Боледуване на децата ни - тема 68

• 124 463
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 165
Не знам дали това с температурата и “мъченето” на детето е към мен. Да, аз не давам нищо до 39 градуса и не защото хомеопата така ми е казал или някой ме е ограничил - правя го от преди да се срещна с нея, а защото на 39 градуса детето ми си спи и не му пречи и давам шанс сам да пребори вируса, като следя постоянно на къде се движи Т. Но това пак казвам е мое решение.
Btw, Класически хомеопат е този, който изписва по едно лекарство за всички симптоми, а не коктейли. Няма общо дали преглежда или не, а в лекарствата, които изписва. Както и да е, аз просто съм доволна от нашата и виждам ефект, да чукам на дърво. До сега му е нацелила лекарствата и се надявам и за напред да е така ☘

# 166
Toni,не е към никого. Аз също следя и ако спи давам над 39. Исках да кажа, че не бих разчитала на хомеопатия да смъква висока Т, а детето ми да се чувства зле. Съжалявам, ако е прозвучало обидно! Просто исках да проведем дискусия.Подкрепям за класическия хомеопат. При мен са си точно коктейли, лекуващи симптоматика. Затова и писах дали има други като мен, даващи този вид "хомеопатия".

# 167
Момичета, има ли сега вирус само с температура?

# 168
Има. За два дни минава.

# 169
Момичета, има ли сега вирус само с температура?
има коксаки и херпангина и ковид де..

# 170
Момичета, искам да купя нов инхалатор, който разпрашва разтвора по-бързо, да става за инхалиране на лекарства и по-възможност да не е много шумен Grinning

Колебая се между тези три модела, ще се радвам, ако някой даде мнение:
https://marvi.bg/shop/omron-nami-cat

https://marvi.bg/shop/pic-miss-bibi-inhalator

https://marvi.bg/shop/omron-compair-ne-c801kd-%D0%BA%D0%BE%D0%BC … D0%B5%D1%86%D0%B0

Сега сме с Агу Томчи, супер компактен и безшумен, но разпрашването е сууууупер бавно и по мрежичката има черничко, което не знам как да почистя и малко кекав ми струва.

Бях взела един на Медисана от Лидл, обаче малката много се плаши от него. А и бях писала преди време, правих си инхалация около 10 минути с физиологичен разтвор, за да види, че няма нищо страшно, е че то този разтвор така и не се разпраши целият. Не знам какъв беше проблемът и проблем ли е, но го зачеркнах.

# 171
Хайде и ние с хрема ..рекорда от 3 седмици на ясла не можем да го минем и това е...

# 172
Наваксвам с четенето. Само уточнявам , че Авирон и Умкалор не са хомеопатия - някой го беше написал.

# 173
Три седмици е супер 😍 Та това е почти месец.
От вчера сме на Пампорово. Днес се събуди със зверска влажна кашлица и храчки, иии сопол тръгна. Нищо му нямаше до вчера. Чудя се дали може от смяната на климата да е. Казва , че има храчки ама не може да ги извади. Аз не нося инхалатора… тук сме до неделя.

# 174
  • Пловдив
Три седмици е супер 😍 Та това е почти месец.
От вчера сме на Пампорово. Днес се събуди със зверска влажна кашлица и храчки, иии сопол тръгна. Нищо му нямаше до вчера. Чудя се дали може от смяната на климата да е. Казва , че има храчки ама не може да ги извади. Аз не нося инхалатора… тук сме до неделя.
От смяната на климата е най вероятно.

# 175
  • Пловдив
В Смолян на центъра има добре заредена аптека. На нашата така и текна носа на Смолянски езера, според мен от смяната на климата, та търчахме за Носко да купуваме.

# 176
В Смолян на центъра има добре заредена аптека. На нашата така и текна носа на Смолянски езера, според мен от смяната на климата, та търчахме за Носко да купуваме.

Точно от там днес взех Стеримар хахах. Даже се чудя за инхалатор да купим, ама какво ще ги правя два 😭

# 177
И Мони беше  така като идем на село,там е планински, чист въздух,първите пъти все й текваше сопола🤯

# 178
В нашия град пак разкопаха улиците и въздухът е тежък и мръсен. Чак не ми се излиза навън, особено с тия кашлици и сополи.

# 179
Сутринта му нямаше нищо разкиха се малко но нослето сухо ,2 часа по късно ми звънят на пожар от яслата да го взимам че носа течал обилно не смогвали да го бършат..(в главата ми какви ли не водопади си представих че се леят  )от взимането до сега съм бърсала 2 пъти носа,седи мокър но не тече сопол ,водих го и на лекар ,няма зачервено гърло,гърдите чисти ,темперетура също няма лека хрема ...

Общи условия

Активация на акаунт