💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет момичета. Пожелавам ви един много спокоен последен работен ден за седмицата. А на почиващите, приятна почивка, където и да са.

От колко месеца, когато го питат Керем за връзката му с Ханде, той винаги подминаваше този въпрос без да отговаря.  За първи път той даде много точен отговор.

Цитат
Въпрос: И имате ли някаква връзка?
Керем: Няма връзка, не се притеснявай.
Въпрос: Мислите ли за връзка? Продължавате ли да виждате г-ца Ханде? Имате ли приятелка? Продължава ли вашето приятелство, г-н Керем?

Керем: Разбира се, нашето приятелство продължава. Да![/b]

И какво се  "разбира" .  Нищо!  Има ли връзка, няма ли връзка?  Оплете се Керем, като пате в калчища. Като е  "само приятелство" , какво му пречеше на Керем да го каже още веднага. Защо преди не искаше да отговаря на този въпрос, а сега изведнъж реши, че може? Нека да не ни мята на черешата. Врели и кипели сме. Знаем го това приятелство. И така всъщност не разбрахме, сам ли е или е в  "приятелско"  отношения, което "продължава"? И от кога точно продължава?  
Ех, Керем, никак не умееш да лъжеш. А още по-малко феновете!

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 09:20 от БлагаВест

# 631
Дилеми, нали, от любимите ми съвпадения. Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре, че е Мики с обзора, да знаем докъде стигна сериала по тв. Тази седмица не съм гледала нищо и вероятно ще премина направо към следващите. Тези, които не са излъчени още. Joy

За сметка на по-силните женски образи, мъжете ни ги представиха като някакви мухльовци /с извинение/.
Серкан до последно се колебае да послуша разума или сърцето си, Енгин иска да е с Пъръл, но чака тя да направи първата крачка; Феритчо пък знае, че любовта му е несподелена и го подхвърляше на Селин на няколко пъти, но я остави тя да взима решенията и до последно се надяваше ако някой ще слага край на връзката им да не е той. Flushed Късничко се вразуми Hands Minus1

Ще се отбия да нагледам в Туитър Ашк Вар отбора, много са духовити. Любопитна съм сега дали са на черешата Sweat Smile
Хм, Керем Бюрсин и приятелството Satisfied
Не му вярвам каквото и да каже. Той влага различен смисъл. Предния път като твърдеше, че са приятели се оказа, че са заедно. Сега няма как да заяви, че са в обтегнати отношения и не иска да я вижда... Струва ми се възможно приятелството да прерасне в любов, но не и обратното. След раздялата следва огорчение, което като се превъзмогне си проправят път хубавите спомени от времето прекарано с даден човек, но толкова. Няма вражда, но няма и приятелство. Лично мнение.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 09:57 от Margarita N.

# 632
  • София
"Керееем знаем те наизуст!"      

"Приятна почивка и приятни сънища"

"Приятели завинаги..."

# 633
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Посмях се снощи в Туитър. Голям майтап! Animal Hear No Evil

Ашк Йок Animal Hear No Evil

Ашк Вар Flowers Hibiscus

Aшк Аман Smile

# 634
Тяхното "приятелство " го знаем.
Само дето не каза че са заедно и мислят за сватба.
Мислят че могат така да излъжат феновете ама ние лъжем ли се  така лесно? НЕ

# 635
  • София
От снощи Туитър жужи. Никой не вярва на думите на Керем. За сметка на това не спират майтапите. Думата "приятелство" стана синоним на тайната любов. Много е сладък Керем, когато се опитва да скрие нещо. Веднага му личи. Държи се като малко дете, което е хванато да прави бели. 

Вижте само какви объркани отговори дава, когато го питат за новите проекти. Тука има, тука няма...
А ние очакваме да ни каже истината за Ханде. Погледнете му само мимиките на лицето. Готов е да се разсмее. Керем е толкова прозрачен. Добре, че е той, защото иначе от Ханде нищо няма да разберем. 

# 636
# 637
Здравейте Animal Bee

Излезе превод на интервюто на испански, надявам се да им е правилен. Joy Оставям в скрит текст.
Скрит текст:
Журналистите го нападат. 😂
- Ако бяхте почакали, щях да дойда сам..
- Добър вечер, господин Керем
- Как така "добър вечер"? Шегувате ли се ? Чакайте да си облека сакото, да се подготвя. 😂
Как сте ? Добре ли сте?
- Мислехме, че ще влезете директно. Всички , които дойдоха, направиха така.
- Така ли? Кой?
- Някои хора, да не казваме имената им.
- Как сте?
- Добре, добре, благодаря.
- Много красива сватба.
- Да, и аз мисля, че ще е така, но не знам, още не съм влязъл. Joy
- Какво бихте искали да кажете?
- Много съм щастлив за тях. Много съм щастлив за Lior и Ege. Дано да бъдат много щастливи.
- А вие? Какво правите?
- Добре съм. Преговори, срещи, пътувания в чужбина.
- Да, често пътувате тук-там. Мисля, че ще има проект в чужбина?
- Може
- Имате проект. Мисля, че го обявихте. Така си спомням.
- Аз не помня. Не е важно, може би ме бъркаш с друг човек, нормално е. Joy
- Може би може да го обявите сега?
- Може би.
- Ако има нещо ясно..
Гюнфер предполагам се намесва: Сега не е възможно да го обявим.
- Точно, няма да го обявим, защото няма нищо ясно в момента. Ще видим..
- А какъв тип проект ще бъде? Какъв персонаж?
- Не мога да кажа нищо, защото няма никакъв проект, така че не знам. Joy Дано да бъде хубав персонаж, различен. И така. Много благодаря.
- Има ли проект, който искате да изпълните?
- Много са.
*Не чувам много добре, но го питат за преместване в чужбина.*
- Не, това не е вярно, няма да се местя.
- А имате ли някаква връзка?
- Нямам връзка, не се притеснявайте. Joy Напълно съм сам, но съм добре.
- Продължавате ли да се виждате с госпожица Ханде? Приятели ли сте? Вашето приятелство продължава ли , г-н Керем?
- Разбира се, нашето приятелство продължава.

