Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 227
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Аз лично много харесвам форма квадрат с ясно изразени ръбове. Но е трудна за правене и още по-трудна за поддържане в ежедневието, затова винаги заоблям леко краищата, което я прави по-носима, но пък й убива малко от чара.

# 121
  • Mostly in my mind
Изобщо не харесвам квадрат с ръбове пък аз Blush леко заоблени най ми допадат. Simple Smile

# 122
Въпросния маникюр на г-жа Bieber е много елементарен и малко демоде според мен - преди две години или повече бяхме луднали по пигментите тук. Нюд/млечна база или цвят и перлен/хром пигмент отгоре.

https://vm.tiktok.com/ZMNQt4dKL/?k=1 Ето видео от “извора”

# 123
На мен не. Форма бадем майка ми носи цял живот и на мен ми е бабешка. 😂 Обаче за курса трябваше да направя и сега съм с такава форма. Онези дългите,орловите също са на мода,но абсурд да тръгна с такива. Чудя им се на мадамите,които ги правят,но щом им е удобно и ги харесват,нека. Аз си харесвам много квадрат,но не чак силно изразен. Късички,цветни.. 😁 Но това съм аз.
Абсолютно!
Дори се чудя в България носи ли се този бадем толкова много. Гледам рускините/украинките много провят видеа точно с тази форма.
Аз съм в Канада и не виждам да се носи въобще. Както и много декорации. Видя ли декорации с разни картинки, камъчета и т. н. сто процента е рускиня, а и черните да не забравяме, но при мен много черни няма.
За маникюра на Хайли Бибър - намерих на снимката поне 3-4 грешки и недбро изпълнение.
Значи и на нея и е трудно да си намери добра маникюристка GrinningGrinningGrinning

# 124
Формата бадем, но подчертавам, руския вариант на бадем е най-удобната за мен форма. Никакви поражения нямам в свободния край с нея.
Класическия квадрат е само за снимки, много красива форма, но не е функционална, ръбчетата ги закачам още на първия ден. А и се оформя трудно. Много ми е неудобна.
Квадрат със закръглени ръбчета горе-долу ми издържа, но правя някакви гимнастики за ръбчетата, и пак ги захабявам за две седмици. Но пък за къси нокти си е вариант.
Много малко маникюристи правят бадема както трябва, в повечето случаи го виждам много заострен. Но този БГ вариант не съм фен. Грозен ми е.
Балеринка ми допада, лесно се оформя. Дъщеря ми носи основно такава форма, може би веднъж в годината иска заоблен  квадрат. Бадем не харесва.
Да не забравяме, че на всяка ръка подхожда различна форма. Аз лично смятам, че класическия бадем много подхожда на по-възрастни жени, каквато съм и аз, и за моите криви нокти е доста подходящ.

# 125
  • Light of Zartha
Прясно, прясно от днес. Бях решила да е червен или френски, но този хубав неон ме изкуши. Не ми е в комфортната зона, но го нося. До 2016 носих само и единствено квадрат, но после промених и сега сменям, но ми е най-удобно с бадем. Този път малко повече ги заострих.
Скрит текст:

# 126
След квадрата втората най-любими форма ми е бадем. На мен не ми изглежда бабешки, напротив, стои много елегантно. Даже за моите по-широки плочки това е най-оптималната и визуално красива форма, ама на, ходя с квадрат повече. Балерина също харесвам, но за нея трябва стабилна дължина, както и за бадема де.
Единствено не ме кефи форма стилет, нито в дълъг, нито в неправилно и калпаво изпилен къс вариант.

# 127
И аз не знам с тези моди какъв е случая. Не можах да се запаля нито по бадем, нито по пигменти, нито по мрамор, нито по тези spider? ли се водят гел боички, абе нищо, абсолютно нищо, за мен маникюра е къс мек квадрат и цвят дюс и то в силно ограничена гама. Друго не признавам на моите нокти. Скучна работа. Joy Въпрос на вкус е всичко разбира се, красиво и интересно ми е на други хора да гледам, но колкото пъти си направя нещо интересно или "по модата" искам да го махна още на другия ден. Joy

# 128
  • Down south
Не мога да кажа, освен официалният сайт. На мен ми е любопитно какво ще кажете за новата мода"четкий квадрат" или прави ли ви вречатление, че на мода става определена форма, както до скоро беше бадем и стилето и в медиите и потребителите я следват? Аз примерно си нося това, соето ми е удобно и ми допада, но на вящия вкус за форма влияят ли тенденциите?
Заострена форма, бадем и стилето така и не съм я видяла реално тук. Видях дами с такава форма в България, но не и тук (южните щати)
Заквадратените форми се водят за стил и класа.

# 129
  • Mostly in my mind
На кое викате балеринка?

Daylily,  можеш ли да покажеш снимка на тези заквадратени форми, които при вас са стил?

# 130
И аз искам да знам какво е балерина и стилето 😀 заоблен квадрат харесвам най-много. Иначе няма значение формата, важното е да е добре оформена и не много дълги нокти.

# 131
# 132
  • Down south
Daylily,  можеш ли да покажеш снимка на тези заквадратени форми, които при вас са стил?
Разбира се.
Ето

# 133
# 134
  • Mostly in my mind
Благодаря ви. Heart
Значи аз спадам съм oval или rounded. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт