Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 884
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Татко Мецан, опитайте в Амелия или в Калиакра. И ние си тръгваме утре, но имаме още една почивка.

# 301
Ралица супериор е пълен за сегашния период от поне два месеца. Акваклуб също, вероятно. А едно време още февруари свършваха местата. Само по-минвлата година имаше места за повече време, та си доплатихме още нощувки. Сега не виждам как може да стане

# 302
Аз на ваше място бих пробвала друг хотел. Лагуна никак не е лош вариант

# 303
Поликсени, студиото с гледка река ли е? Ние сме букнали такова за след месец. Моля те пиши ми има ли 2 отделни детски легла, че не помня вече питах е ли изрично управителя

# 304

Сериозно ли? Направо ме замисли...
Ралица супериор за нищо не си я давам аз, ама няма места. Излиза, че съм избрал най-хубавото без и аз да знам, и като за първи път в Албена.
И чак последният ден да го оценя. Осем дена мрън, мрън, гадната Албена, и последния ден зор да си удължа престоя 😀😄😂😂😂

# 305
Аз пък бях сигурна, че така ще стане с татко Мецан Wink. Това е като тези  дето напускат работа с години.

# 306
Поликсени, студиото с гледка река ли е? Ние сме букнали такова за след месец. Моля те пиши ми има ли 2 отделни детски легла, че не помня вече питах е ли изрично управителя

Да, точно с гледка река е. Мислех, че ще има малко и към морето , но не би Simple Smile  на мен ми харесва много, но следобед е адски горещо, не може без климатик. В нишата-малката стаичка има две единични легла и изглеждат удобни. Днес не знаехме, но ни казаха, че за студиата има отделно място за чадъри малко по встрани. Иначе чадърите не били достатъчни за капацитета на хотела, а сега е фул.

# 307

Сериозно ли? Направо ме замисли...
Ралица супериор за нищо не си я давам аз, ама няма места. Излиза, че съм избрал най-хубавото без и аз да знам, и като за първи път в Албена.
И чак последният ден да го оценя. Осем дена мрън, мрън, гадната Албена, и последния ден зор да си удължа престоя 😀😄😂😂😂
Всяка година искам да си удължа престоя. Много си ми е хубаво на Албена.

# 308
Мецане, а щом утре си тръгваш, дали можеш все още да си уредиш място в Лагуната. За мен е по-добрият вариант, от Ралиците, но аз там не съм била. Тъкмо ще прецениш и за другата година кое-какво.
Защо не пробваш в Боряна, Нона (там не препоръчвам), Елица също бива -излизаш от хотела и стъпваш на пясъка буквално, точно за теб. Не е широка ивицата толкова да стигнеш до шезлонгите и за твоите хора не е далече толкова центъра. Питай и за там, ако има стая море или към Калиакрите, няма да ти е топло-сутрин си на плаж , а следобяд вече слънцето се е изместило, вечер е прохладно и климатик със сигурност няма да ти трябва -бризът влиза направо в стаята ти при отворена врата. Опитай за още 3 дни и на другото място, но питай за изложение, така ще имаш база за сравнение и твоите хора също, ако имаш възможност.

# 309
  • у нас
В момента дари и на първа линия е мор голям :/
Аз пък ще следя за отзиви за Гергана като вариант за 2023

# 310
Мецане, признай си, че се влюби в Албена след концерта на Веселин Маринов днес Wink

# 311
За Мецан не знам, но малкото избяга с писъци. Изобщо не го хареса, а се раздаде човека.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 00:42 от Elizabeth_

# 312
  • В.Търново
Мецане, а щом утре си тръгваш, дали можеш все още да си уредиш място в Лагуната. За мен е по-добрият вариант, от Ралиците, но аз там не съм била. Тъкмо ще прецениш и за другата година кое-какво.
Защо не пробваш в Боряна, Нона (там не препоръчвам), Елица също бива -излизаш от хотела и стъпваш на пясъка буквално, точно за теб. Не е широка ивицата толкова да стигнеш до шезлонгите и за твоите хора не е далече толкова центъра. Питай и за там, ако има стая море или към Калиакрите, няма да ти е топло-сутрин си на плаж , а следобяд вече слънцето се е изместило, вечер е прохладно и климатик със сигурност няма да ти трябва -бризът влиза направо в стаята ти при отворена врата. Опитай за още 3 дни и на другото място, но питай за изложение, така ще имаш база за сравнение и твоите хора също, ако имаш възможност.
Боряна, Нона, Елица са зле, в никакъв случай.

# 313
И аз оревах "гадната" Албена миналата година и по- точно парадайс блу, но останахме още два дни там, без да ядем гадната храна в хотела. Тази година в Амелия също удължихме  с няколко дни, храната беше добре. Като изключим прословутите макарони, които се оказа, че УЖ синът ми си е поръчал в лоби бара в близо 23.00 ч., а той тогава със сигурност е спал.

Сега заглеждам Фламинго Гранд за август. Някои може ли да каже каква е разликата в стаите делукс и супериор?

# 314
Във Фламинго има ли закрит басейн?

Общи условия

Активация на акаунт