Heart Exl

П.с. Слънце, много ми хареса този отбор "Ашк Аман". Joy Не знам съществува ли или ти си го измисли, но май съм в тази група. Joy

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 13:03 от mikipoli

# 638
  • София

AŞK YOK!
Но приятелството продължава!

Керем явно не може да разграничи тези две думи. За него те са две в едно! Едното не може без другото.

Кой, както иска да го разбира. А тези, които неистово мечтаят ХанКер да са разделени, скоро ще бъдат жестоко попарени.    

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 13:22 от БлагаВест

# 639
Мики, измислих си го. Satisfied

Мисля, че вече се укротих и мирясах по отношение на тях двамата и взаимотношенията им. Да, много ми е интересно, но съм настроена за всякакво развитие. И за чудеса, и за нови половинки, дискусията тук трябва да продължава с пълна сила. Flowers Hibiscus Обаче по са ми интересни новите проекти и кои ще бъдат партньорите им.

# 640
Аз съм убедена, че Керем си засне малката роля в Испания. Даже и филма разкриха феновете. Joy Очевидно не искат да го обявяват. В Испания беше казал, че има малка роля , за която ще се върне през юли и имало нещо и в Турция. Какво е това нещо, не казва. Надявам се през есенния сезон и двамата да са на екран. Септември-октомври. 1 година ще стане почивката им скоро. Време им е. И на двамата. Hug

Обичам мимиките му. Joy

# 641
От стори на Керем

Nature Star

# 642
Стори на Керем

# 643
  • София
Малко извън събитията от последните 24 часа, но свързано с живота на Керем.

Всички сме чували за Марго Роби! Едно от многото гаджета на Керем. Разбира се, с нея е имал мимолетна връзка, но все така запомняща се. Ето нещо интересно за живота на тази красива и талантлива австралийка, успяла да се наложи в Холивуд!

Скрит текст:
Много хора са на мнение, че знаменитостите имат перфектен живот. Всички те притежават много дрехи, бижута, скъпи коли и огромни къщи. Зад целия този лукс обаче понякога се крият години тежка работа. Холивудската знаменитост Марго Роби е една от звездите, минали по дълъг път преди славата. През годините тя е работила дори като касиер в метрото. Понякога се е налагало да работи на 3 места едновременно.

Но когато си роден да постигаш велики неща в живота, нищо не може да те спре. Тя учи „Драма“ в училище. Завършила е колежа  "Съмърсет" .  Когато Роби е на 17 години, се премества в Мелбърн, за да започне да играе професионално.

На 20 години заминава за САЩ. Големият й успех идва, след като печели кастинга за ролята на Наоми Лапалия във „Вълкът от Уолстрийт“. Благодарение на това, актрисата успява да изплати ипотеката на къщата на майка си.

През 2014 г. тя се запознава с Том Акърли, за когото се омъжва на церемония в тесен семеен кръг. От брака си с него има един син.
Ето какво пишат американските таблоиди, за нейната връзка и сватба:

(Миналия декември стана известно за тайната сватба на Марго Роби и нейния приятел, режисьора Том Акърли, който беше в Австралия близо до град Долби, където е преминало детството на Роби, в живописния курорт Голд Коуст.
Тогава братът на младоженеца говореше за брака на любовниците.  Джеймс не можеше да си задържи устата затворена и реши да сподели някои празнични снимки. Въпреки това, както се оказа, младоженците държат в тайна не само тази информация ...
)

Традицията гласи, че бащата на булката трябва да предаде дъщеря си на младоженеца в деня на сватбата. Марго обаче е отведена до олтара от майка си. Баща й дори не е бил поканен на събитието.

Вижте как се промени актрисата през годините.

# 644
Здравейте, момичета!
Надявам се всичко при Вас да е наред.
Желая Ви прекрасни петък и уикенд 🌺

Малко се отделих от СЧК, социалните мрежи и ХанКер. Смятам да бъда по-активна отново, когато се появят новите им проекти. Със сигурност смятам да стоя встрани от личния им живот. Имам лично мнение по въпроса след вчерашното интервю и за съжаление мисля, че славата след СЧК си е казала думата.

Скрит текст:
Мисля, че Ханде като жена пострада повече след тази раздяла. Тя отнесе повечето критики и обиди. Всеки се нахвърля върху Ашк Вар, а това са хората, които защитаваха Ханде и Керем две години, без да искат нищо в замяна - освен малко искреност може би. Съжалявам, но Керем всеки ден е онлайн и чете всичко. Повече от ясно е, че хората се надяват, когато той коментира или харесва постове на Ашк Вар или на фенове на Ханде. Испанските му приятели слагат снимката на Ханде в стори точно до неговата от Olyverse. За да се чувстват свободни да го направят, значи Керем е казал нещо. Постът, в който защити Ханде, донесе няколко неща: адмирации към него, още хейт към Ханде и надежди на Ашк Вар. След интервюто вчера ефектът беше същият може би без надеждите за Ашк Вар. И накрая той казва, че е щастливо сингъл. И аз започнах да се питам къде е истината и поради каква причина се предизвиква името на Ханде да бъде споменавано навсякъде. Дали пък не носи някаква изгода да се влияе върху възприятието на феновете според когато е необходимо? И не, не е хейт, но започва да изглежда вече странно.

Общи условия

Активация на акаунт