Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни средства за подсилване на растенията?
Какви са симптомите на преполиване при растения?
Какви са препоръките за биологична защита срещу брашнеста мана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни средства за подсилване на растенията?
Някои домашни средства за подсилване на растенията включват използване на кори от банани, поставени в почвата около рози, използване на черупки от яйца за обогатяване на водата за поливане, заравяне на дървесна пепел в почвата за торене на зеленчуци, използване на утайка от кафе за саксийни цветя и лехи и други методи като поливане с вода, в която са варени яйца, използване на минерална вода, мляко и чай. Освен това могат да се използват скилидки чесън и различни биозащитни и химични препарати.
-
Какви са симптомите на преполиване при растения?
-
Какви са препоръките за биологична защита срещу брашнеста мана?
-
Какви са препоръките за защита от малки мушици?
-
Какви са причините за пожълтяване на листата на растенията?
И Карз показа някакъв интересен пеларгониум, и на Аниуан розовата роза направо си представих как мирише
Иначе досега в тая жега ми беше едно такова заспало, ама в тая тема се освежих.

Аз тази година не си намерих розово-червените разцветки на лобилията, само в такива комбинирани тарелки ги имаше, не взех, много й се радвам на тази картинка. ММ нещо пак потурчи една камара семена и абсолютно нищо не посади от тези дето ги бях взела, и се прави че не знае къде са. А като дойдат с неговото списание семенца веднага се садят още същия ден. Вече почвам да си мисля че нарочно го прави 🤨 Вече не казва "мои"/"твои" цветя след като му се накарах и сега май отмъщава по подмолен начин, всички са "наши" само дето "моите" просто започнаха да изчезват

но то прави много шушулки, надявам се да се размножи. Само че многогодишният няма аромат.