Пазаруване от Amazon - тема №102

• 77 349
  • 815
  •   1
Отговори
# 705
При мен няма тегло,само календара е, 30 лв. Отговориха ми,че на място ще преценят когато пристигне. Надявам се да направят компромис ( за всички нас ) за тези календари и да си продължа с тях,до сега съм била доволна.

# 706
  • София
Моя календар пътува с ггбг, 2.1 кг е, по 5 лв/кг ми го таксуват.

# 707
Тези календари ги има и тук, с приказки на български Simple Smile

# 708
  • Сф
Да, ама са 40лв. Ама не знаехме, че Габиели ще ни натоварят с доставки 30лв

# 709
Дано не ни натоварят,да направят коледно изключение,а ние да сме с обеца на ухото за подобни размери .
https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Headphones-Wireless-Earphones … bI&ref_=pd_gw_unk
Слушалки,неизвестна за мен марка,14 лири в момента.Изобщо нямам представа как вървят цените,в Алито също има подобни
В немския и английския сайт на Адидас вече вървят разпродажби преди черен петък.

# 710
И в Озон имат някакъв календар с приказки
https://www.ozone.bg/product/koleden-kalendar-koleda-v-gorata/

# 711
А оферта за мастър карт  за немския амазаон да има случайно?

# 712
Моя календар пътува с ггбг, 2.1 кг е, по 5 лв/кг ми го таксуват.
И аз да потвърдя - GGBG и на мен ще ми го таксуват на кг, аз поръчах 2бр - 3.5кг са и са таксувани по 5лв за кг.

# 713
Давам ъпдейт Габиели ми отгвориха,че трябва да съм им благодарна, че ми приели пакета ! Били ме таксували на обем снимка не е ясно защо няма,но да им целуваме ръце,че карат стока незаконно като личен багаж масово. Доста избеснях т.к сега си взех грамаден кашон  който е на килограм(защото на килограмм им е по изходно от колкото на обем),а не на размер. Исках да го приемеря на място нямаше с какво,но така иначе от офиса в София не зависи ценеобразуването им. Явно както съм от първите им клиенти, така и ще ме откажат. Единствено цената на доставката може да се промени ако кашона е под 70 см. така,че явно ще им ги подаря.

# 714
  • софия
Защо се учудвате на подобно отношение към клиента от Габиели? От самото начало е било такова при проблем,  дори, когато те са сгрешили. Винаги правят "услуга" и държат да го знаеш, нищо че плащаш и това им е работата, която сами са си избрали.
Това, че официално не предоставят услуга "превоз", но превозват "личен багаж" изобщо не коментирам, но за мен е показателно за "коректността" на фирмата.
Разбира се, всеки има право на собствен избор и горчив опит.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 19:30 от zvаnchе

# 715
Мислех да ги пробвам. Вече не мисля:-)))

# 716
Моят съвет е да си поръчате календара с книжките с друг превозвач ( Лерон или ГГБГ) а този им го оставете и не го плащайте Simple Smile

Ако някой търси за допълване на поръчка Lindr Les grandes 2 паунда

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 19:14 от Pantofka_2010

# 717
Е ако го поръча отново и плати отново календар и доставка, няма ли да излезе колкото доставката с Габиели?

# 718
Има тема за превозвачите!

# 719
Мислех да ги пробвам. Вече не мисля:-)))
Междудругото и аз мислех да ги пробвам, докато се чудех кой да ми достави куфар на кг.
Заложих пак на ГГБГ и явно не сбърках. Винаги, преди покупка на големи неща, звъня да ги питам ориентировъчно колко ще излезе и как ще го хванат. Така и детска количка в кашон ми доставиха на кг. Засега съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт