1 СУ "Пенчо П. Славейков"

• 19 712
  • 146
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, дъщеря ми е приета също в 1-во, но в паралелка Икономическо развитие. Ако има и други деца приети там, тя ще се радва да се намерят Simple Smile
И аз се интересувам дали при записването държат детето да присъства, няма 14 години, но ще е на почивка.
Дано намерят добри приятели там и да попаднат на добра среда, че това са и моите и нейните притеснения Relaxed

# 121
И моята е на морето и не ми се иска да я прибирам по-рано. Освен дружно по едно и също време да се опитаме да ги запишем. Joy Едва ли ще ни върнат, ако има повече от един случай на отсъстващо дете:sunglasses:
Здравейте, дъщеря ми е приета също в 1-во, но в паралелка Икономическо развитие. Ако има и други деца приети там, тя ще се радва да се намерят Simple Smile
И аз се интересувам дали при записването държат детето да присъства, няма 14 години, но ще е на почивка.
Дано намерят добри приятели там и да попаднат на добра среда, че това са и моите и нейните притеснения Relaxed

# 122
Съгласна, във вторник мога аз, не могат да ни върнат двете Relaxed
Иначе моето момиче се включи и в група в инстаграм и е по-спокойна, че беше малко притеснена, малко разочарована, че на второ почти не паднаха баловете, но сега е доволна вече, тоест съм спокойна и доволна и аз Wink

# 123
И аз мога във вторник. Планирам да е още преди обяд. Да се уговорим нещо на лични? Как се казва групата в Инстаграм?
Иначе моето момиче се включи и в група в инстаграм и е по-спокойна, че беше малко притеснена, малко разочарована, че на второ почти не паднаха баловете, но сега е доволна вече, тоест съм спокойна и доволна и аз Wink

# 124
И аз мога във вторник. Планирам да е още преди обяд. Да се уговорим нещо на лични? Как се казва групата в Инстаграм?
Писах на лични Simple Smile

# 125
  • София
А нечие дете дали е прието в "Природни науки АЕ/ИЕ?

# 126
По време на записването ние бяхме в Гърция и се наложи да я запише баба й. Затова извадихме пълномощно при нотариус, с което тя може да представлява детето и родителите. С това пълномощно са я записали без проблем.

# 127
  • София, ж.к. Стрелбище
А нечие дете дали е прието в "Природни науки АЕ/ИЕ?

Дъщеря ми е приета в тази паралелка

# 128
  • София
Здравейте, дали някой знае на коя дата ще бъде първата родителска среща за осмокласниците? При записването ми казаха, че най-вероятно ще е на 09 или 10 септември. Като разглеждам сайта намирам такова обявление в архив, но от 2022 г. Миналата година кога и къде са я обявили? Имам и още два въпроса - децата в каква смяна започват, взимат ли стипендии през първия срок и на каква база се определят?

# 129
  • София
За родителската среща ми казаха да следя сайта. Звънях миналата седмица по този въпрос и все още нямаше уточнена конкретна дата. Другите въпроси ги задайте на родителската среща, тук можем само да предполагаме на база миналогодишна информация.

# 130
Доколкото разбрах 1-ви срок ще са втора смяна. За дата на родителската среща и нас казаха да следим на сайта на училището. Все още не откривам публикувано съобщение.

Здравейте, дали някой знае на коя дата ще бъде първата родителска среща за осмокласниците? При записването ми казаха, че най-вероятно ще е на 09 или 10 септември. Като разглеждам сайта намирам такова обявление в архив, но от 2022 г. Миналата година кога и къде са я обявили? Имам и още два въпроса - децата в каква смяна започват, взимат ли стипендии през първия срок и на каква база се определят?

# 131
Родителската среща за II, III, IV, V и VIII клас ще се проведе на 10.09.24г. от 17:30ч.

# 132
  • София
Родителската среща за II, III, IV, V и VIII клас ще се проведе на 10.09.24г. от 17:30ч.
Много благодаря за информацията!

# 133
  • София
Аз пак ще попитам дали някой знае в каква смяна ще са осмокласниците. Сигурно има установена практика. За съжаление, никой не отговаря на телефоните в училището. Синът ми иска да се запише на извънкласни дейности, които са през седмицата и смяната е от съществено значение.

# 134
  • в очите на дъщеря ми
От миналата учебна година 8-ми клас започват  1-вия срок - ІІ ра смяна.

Общи условия

Активация на акаунт