Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 864
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Северо=Западналия край
Тъкмо се чудех на кой хотел са червено жълтите чадъри между двете тройки хотели, че стоят все празни........а те били цяла зона "частни - платени" Simple Smile
Така, че ако не намирате на първи и втори ред, тук има свободни срещу 21лв. Simple Smile

И едно клипче за релакс от днес, че утре си тръгвам.......а не искам.......но......ще се върна пак Simple Smile

# 436
  • Бургас
Здравейте!
Днес се настанихме в Боряна и съм със смесени чувства. За първи път ни е в Албена.
Резервирах двойна в понеделник вечер и до днес преди обяд нямах връзка с хотела, нито отговор на имейла, нито по телефона успях да се свържа. Докато шофирах решиха, че ще се доуточняваме.. Обядът беше вкусен, плажът не беше пренаселен, но отидохме късно. Климатикът не работи, да видим кога ще го поправят. Сифонът на пода в банята беше запушен, но го оправиха до половин час. Някой, ако има лични впечатления и съвети, ще съм благодарна да сподели. Базата е стара и персоналът е главно от младежи. Следобяд на басейна пускаха силна музика и танцуваха аниматорите. Ние сме с куче и въпреки, че пишеше, че е позволено за кучета в резервацията, ни казаха на място, че на плажа не е разрешено... Утре, за да сменим паркинга, ще трябва да излезем от комплекса и да влезем отново.. Това е за което се сещам за момента. Идеята беше хотелът да ни е на плажа, така че какво повече да искаме. Simple Smile

# 437
  • БГ
Здравейте!
Днес се настанихме в Боряна...
Климатикът не работи, да видим кога ще го поправят.
Климатиците са свързани по някакъв начин с вратата на терасата - при отворена такава, спират да работят, но може и за ремонт да е.

# 438
  • Бургас
Здравейте!
Днес се настанихме в Боряна...
Климатикът не работи, да видим кога ще го поправят.
Климатиците са свързани по някакъв начин с вратата на терасата - при отворена такава, спират да работят, но може и за ремонт да е.
Да, но не работи в никакъв вариант.
За мен е твърде горещо, през нощта също, а и големи комари има. Wink
Снощи късно видях рибата, която приготвят отвън до басейна, днес дано пак има. Не открих къде е виното в ресторанта, някъде при ананасовия сок ли? За първи път ми харесва такъв сок, два вида ананасов има ( друг няма), от този който е до прозореца.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 07:45 от ben78

# 439
  • Перник
Здравейте, група.
Вчера се настанихме във Вита Парк в 10ч. Виното и сока бяха на лице. Времето е страхотно, водата- чай, няма щипалки, няма водорасли. Най- хубавото е, че курорта е празен и то в ПИК сезон, честно казано не очаквах.
Свободни чадъри и шезлонги колкото искаш. Няма редици в ресторанта, както и в Рай.
За храната, анимацията и чистотата ще пиша допълнително.
Такова спокойствие досега мисля не съм имала.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 10:37 от buneto

# 440
Днес хората са сигурно 1/3, отколкото бяха оня ден. Чадъри бол. Няма хора.

# 441
Но флагът е червен и не става за къпане Sad

# 442
  • Перник
Е как червен? Флагът е жълт на чадърите на Ралица и Вита Парк. Такова е положението в момента.

# 443
Пред Калиакра и Парадайс е жълт. Досега бяхме в морето, много е приятно.

# 444
Здравейте група. Имам един казус за решаване. Платил съм в Калиакра маре за 7 нощувки от 06.08. За двама + дете на 5 год. Само че и дъщерята(  на 16 години е) иска вече да идва( преди това не искаше) чудя се какво да правя. Голями студиа и апартаменти вече няма(аз съм платил още януари месец- 25%) и сега нв знам ако доплатя за трети възрастен сто и нещо лева на ден дали ще се съберем в стаята 4 човека. Не знам колко са голями стаите и как ще се разположим. Искат ми 243 лв на ден да взема и  друга стая а и май няма свободни. Също така се чудя дали да взема приорити карт за доплащането, тя май си се избива. Идва ми да продам почивката там и да ходим другаде.Дайте съвет.
П. С.
Албена много ми харесва плажа и мисля че съм избрал добър хотел.

# 445
Аз на ваше място бих звъннала на кол центъра на Албена и да им обясня ситуацията.Те имат информация къде какви стаи има свободни и на базата на вашите предпочитания и ще ви предложат алтернатива.

# 446
Ще им предложат чушки, ние там на място бяхме и като поискахме да удължим престоя, нищо не ни предложиха, и на кол центъра звъняхме. Е, нищо не им пречи да опитат, разбира се.

# 447
Имайте предвид, че стаята в Калиакра Маре действително е малка, трудно ще се съберете четирима в нея.

# 448
  • Бургас
В Боряна се напълни, на плажа също.
Не ни оправиха климатика, техници до обяд не видях и след молба да ни преместят, вече сме в друга стая. Заради уикенда ли, не знам, но развалиха храната.
И тук беше жълто знаме, но дърпа морето доста, на нас ни стига, че се разхлаждаме на вълните, а и времето не е свърх горещо.
Яд ме е,че видяхме доста кучета днес навсякъде, а нас ни посрещнаха при настаняване много строго и категорично... Явно само ние им се връзваме Wink

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 21:20 от ben78

# 449
Здравейте! Искам да попитам запознатите - кога е най-удачно да се правят резервации за Албена по принцип, за следващ сезон? От кога започват ранните записвания, колко % е най- голямата отстъпката, която се дава за ранни резервации? За всички хотели ли важи една и съща отстъпка?
Първите отстъпки ги пускат през Декември и обикновено са 30%, като важат за всички хотели. Като сложиш още 10% от картата си е доста добра отстъпка. Това се отнася за сайта на Албена.
Къде е тази отстъпка от 30%?!?! Ако имаше такава да съм резервирала и аз.

През декември отстъпката си е точно 30 % и е съвсем реална. Ние обикновено резервираме  януари и тогава май е 25 % вече. Цената за нашата резервация в момента беше с над 1000 лева повече, отколкото сме платили.
И ние резервираме с 30%отстъпка плюс Приорити кард. Тази година едната ни резервация беше с 40%отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт