Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Anyyyone, този конкретно не съм го ползвала, та не мога да кажа как е. Ако го пробваш, пиши, като цена е много добре.

# 106
  • Down south
Като чета сега май се отказах от линт базата на Коди. Аз ползвам каучукова обаче ми е като сопол една такава и много трудно се разбирам с нея
Преди ползване я сложи
на водна баня (чаша с топла вода)
Консистенцията се нормализира и се ползва много по-лесно.

# 107
И аз видях пилата в брошурата на Лидл и мислех да ходя да я купувам. Сега се разубедих. Може ли да предложите някакви модели, подходящи да домашна употреба. Искам да пробвам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 108
Има няколко страници назад в темата, пускали сме линкове за ел.пили за не знам кой пореден път.

# 109
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз съм с тази пила
https://beautymall.bg/elektricheska-pila-jd700-byala.html
Приятелка ми я препоръча, а тя тук в темата беше прочела за нея. Аз съм страшно доволна.
Коди базата я дебна от сума време в Мейкъп, и няма  наличност и това е. Поръчах си от фейсбук, една рускиня ги продава по 20 лв са. Без четка само че били останали, сега аз мога ли да ползвам от сегашната си база четката, тя пак е на Коди 🤔
И това фолио което е, изрязва се и се лепи преди печене ли ?

# 110
  • София
За поръчването на продукти на Коди към България, мога да ви кажа моя начин. Поръчвам от немския амазон, но не към България, а към офис на български куриери, който се намира в Германия. Те поемат пратката от мое име и я доставят до България.
Доставката излиза много изгодно, защото от немския амазон до офиса на фирмата в Германия е безплатна, а българските куриери таксуват зависимо от размера на пратката, най-често около 3 лева за доставка към България за такава дребна по размер пратка! Единствения минус е, че най-често отнема около от 2 до 4 седимици доставката, зависи кога имат планирано пътуване. Понеже чакат да съберат достатъчно пратки, че да се напълни камиона и тогава тръгват. За щастие, повечето хора пращат по-едри пратки и се пълни Grinning
Аз лично ползвам българските куриери Габиели, които доставят до различни градове в България. Но може да има и други подобни куриерски фирми, дори и от други държави, които по-малко да се бавят, само че аз знам само за тези.
А в немския амазон цените на продуктите варират - има и много евтини версии на продуктите, има и скъпи. Аз си купих така коди комплект топ и база всяко по 8мл за общо 30 евро. Но сигурно може и по-изгодни да се намерят. Ако някой го интересува по-подробно как се прави поръчката, понеже звучи сложно (но не е), може да обясня на лично или тук.Blush Накрая отивам лично до офиса на габиели в София или в който град си заявил, и си получаваш пратката.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 16:54 от meoww

# 111
Момичета,
Редовно ви чета, но май за първи път пиша. Скоро ще се престраша да кача и някоя снимка на маникюр, правен от мен, но засега още не смея 😃

Имам въпрос относно един много нашумял маникюр, а именно този на Хейли Бийбър (ще сложа снимка). Майка ми иска точно такъв маникюр, имате ли идеи как се постига?

# 112
Еми пуснах и аз една бърза поръчка от мейкъп. Есмералда,поръчах го този полигел,но аз нямам база за сравнение с други,та едва ли ще мога дам адекватно мнение. 😆 Забравих да ти пиша,че изграждах на приятелка два нокъта с онзи гел,за който ти писах,че не се беше изпекал,нямаше проблеми. Стана супер. Сега и на мен един си правих за домашното пак с него,ок си е. Какво съм правила първия път,не знам. 😂
Поръчах и фрези за пилата,на Коди онова млечното,дето ме подкокоросахте тук с линк. 😁 Няма да ви чета повече. 🤭

# 113
  • Шумен
Здравейте! Новата тема е супер и е започнала да се пълни със страхотни маникюри! Ето моят нов, топъл топъл от преди малко 😅😅

# 114
Здравейте! Новата тема е супер и е започнала да се пълни със страхотни маникюри! Ето моят нов, топъл топъл от преди малко 😅😅

Много як розовия кой е?
Ето и моя. Стискайте палци да издържи че на 1.08 правим кръщене. Прясно закупена каучукова база на коди, абстрахирайте се от кожичките ама с две бебета така става

# 115
Мимче,супер е! На кутрето кой е лака? 😍
Снежанка,ще издържи. 😊

# 116
  • Шумен
Благодаря момичета! Розовия всъщност е много бледо лилаво, този е от алито

А на кутрето е този, от България ми е подарък и не знам от къде е купуван

Извинявам се, че снимките са така, но не знам как се прави скрит текст 👼

# 117
Откъде мога да поръчам новите млечни бази на камилфо?

# 118
Не мога да кажа, освен официалният сайт. На мен ми е любопитно какво ще кажете за новата мода"четкий квадрат" или прави ли ви вречатление, че на мода става определена форма, както до скоро беше бадем и стилето и в медиите и потребителите я следват? Аз примерно си нося това, соето ми е удобно и ми допада, но на вящия вкус за форма влияят ли тенденциите?

# 119
На мен не. Форма бадем майка ми носи цял живот и на мен ми е бабешка. 😂 Обаче за курса трябваше да направя и сега съм с такава форма. Онези дългите,орловите също са на мода,но абсурд да тръгна с такива. Чудя им се на мадамите,които ги правят,но щом им е удобно и ги харесват,нека. Аз си харесвам много квадрат,но не чак силно изразен. Късички,цветни.. 😁 Но това съм аз.

Общи условия

Активация на акаунт