Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 373
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, дайте някое подробно видео, което сте гледали с учебна цел (полигел с дуо форми). И за четката да си побутна питането - може ли от рошава пак да ми стане гладка и стегната ?
Колко време ви отнема направата на маникюр с полигела ? Може би аз много бързам, затова не ми се получава. Бесна съм.

# 196
На мен изграждане с полигел и двойни форми ми е по-бързо, но само с гел и хартиени форми по-лесно. С полигел пиля доста , с гел всеки път пиленето намаля, явно с времето задобрявям Joy
Вчера се лакирах, щях да крада на Кармила идеята но ,с моите две ръце само това успях

Представете си ,че нямам толкова сухи кожички,моля Joy

# 197
  • София
Цитат
...
На мен една от първите ми поръчки с тях беше страшна мъка и борба, заплахи с КЗП и тн, защото ми бяха пратили един дефектен полигел, но все пак им дадох шанс отново,
...
esmeralda, от мейкъп не приемат ли рекламации попринцип? Особено ако са пратили дефектен продукт? Попринцип нямат право да откажат рекламация в този случай. Отказаха ли ти, щом е трябвало и да се заплашвате и е било мъка? Ще обясниш ли моля, може да е от полза на някой, да знаем как да реагираме, ако ни се случи и на нас. Мен много ме е страх от подобни изцепки, особено със скъпи продукти.

# 198
  • Варна
karmilla не обвинявай лака не е от него. От лампата е. Писала съм надълго и на широко за моите патила с мощната лампа. Направо ми горяха пръстите в нея. Абсолютно никакви съмнения нямам в продуктите,защото не бяха нови,а дъълго ползвани. Не мъчи жената. Вади старата лампа. Аз се бях докарала до отлепване на плочката на повечето пръсти плюс жестоко изгорени кутикули. Половин година ходих без лак и после година като ходя на маникюр си влача старата лампа защото маникюристката е с такава като моята новата. Неистово пари,а оная не ми вярваше.

# 199
  • София
Благодаря, момичета! Поръчах 4 лака, ще видим кога ще дойдат.

Аз от прити не съм имала проблеми - странното е, че имах от едни Елит 99 (или нещо подобно),  от един Canni (странното е, че един цвят ми направи проблем, друг - не) и сега от този. От Елит-а беше най-сериозна алергията, от другите - не, просто ме сърбяха кожичките, но след като махнах сами лак (останах по база), всичко се нормализира в рамките на ден.

# 200
С горни форми е по-трудно, отколкото с хартиени (долни форми). Много е възможно и самите форми да не са подходящи за твоите нокти като форма/големина и тн.

Аз лично харесвам видеата на Nailcou и Marina Sakramel.

Иначе като време ми отнема доста - по 3 часа на ръка от сваляне на стар материал, оправяне на кожички до гел лак и топ.

Meow, по принцип уж приемат рекламации, но реалната им практика е да те разкарат, ако могат. Конкретният полигел на Elisium след изпичането ставаше на дупки и не стоеше като света. Съответно от мейкън ми казаха, че бил в срок на годност и затова не можело да е дефектен, а понеже съм го ползвала (то как иначе да разбера, че е дефектен), не можело да се върне. И ме пратиха по живо по здраво, обаче не знаеха с кого си занимават, защото съм юрист, и им разясних всичките им нарушения по ЗЗП само в моята процедура по рекламация. Съответно свиха перките, казаха да им го пратя за тяхна сметка и ми върнаха парите. Бях се заклела повече да не поръчвам от тях, но за повечето продкти просто няма откъде другаде. Имала съм няколко случая с изпратени лакове на HiHybrid със смачкана и изкривена четка, за някои не се занимавах, за други им писах, имат политика да ти предложат 5 лв компенсация и да задържиш продукта. С някои така направих. Имах и една база на Молекула в кутийка, която дойде полуразтечена, тя струваше 6.50, и за нея ми предложиха 5 лв компенсация, не бях особено щастлива, но просто не ми се занимава вече с тях. Затова казвам, че като цяло са ок, но имат и кусури и се случва да изтеглиш къса клечка, особено при по-чести поръчки.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 13:29 от esmeralda23

