💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 158
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Привет, момичета!

# 616
Здравейте! Може ли да ме приемете със закъснение? 💜 Доста съм изостанала с новините, за това се връщам да четаа...
Магия, не си пропуснала много Purple Heart И патроните като нас в последно време се покриха. Пишем си за сериала, имаше дни в които Мики задава тема, а момичетата се включват със снимки. И това е накратко.

# 617
  • София
Магийка, привет!  Flowers Hibiscus 

# 618
  • София
Магийка     радвам се да те видя сред нас.

# 619
Добър вечер момичета.

# 620
  • София
Трябва да изчакаме превод на всичко, което е казал Керем Thinking Изтичат отделни фрази, които не могат да дадат пълната картина, точния смисъл на казаното от него тази вечер Rolling Eyes

https://twitter.com/MarcoGarzanti/status/1552734982971572226
"Сега той обяви, че е необвързан и че са приятели ... добре ... още един удар в сърцето 😢💔 #hanker"

https://twitter.com/bbennazraa/status/1552734625868513281
„Станахме добри приятели от самото начало, станахме приятели и след това нещата се промениха“  💗

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 22:53 от Dilemi

# 621
# 622
  • София
New interview with KEREM! Kerem was asked about HANDE. This time he gave the expected answer.
("Ново интервю с КЕРЕМ! Питаха Керем за ХАНДЕ. Този път той даде очаквания отговор.")

Дилеми, Керем си го каза в прав текст: "Нашето приятелство продължава". Колко по-ясно да го заяви? Не е казал, че е необвързан. Това е някаква фенска интерпретация. Има някои фенове, на които каквото й да им кажат винаги започват да го подлагат на съмнения и разбор. Хващат се за думата "приятелство" и започват с тяхната трагедия. На такива фенове думата приятел не е доказателство за любов. Керем е невероятно щастлив в момента. И нещата при него вървят към сватба с Ханде, колкото и на някои да не им се вярва.
Та по повод на думата "приятели", феновете вече взеха да се шегуват.

Керем хем е приятел с Ханде, хем се обичат. Чудесно съчетание - приятелство с любов. Какво по-хубаво от това.

А тези розови чорапки дали не са подарък от Бамби. Тя е любителка на този цвят. Подари му розова шапка.

Още един превод, този път от испански, за всички Тома неверници...

Цитат
"Видях те да се срещаш със синьора Ханде? Приятелството ви продължава ли?
Разбира се, нашето приятелство със синьора Ханде продължава."

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 00:20 от БлагаВест

# 623
Дами, голямо забавление пада тази вечер 😉😂

Много забавно ми стана с тази съпоставка 😂😂

Много е харизматичен нашият Керем.. усмивки, погледи вкара днес на журналистите 😉(само перчема не ми харесва, както вече казах, но то това вече си е мой проблем 😂 същата ситуация както с каскета, мисля че на някой също не му харесваше 😂 та те така и аз с този перчем, изобщо не е в мой стил, но защото си е на Керем го приемам 😘😂
Пуснах си и аз най-сетне интервюто от днес, питаха го за проекти, при което той като цяло нищо точно и ясно не им каза там, питаха го дали е вярно, че ще се мести, което отрече и каза че няма такова нещо, питаха го дали е във връзка и той отговори че е сам, но си е много добре, забелязаха и розовите му чорапи 😂
За Ханде отговори, че са приятели, което надявам се, означава че има надежда.. или пък са заедно, но въртят същите номера, както преди с ашк йок, знаците са много, зависи с каква нагласа гледаш на нещата 😉

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 02:25 от Sunnyygirl

# 624
Магия, Hug

Керем изглежда чудесно. Heart Eyes Ще видим утре какви преводи ще излязат от интервюто. Joy

Обзор на епизод 39
(В оригинал -финала на 12ти и началото на 13ти)

Ферит се отказа от сватбата. Браво. Добро решение, но неподходящ момент, можеше да се сети половин час по-рано например. Joy

Серкан: Няма причина да ревнуваш. Помниш ли онзи път? Все едно още носим белезниците. Аз пак не мога да те оставя сама. Повярвай ми.
Еда: Вярвам ти.

Еда: Понякога любовта не стига.
Серкан: Моля? Понякога любовта не стига? Така ли ? Още ме изненадваш, Еда Йълдъз. Дойде ми до гуша, искам да сме заедно като нормалните хора.
Еда:Аз също. Ще кажа на момичетата, после и на леля. Но ще стане голям цирк. Леля знае за договора, а майка ти ме мрази. Ще бъде пълен хаос и пожар.
Серкан: Нека , хаосът е добро нещо, прави ни по-силни.

За мотивация

Серкан: Какво правиш?
Еда: Нищо. Просто мечтаех.
Серкан: И за какво?
Еда: Не мога да ти кажа. Ти какво правиш?
Серкан: Аз също мечтаех за нещо. Heart Exl

Изчезналата Селин изведнъж се озова в дома на Серкан, който изключително спокойно прие факта, че тя е продала почти всичките си акции. 😳
Айдан: От вчера не спирам да мисля. Бях много груба с нея и ако беше друг, би реагирал различно. Тя или е ангел, или наистина е дошла, за да отмъщава за родителите си.
Алптекин се опита да разкаже на Серкан и му стана лошо. Селин е със Серкан в болницата, а Еда научи по телефона...

Алптекин: За всичко има причина, това беше знак, че трябва да живея повече. Да прекарам времето си с майка ти и да ти прехвърля холдинга.

На това място от епизода при първото гледане си мислех, че Алптекин ще се откаже да казва каквото и да е на Серкан. Но той го прие като знак, животът е твърде кратък , за да се пазят тайни. И правилно, така е, но главните ни герои заслужаваха още малко щастие...
Още хубави моменти предстоят и утре, а за драмата.. за нея ще мислим другата седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 625
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Магийке, Hug

# 626
Добро утро,момичета!Преди старта за морето да Ви кажа здравейте с един прекрасен Керем!!

# 627
Добро утро момичета.
Един чудесен петък ви пожелавам  .

# 628
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая.

Голяма дискусия в мрежата на тема "приятелство" Grinning

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1552722307688370176
"Това е ситуация "те не знаят, че ние знаем, че те знаят", в която попаднахме тук"

Момичета, за инфото на вечерта, Мики  за преговора. Flowers Hibiscus
МаргиFlowers Hibiscus, за теб съвпадение Sunglasses

В реала Керем отива на сватба на приятел, в епизода по BTv Серкан отива на сватба на приятелка.

и Smiley

Еда: Понякога любовта не стига.
Серкан: Моля? Понякога любовта не стига? Така ли ? Още ме изненадваш, Еда Йълдъз. Дойде ми до гуша, искам да сме заедно като нормалните хора.
Еда: Аз също. Ще кажа на момичетата, после и на леля. Но ще стане голям цирк. Леля знае за договора, а майка ти ме мрази. Ще бъде пълен хаос и пожар.
Серкан: Нека , хаосът е добро нещо, прави ни по-силни.

Е, работа на Вселената! Satisfied
И все пак чакам по-пълен превод на казаното от Керем Thinking

# 629
Мисля че това е нова от вчерашното събитие

Общи условия

Активация на акаунт