Боледуване на децата ни - тема 68

• 124 569
  • 2 592
  •   2
Отговори
# 210
И от клиниката ми казаха, че едва ли е това, от което се опасявам. Засега повече не се е изхождала. Сетих се, че вчера, изяде много маслини. Дали може да е от тях?

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 20:35 от Forest rain

# 211
Разбира се,че може.Моето не яде маслини, но от боровинки е така, не мисля че има нещо тревожно.
Ние бяхме на планина преди месец и смяната не е довела до сопол ...
Мими, гадна работа, как изкарвате с тая карантина не знам

# 212
Сякаш е доста по-добре окото,поне личи по-малко вече и аз незнам как караме на терасата с леген-басейнче,тв за жалост ...игри,конструктор ....
Инче с доста борба успявам да й сложа капките 🤯

# 213
И от клиниката ми казаха, че едва ли е това, от което се опасявам. Засега повече не се е изхождала. Сетих се, че вчера, изяде много маслини. Дали може да е от тях?

Най-вероятно е от това. Моите деца ядат страшно много маслини и акото на млаката е много често черно, но наистина те ядат по много - 100-150гр всяка на едно ядене.
Е, не всеки ден разбира се.

# 214
Днес всичко е наред. Най- тържествено си свърши работата в банята, докато я къпех.

# 215
Има ли вирус само с повръщане? От градината ми се обадиха, че от началото на седмицата връщали всеки ден деца с повръщане и днес вече две. В тази връзка, утре ще дезинфекцират и няма да приемат деца. Според тях бил вирус с еднократно повръщане и нищо друго, ама ми се ще да съм подготвена.

# 216
Има, разбира се. Големият ми син го изкара с 3-кратно повръщане, малкият - с 9-кратно, аз също с 3-кратно, но за 7 часа и супер гадене през цялото време.

# 217
Добавям, че от бисквитки Орео изхожданията също могат да станат черни. Simple Smile

# 218
Момичета, как сте? Как са децата?

# 219
Лекувам го моето- чисто гърло, гърди чисти, подпушен нос и кашлица, явно има задни секрети. То там  винаги е проблема и се започват едни гадни кашлици със седмици. Колко пъти и до болница стига.

# 220
Лекувам го моето- чисто гърло, гърди чисти, подпушен нос и кашлица, явно има задни секрети. То там  винаги е проблема и се започват едни гадни кашлици със седмици. Колко пъти и до болница стига.

Оох 😕 Инхалациите не помагат ли поне малко секрета да тръгне напред? Тези задни хреми са просто ужас 😭

# 221
Аз досега хрема навън при моето дете не съм видяла, всичко е назад, само съм ги дърпала с ниско, когато има много или ако се изкиха някога излизат. Течащ нос при моето дете няма. Не знам физиология ли е какво е. И от тези задни секрети колко ларинготрахеита е направило не им знам бройката вече.

# 222
Вие как сте, Тони? Ние сме седми ден на АБ капки, остават още 3 Unamused

# 223
После се опитват да ме убедят, че заднат храма не била проблем… Има ли причина Зизу за тази задна хрема? Бактерия, трета сливица… това е супер кофти така. Иначе и моето дете често е със зсдна хрема. С инхалации горе-долу успявам да втечня свкрета и да тръгне напред.

Барбалена, повлиява ли се от капките? Ние сме добре, цял ден навън, ще видим днес как ще е носът. Днес мисля последен ден инхалации да правим, 4-ти ще ни е. Вече не кашля влажно през деня, само сутрин веднъж след сън.
Вчера ходихме на една еко пътека, ей като е в гората и му теква носа 😀 Той даже не тече де, събира се в носа хремата. Последно време духа носа си с много уговорки. С уста се пробвах вчера - нищо не изкарах. После измислих една “игра”, кой най силно ще си издуха носа. Ние с баща му се правим, Дани крещи “Аз, аз най-силно”. Мале така силно се издуха, излезе толкова много сопол от навътре. Викам си ей това е важно, да духат добре, секунди преди това аз с уста нищо не извадих.

# 224
Според един УНГ е от третата сливица, според педиатърката е алергия, но само с противоалергично само не се повлиява, докато не вкарам антибиотик никога не минава. Ето и сега давам противоалергично, инхалации с пулмикорд, макситрол, ще видя. Ако не се повлияе 2, 3 дена имам изписан антибиотик ще го почна.

Общи условия

Активация на акаунт