Hands

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 05:39 от nrgmama

# 681
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много положителни емоции, добро настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 682
  • София
GrinningGrinningДобро съботно утро, момичета! Heart Eyes  Приятни почивни дни ви желая! Heart Eyes
Поздрави на всички реални и виртуални приятели! Heart

nrgmama, Flowers Hibiscus за всичко споделено и написано
Хоп-Троп! добре дошла. Спокойно пиши за всичко, което те вълнува, радва или тревожи. Grinning
Мики за обзора на епизода,  Миси, за приятното начало на деня. Flowers Hibiscus

Още малко сведения  Grinning за облеклото на Керем  на сватбата

https://twitter.com/_Arnav_Khushi_/status/1553134215872536576]ht … 53134215872536576

"Керем носеше чорапи "Elephant Muse" от марката Jimmy Lion, основана в Ню Йорк. Марката е екологична, подкрепя различни социални проекти и „Seabin Project“, който е насочен към поддържане на океаните чисти. 🐘"

https://twitter.com/kclaire317/status/1553163428771950593/photo/1

PS

Grinning Grinning Grinning

И нещо от проговора, който подготвям за сряда: Stuck Out Tongue Winking Eye

Какво е това? Енергията на влюбените, които не са заедно.
Какво има там? Има страст, любов, признание...Това се вижда от 10 метра.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 10:37 от Dilemi

# 683
Добро утро момичета!
Пожелавам ви един прекрасен, слънчеви и усмихнати събота и неделя. Поливайте, релаксирайте на макс.
Благодаря ви момичета за коментарите , обзора на епизодите за позитивните мисли и реплики.
Бъдете живи и здрави.

# 684

Хоп-Троп, нещата които споделиха момичетата за теб са нови, за нас позабравени стари, но интересно ми беше да си ги припомня. В хубави и тежки моменти бяха заедно, особено емоционален беше раждането на детенцето на Сарп Бозкурт/Ердем.

Позволявам си да копирам откъс от 26еп. в поста на nrgmama. Звучи актуално и днес 🤪😁
Еда: Ти, аз ..... така ли ще се отнасяме един с друг?
Серкан: А какви отношения искаш? Нека ти напомня, ти се раздели с мен. Но виж, въпреки всичко не искам да имаме лоши отношения. Разбра ли? Така че, по мое мнение можем да бъдем приятели.
Еда: Приятели?
Серкан: Какво? Не може ли да си ми приятелка?

# 685
Добро утро и от мен! 🌺🌺🌺
Желая Ви слънчев и дано все пак прохладен уикенд. Аз се топя 😂

Гледаме напред 😉😉😉

# 686
Момичета,привет от нашето си море!!Прохладен,летен уикенд,пълен с любов и нежност пожелавам на всички!
Имам да допълня  от вчерашната дискусия:
Възможно ли е да приписваме голямата любов от екрана  показана ни от Еда и Серкан върху реалните житейски чувства на Керем и Ханде?Възможно ли е те просто да са се харесвали и да са били заедно,опитвайки се да изживеят тази любов в реалния живот,но в крайна сметка да са разбрали,че не са един за друг?Защото харесването все още не е любов!!Доста връзки се създават и за 5-6 месеца приключват!Само на нас да ни се струва,че те са лудо влюбени,а всъщност те само да са се харесвали?Тогава бих разбрала събитията,които се случиха!Какво е Вашето мнение?

# 687
Здравейте Animal Bee

nrgmama Hug

Усмивка, мисля , че в съвсем грешна посока са мислите ти. Керем и Ханде си бяха влюбени! Категорична съм. Joy То не бяха погледи, закачки, интервюта по списания, коментари под снимки. След раздялата много хора писаха , как можело , всички неща дето ги говорили по интервютата лъжа ли били? Ами не , не са били лъжа, към онзи момент, не са били. Просто някъде по пътя са се разминали. Никой не знае какво става в чуждите домове. А и връзката им не е няколко месеца, минимум 1 година беше според мен. Малко ли е? Thinking Според мен , ако двама души не са подходящи един за друг, по-добре по-бързо да се разделят, отколкото след 3-4 години да осъзнаят, че не гледат в една посока. По-млади няма да станат.. Та в тази връзка на мен такива раздели след 3-4г са ми странни, защото такава дългогодишна връзка вече е в една рутина, другият човек става като част от теб и почвам да се чудя, какво е станало, че са се разделили , щом толкова време са се изтърпяли. Joy Но хората порастват, променят се и дългогодишни връзки се разпадат, всичко се случва, истории в реалния живот много.

Нося ви един цитат , че отдавна не съм..
Главната ни героиня интервюира бившо гадже:
- Какво си спомняш най-много от нашата връзка? Може да е конкретен момент, усещане..каквото ти идва наум.
- Спомням си как ме разсмиваше.
Тя прехапа устни, за да не го попита дали  някога изобщо спира се усмихва.
- Но най-вече — продължи той — си спомням колко много исках да те накарам да се усмихнеш.
Това я хвана неподготвена. Ема спря да си води бележки и вдигна очи. Усмивката на Клинт стана малко тъжна и Ема внезапно беше шокирана да осъзнае, че може би Клинт не е бил щастлив през цялото време. Може би наистина беше добър в преструването.
- Какво имаш предвид? Не се ли усмихвам?
- Не ме разбирай погрешно, не си била депресирана или нещо подобно, просто… твоите усмивки трябваше да бъдат спечелвани. И това си беше много тежка работа.
...
Мисля си, че някой някога трябва да е успявал да те накара да се усмихваш. И винаги съм се чудил , дали същият човек е и причината да спреш да го правиш...

"The Trouble with Love" , Lauren Layne

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 13:05 от mikipoli

# 688
Здравейте Animal Bee

То не бяха погледи, закачки, интервюта по списания, коментари под снимки. След раздялата много хора писаха , как можело , всички неща дето ги говорили по интервютата лъжа ли били? Ами не , не са били лъжа, към онзи момент, не са били. Просто някъде по пътя са се разминали. Никой не знае какво става в чуждите домове. А и връзката им не е няколко месеца, минимум 1 година беше според мен. Малко ли е?
Poli,като,че ли това важи и когато двама се харесват!Но,дали все още е любов?Ако не е,тогава следва раздялата,това имах предвид!
[

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 13:38 от usmivkata20

# 689

Общи условия

Активация на акаунт