Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 44 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Северо=Западналия край
Супер е, че работи картинга, през 2020 два пъти се опитвахме да стигнем пеша и накрая отидохме с колата Simple Smile ама сме си от мързеливите дето не ходят по жегите.....Пистата е хубава, големия ми син много я харесва.
Работи ли сладкарницата на последния етаж в Добруджа?

# 91
  • у нас
Супер е, че работи картинга, през 2020 два пъти се опитвахме да стигнем пеша и накрая отидохме с колата Simple Smile ама сме си от мързеливите дето не ходят по жегите.....Пистата е хубава, големия ми син много я харесва.
този картинг за колко големи става или поне става ли за 2/1?  Питам за дете на 4.

# 92
  • Северо=Западналия край
този картинг за колко големи става или поне става ли за 2/1?  Питам за дете на 4.
Става и за големи. Синът ми е на 16г. и го кара без проблем. Доколкото си спомням има два вида коли, едните са малко по мощни за по напреднали. Незнам дали може да седнете с детето.

# 93
Има и коли за двама.

# 94
  • у нас
Въпросът ми е по-скоро става ли за по -малки ☺

# 95
Според мен не. Моето е на 11 г. Самата кола има два отделни педала за газ и спирачка и детето трябва да може да ги управлява.

# 96
Доколкото помня, обявиха официално закриването й преди няколко години.

# 97
Татко Мецан, излиза че в Албена предлагат здравословен туризъм- баири и без алкохол. Sweat Smile

Точно така си е, и на жена ми и детето много им харесва - жена ми не близва алкохол, и пътят не им тежи, даже се радват, че било полезно. Днес следобед викам - без мене повече, останах си на Ралица, два басейна има, ама огромни басейни, водата е чиста, но явно много хлор слагат, очите ме заболяха. Те си ходиха пеша до плажа, на връщане обиколили цялата Албена, до магазините ходили, аз ако бях, щях да пукна, братче. Даже мисля вече все на басейните да си стоя, пътят на връщане от плажа е убийствен за мене. Хайде на отиване бива, слизаш надолу, но на връщане катериш нагоре в най- голямата жега, ужас братче.
Алкохол има бол, ама е много гаден. Много. Сега съм на уиски Савой на лоби бара, като го разредиш яко с лед, горе-долу бива, ама пак си е гадно.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 21:36 от Татко Мецан

# 98
  • Белгия
Тази сутрин в 9:10 на плажа, пред Парадайз Блу, имаше свободни шезлонги чак на 9-ти ред. И не че имаше хора толкова, а кърпи, кърпи, кърпи навсякъде. 🙄

Жалко, нищо не се променило. Миналата година пропуснахме Албена, след две поредни години, защото реално не можехме да намерим чадър преди 7-8 ред, а отпред празни шезлонги с метнати хавлии. Поне на басейна на Парадайз имаше места. Сега и гостите на Амелия се борят за същите места на плажа и край басейна. Чудесна ексклузивна почивка предлагат.

# 99
Татко Мецан,аз живея в София и тук също 90% от соковете и алкохола,който купуваме е изключително ниско качество.Соковете някакви супер сладки и нездравословни и не могат да се пият.Ония ден взех едно вино от Лидл и след като го опитах веднага отлетя в кофата с боклук. То просто беше отвратително.Аз ви препоръчвам като ходите на море да си избирате хотели на първа линия за да не се налага да вървите по 1 км от плажа до хотела в големите жеги.

Оказва се че Албена произвеждат яки сокове от техни градини - сега пробвахме сокът от череши (много добър) и ябълки (също много добър, мъжът ми прави кутиите на един подобен - Багра, този е същия) + мед пак от техен пчелин директно от питата , също и едно шампанско тяхно, за него почти съм сигурна че е брандирано, но беше леко и не болеше глава след това Simple Smile Извън хотела - трябва си ремонт - както са реновирали алеята до Балтата, така трябва и останалите алеи да ги ъпгрейднат, което надявам се ще го направят Simple Smile , само че жестоката истина е че ъпгрейднат ли нещата - алеи и хотели, цените в курорта ще се вдигнат, край с бюджетните хотели или поне броят им силно ще се редуцира.

# 100
Няма ли от прочутия албенски сок от ябълки? Преди само там имаше такъв сок, нефилтриран. В "Славуна" бяхме уцелили и от круши. Много хубав сок. После започнаха да го правят масово.

# 101
В Сенди има от този сок от ябълки.
Черешите им са хубави , но вече им е края на сезона и са я изгнили, я не толкова сладки
Кайсиите са супер!
Ми, всичко ми хареса. Определено гладни не сме останали. Децата са доволни и от плажа и от басейна.
Много харесвам Албена заради спокойствието, достъпността до всичките ѝ части с детска количка. Нагоре не знам как е. Ескалаторите май не работят. Преди с мъжът ми все на Ком ходихме.
Тази вечер гледахме шоу програмата на Парадайс , ми .. личи си , че са се постарали ама май нещо не проследих нишката в цялото представление.
После хванахме края на шоуто в Малибу. Все още не съм впечатлена.
Дано Албена запази своя чар още дълги години и да имаме възможност да я посещаваме и занапред. Ако не бяха всички колички, на които децата искат да се возят и всички атракциони, щях да си оставя протмонето в стаята и един лев няма да съм похарчила екстра. Има всичко необходимо за една хубава почивка.

# 102
Споделям всичко, кеото е написала Пийк, това са и моите мисли и впечатления на 100%.

Ау, ескалаторите не работят ли? Много лошо.
Дано ги оправят, че другия понеделник сме там и силно се надявах да ги ползваме.

# 103
Аз гледам, че кетрят по стъпалата нагоре. Ескалаторите са празни

# 104
Супер тъпо! Децата много ще мрънкат, все ги уверявах, че няма страшно, ще има ескалатори.

Общи условия

Активация на акаунт