Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 884
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Да, но спа басейнче по-скоро.

# 316
  • Северо=Западналия край
#Елица, 10ти етаж, апартамент:)

Пристигнах най после. Времето е разкошно, пълен хотел, приличен вкусен обяд. Поостаряло и амортизирано фоайе. Изключително малки стаи, странно решение за разположение на мебели.....но пък е чисто и светло. Гледката за сега ми е достатъчна Simple Smile няма да се завирам да търся недостатъци. Исках още някоя снимка да кача, но са по големи файлове и не мога......
По натам ще разгледам и ще ви драсна още някой ред.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 15:07 от ateto

# 317
Ateto точно този отзив чаках😀, че ще водим и приятели (те за първи път) и да не останат разочаровани, като последните мнения тук в групата😂. Ще се радвам на още снимки и отзиви. Благодаря!

# 318
ateto, пусни снимка на  гледката от терасата!

# 319
  • София
Моята почивка в Ралица приключи. Със смесени чувства съм, за всичко негативно си намерих решение, но към храна не ми хареса изобщо Simple Smile Вчера ядох само краставици с копър и черешова ракия в чиста чаша, защото е от бара . Плажа ми се стори много мръсен за разлика от други години. От Ралица ми казаха, че ще правят ремонт и след това ще е само за немски туристи. Камериерките на етажа бяха топ, аз ги похвалих. Обичам си Албена и концерта на Веско беше бонус Simple Smile

# 320
Законно ли е хотел да е само за немски туристи,в случая с "Ралица"?

# 321
Здравейте!За първи път ще почиваме в Албена,в Калиакра бийч сме.Може ли малко повече инфо за резервирането на чадъри на плажа?Доколкото разбрах в цената са включени 1ч/2ш само,ако са на по-задна линия и ако искаш да си на първа-втора линия трябва да си запазиш на рецепция срещу допълнително заплащане?

# 322
Мецан, нямаше ли тази година финал на мбг в Несебър да не се мъчите в Албена?

# 323
Deaf,  aко туроператор си предплати стаите.

# 324
Здравейте!За първи път ще почиваме в Албена,в Калиакра бийч сме.Може ли малко повече инфо за резервирането на чадъри на плажа?Доколкото разбрах в цената са включени 1ч/2ш само,ако са на по-задна линия и ако искаш да си на първа-втора линия трябва да си запазиш на рецепция срещу допълнително заплащане?

На рецепция запазвате като можете да си избирате между свободните чадъри. Можете да пред платите за целия престой, което препоръчвам. След това си носите бележките (вкл. Касовата) на плажа. Кажете на отговорника на плажа за колко време сте платили и той ще се погрижи да не ви заемат чадъра.

# 325
  • Северо=Западналия край
Не ми позволява, повече от 5 е.......нямам програмка за намаляване на размера

# 326
Не ми позволява, повече от 5 е.......нямам програмка за намаляване на размера
А ако направите колаж, няма ли да успеете да ги качите? На мен ми се е случвало да не мога да кача снимка, но като направя колаж, се качва.

# 327
  • Северо=Западналия край
#Елица

# 328
И аз търся отзиви за Лагуна бийч, пристигаме на 31 юли. Трета година ще сме в Албена, но досега сме били все в другата част.

# 329
И аз търся отзиви за Лагуна бийч, пристигаме на 31 юли. Трета година ще сме в Албена, но досега сме били все в другата част.
Къде запазихте? И аз го оглеждам и се чудя дали не са обновени цените в сайта на туроператора, ако никой не коментира, ще очаквам отзив от вас, понеже гледам дати за края на август. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт