На море в Гърция 2022 - IV

• 69 966
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, моля за малко помощ. Купихме билети за връщане от Кефалония - от Фискардо до Нидри/Василики с Ionian Pelagius. Купихме ги през ferryhopper и получих мейл с потвърждение на резервацията, в който има кодове и пише, че трябва да си вземем билетите от Nautilius travel във Фискардо. Когато се разхождахме във Фискардо на идване, питахме жената в агенцията за билетите, защото работното време е несъвместимо с часа на тръгване на ферибота - 09:30, но тя каза, че не е необходимо да правим нищо. Сега обаче чета на сайта на ferryhopper, че потвърждението на резервацията не е билет, а трябва да вземем билета от местната агенция. Обърках се доста, защото очевидно няма как да го вземем, щом тя няма да е отворена по това време. Знаете ли как се процедира в такъв случай и дали тази фериботна компания качва на борда само с код за резервация?

# 226
  • София
Малко извън темата , но виждали ли сте такава туристическа бутилка къде се продава

# 227
  • София
Малко извън темата , но виждали ли сте такава туристическа бутилка къде се продава
Подобна малка бутилка в Елена газ струва около 90 лв.

# 228
  • София

В Гърция продават целия комплект /бутилката и отгоре скара и котлон/. Ще пътуваме началото на септември към Халкидики и се чудех дали го има някъде там

# 229
  • София
Здравейте, моля ви да ми подскажете идея за хотел или нещо подобно/ където сте били или чули/, около паралиа офринион/не съм сигурна, че правилно го написах/. Търсим близо , търсим нещо на първа линия, / ще бъдем с много бебета/, търсим пясък и плитко море. Къде да погледна - знам за Амолофи, Керамоти, но искам нещо по насам. знам, че ще прилича на Китен, но за няколко дни през септември ще се издържи, само да е без камъчета във водата.

# 230
Здравейте, моля ви да ми подскажете идея за хотел или нещо подобно/ където сте били или чули/, около паралиа офринион/не съм сигурна, че правилно го написах/. Търсим близо , търсим нещо на първа линия, / ще бъдем с много бебета/, търсим пясък и плитко море. Къде да погледна - знам за Амолофи, Керамоти, но искам нещо по насам. знам, че ще прилича на Китен, но за няколко дни през септември ще се издържи, само да е без камъчета във водата.
Търси нещо в Неа Перамос, Амолофи е наблизо. На Палио плажа също е подходящ за малки деца. В Офринио плажа не е това, което искаш.

# 231
Здравейте, обмисляме почивка в края на август в Кефалония. Може ли да препоръчате удобна локация, за да е най-удобно за обикаляне? С кола ще сме.

# 232
Elyon Brown мерси за гъги мапса ще го чекнем Wink

В Гърция
продават целия комплект /бутилката и отгоре скара и котлон/. Ще пътуваме началото на септември към Халкидики и се чудех дали го има някъде там

Shell, Avin and Cyclon petrol stations and Coral Gas outlets selling LPG cylinders.
Скрит текст:
150 евра струва
това е като нашия ОЛХ 

# 233
Здравейте, обмисляме почивка в края на август в Кефалония. Може ли да препоръчате удобна локация, за да е най-удобно за обикаляне? С кола ще сме.

Зависи какво искате да посетите, но за мен най-добрата локация е Диварата (спрямо нашите интереси и вкус, разбира се).

# 234

Зависи какво искате да посетите, но за мен най-добрата локация е Диварата (спрямо нашите интереси и вкус, разбира се).
Идеята ни е да посещаваме различни плажове всеки ден, миналата година направихме същото във Лефкада и плана ни се получи доста добре. Просто искаме локация от която да е най-удобен транспорта, също така да има тук-там някой магазин и таверна. Не търсим комерсиалните места със супер много хора. Искаме да разгледаме възможно най-много красиви места за дните в които ще сме там.

# 235
Значи Диварата - има няколко таверни и магазин, близо е до Миртос, Вути, Агиос Кириаки, Фтери, Асос, Петани не е прекалено далече, както и Фискардо, Антисамос, Мелисани. За мен това са най-интересните места на острова.

# 236
  • София...........
Търси нещо в Неа Перамос, Амолофи е наблизо. На Палио плажа също е подходящ за малки деца. В Офринио плажа не е това, което искаш.

Какъв е плажа на Паралия Офринио?

# 237
С камъни във водата/3-4 метра/ до брега. Има и в пясъка, не толкова много.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 18:02 от Пролетно цвете

# 238
Ето снимки от преди седмица в Офринио, хубав пясък и 2-3 метра камъни при влизане, след това само пясък, няма много плитчина за малки деца:

# 239
  • София
Elyon Brown мерси за гъги мапса ще го чекнем Wink

В Гърция
продават целия комплект /бутилката и отгоре скара и котлон/. Ще пътуваме началото на септември към Халкидики и се чудех дали го има някъде там

Shell, Avin and Cyclon petrol stations and Coral Gas outlets selling LPG cylinders.
Скрит текст:
150 евра струва
това е като нашия ОЛХ 

Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт