Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 877
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Това с платените два първи реда на плажа изобщо не е решение. Стоят си празни през повечето време, а хората платили в хотела за ол-инклузив се бутат назад до последния ред днес..
Албена с всяка година става все по-изгодна и все по-мърлява - плажът е много мръсен, чашите от ресторанта, стаите и баните, нищо че са "делукс" 😉😀

# 346
А при нас в 9.45 изобщо нямаше чадъри, никакви. Върнахме се на басейна.
Обадих се на албенския телефон, щели да сигнализират и евентуално да сложат още.
Ако и утре е така, сядам на чадърите на Парадайс Блу, както искат да ме таксуват, аз пари на плажа не си нося.

# 347
  • Русе
Обадих се на албенския телефон, щели да сигнализират и евентуално да сложат още.
Ако и утре е така, сядам на чадърите на Парадайс Блу, както искат да ме таксуват, аз пари на плажа не си нося.
В кой хотел сте?

# 348
В кой хотел сте?

Орхидея

# 349
В Гергана също няма достатъчно чадъри за всички стаи, мятат се хавлии и в 8.30 вече всичко е фул. Има места само на допълнителните чадъри за студиата. Ако бях в обикновена став, определено щях да се изнервя , защото давам приоритет на Албена именно заради това-да не мисля изобщо за казуса с чадърит и да ми е спокойно , че и в 11 да сляза, ще мога да се разположа на сянка на плажа.
Иначе ми се струва чисто,  плажът днес е страхотен, няма дори и щипалки. Нито фасове виждам, нито плуващи боклуци във водата, нито цигании. Цари спокойствие навсякъде, но сме накрая на ивицата и може да нямам трезва преценка.

# 350
Това с платените два първи реда на плажа изобщо не е решение. Стоят си празни през повечето време, а хората платили в хотела за ол-инклузив се бутат назад до последния ред днес..
Албена с всяка година става все по-изгодна и все по-мърлява - плажът е много мръсен, чашите от ресторанта, стаите и баните, нищо че са "делукс" 😉😀

Плажът на Ралиците беше чист, много се учудвам. И чадърите, обикновено намирахме на 3-ти или 4-ти ред, веднъж седнахме на 6-ти ред, защото отидохме на плажа към 11 часа и пак беше сравнително близо до морето, не ни беше проблем. Чашите от ресторанта наистина изглеждаха мръсни, но не всички, минали бяха през машина, виждаше се, но пък винаги имаше достатъчно пластмасови и картонени чаши за еднократна употреба, ми наливах си в тях. Чадъри на плажа на Ралиците винаги имаше бол, и ако отидеш между 9 и 10 сутринта, можеше на трети ред да намериш, ми то същото като на първи и втори ред, пак си на самия бряг.
Моето най-голямо оплакване е от шатълите, защото те на практика не могат да се ползват, не можеш да се качиш, винаги са претъпкани. На мен това ми е голямата мъка, че вървенето много ми тежи, ама пия по две шепи хапчета всеки ден и от тях е това, и затова шатълите ми са единственият проблем. Защо лъжат така от Албена, че имало шатъли все едно се ползват без проблем - да, шатъли има - уж- но на практика никога не можеш да се качиш! Нито на автобусите, нито на електромобилите. Та трябва да вървиш! Ето и Поликсени  каза как мъжът й бил принуден да вземе такси, за да не колабира. Албенските таксита от автогарата до Гергана сигурно са го обръснали 50 кинта. Е това е ужасното на Албена, ужасно за такива като мен, дето не могат да вървят. Такива като Роналд, дето върви по 20 км на ден, нямат проблеми, разбира се.😂

Стаите и баните да ме прощаваш, ама са много чисти, всеки ден ни чистеха стаята и за 8 дена поне 3 пъти ни смениха чаршафите, а кърпите мисля, че ги сменяха буквално всеки ден, използваните. Всеки ден изхвърляха кошчето. Стаята и банята бяха перфектно чисти, мисля, че банята чистеха всеки ден.
Виж, чашите в ресторанта наистина бяха мръсни, но затова често ползвахме картонените чаши.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 13:43 от Татко Мецан

# 351
Моите са обадиха от Албена. ММ каза, че това е единственот място на черноморието за което си залужава да се плаща. В Амелия са - получих снимки от стаята им. Около 40 квадрата е и балкона е поне още 10 квадрата.
Вчера пристигнаха, днес са им сменили кърпите.
Храната била страхотна - а мойте са капризни.

# 352
В Албена шатълите много "удобно" почиват, точно когато хората идват да се настаняват по обяд.

# 353
  • у нас
Моите са обадиха от Албена. ММ каза, че това е единственот място на черноморието за което си залужава да се плаща. В Амелия са - получих снимки от стаята им. Около 40 квадрата е и балкона е поне още 10 квадрата.
тези студиа едно помещение ли е?

# 354
  • Русе
В Албена шатълите много "удобно" почиват, точно когато хората идват да се настаняват по обяд.
И освобождават и отиват за колата!

# 355
тези студиа едно помещение ли е?
То не е студио а си е двойна стая - едно помещение.

# 356
  • у нас
Да, това е снимката от сайта.Благодаря

# 357
Да, това е снимката от сайта.Благодаря
Реалната е абсолютно същата. Но ми изпратиха клип на който се виждат и децата Simple Smile та не става да я пусна тук. Е малко успях да шотна клипа Simple Smile

# 358
Дойдохме преди половин час на плажа. Супер спокойно е, има доста свободни чадъри. Явно ще седим сутрин на басейна, следобед на плажа.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 16:05 от alina_si

# 359
  • Белгия
Успяват ли лесно да си намерят места на басейна, плажа и ресторанта на Парадайз?

Общи условия

Активация на акаунт