) и колегиалност. Тези двамата грееха, очите им се смееха и излъчваха щастие. Заради успешния проект, заради това, че намериха в лицето на другия добър приятел, дали заради зараждащите се чувства, но то си беше уловено от всички нас.
Личи си, че не съм ентусиазирана от "приятелството" им и по-добре да не ги ръсеше такива.
Но пък вие сте ми много мили. 

Има още време, моля, изкажете мнение и ми помогнете. 
За Марги имам чувството пък, че е дошла преди мен, а тя дойде след мен.
До такава степен свикнах с вас, че такива подробности не помня и всички сте ми ценни, независимо кога сте дошли. 

Здравейте! Отдавна не съм писала, защото докато се реша и някоя от Вас вземе та напише моите мисли, за което се радвам.Сега на въпроса за последното изказване на Керем -ще ми се да му вярвам. Лично аз трудно мога да нарека някой приятел, ако не съм го усетила като такъв и той самият не се е показал като такъв, т. е приятелството е нещо много специфично и лично. Приятелят е специален човек и ако той усеща Ханде по този начин ОК. Не ми се ще да търся друг смисъл освен прякото значение- тя е моя приятелка, не гадже, не любима , а приятелка. / добре си спомням преплетените ръце, успокоителното потриване по гърба при награждаването през ноември 2021, погледа му ,докато Ханде духаше свещичката от кексчето, и т. н/Ако казва ,че е сам и е щастлив -добре. То си личи, че е спокоен, слънчев, забавен.Ако е имало нещо, явно го е преодолял и продължава напред. Но какъв смисъл влага Керем в думата "приятелство", това само той и Бог знаят.

Препоръчани теми