# 201
prinzesata, надявах се и ти да се включиш. Изчела съм много стари теми и имам спомен, че си имала такъв проблем. Последно точно като изгоряло и е около всички кожички все едно се бели от море, отдадохме го от морето и много солената вода, но ми изглеждаше като изгорено от слънце и лющещо се. По твои описания е със същите симптоми и май няма да я пека вече в сън-а, а в страта комбинирана и дано нямаме грижа. Много ви благодаря на всички за бързите отговори!
Вени, много красив маникюр! Страхотно се е получило Heart Eyes
edit: Есмералда сега видях, че си едитнала и ти. Като стана дума за Elisium - поръчах един син лак на марката през мейкъп. Още с пристигането ми се стори, че капачката превърта и не е ок баш, но помислих че си въобразявам. Да, ама не! Вчера подреждах и прибирах такъмите в куфЕрО и видях, че шишето е паднало на една страна и съответно всичко беше в гел лак. Цветът беше мн хубав, но естесвено отиде в кофата, а аз си играх да чистя 100 часа. Та мисълта ми е да не е нещо марката проблемна?! Няма да се занимавам да им пиша за лакчето, но ще имам едно на ум за разфасовките от марката.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 14:14 от karmilla

# 202
Пристигна ми поръчицата:

Нямам подарък. 😁 Не знам защо в мейла пише,че имам. Иначе цветовете,както винаги не съответстват. За лакчето на My nails говоря. Кодито е много як цвят! 😍 Полигелът не го гледах.

# 203
Относно полигела и горните форми - аз така и не можах да улуча форми, които да са ми горе-долу като ноктите.
С Х-гел ноктите обаче случих и са ми идеални, а и отгоре си стоят идеално гладки. С тях си прекарвам доста време, само като израстат ноктите отгоре добавям. Понякога и по 6 месеца стоят, или докато ми омръзне цвят (напоследък слагам един полигел, който е тюркоазено и брокат и така си го оставям без никакъв звят отгоре). Рускините рекламират едни полигел Морован, който и добра палитра на цветове от Али-то.

# 204
  • Варна
Само че на SNB пише, че се втвърдява по UV/LED ,  а се сваля с лакочистител. Ако тош от Лидл съхне на въздух и се сваля с лакочистител, кое му е UV-то тогава? Да е по-траен ли или по лъскав?
Ще пробвам разни варианти като ми остане време.

На SNB също си съхне на въздух ако има нерви човек да го чака. Аз нямам.

# 205
  • Пловдив
И аз не мога да чакам , затова и основно минах на гел лаковете
 Печеш и си на старта. Иначе по няколко пъти се лакиране, заради това че съм пипала нещо и лака се е развалил.

# 206
Този път се постарах повече, да видим кога ще ги изпочупя 😂
Скрит текст:
Скрит текст:

# 207
Относно полигела и горните форми - аз така и не можах да улуча форми, които да са ми горе-долу като ноктите.
С Х-гел ноктите обаче случих и са ми идеални, а и отгоре си стоят идеално гладки. С тях си прекарвам доста време, само като израстат ноктите отгоре добавям. Понякога и по 6 месеца стоят, или докато ми омръзне цвят (напоследък слагам един полигел, който е тюркоазено и брокат и така си го оставям без никакъв звят отгоре). Рускините рекламират едни полигел Морован, който и добра палитра на цветове от Али-то.

Какъв е този Х-гел? И аз пробвах с форми и полигел, но явно ноктите ми са по-извити и когато сложа формата с полигела тя се надига и отлепя. Не мога да стигна до печенето....

# 208
Имам въпрос за свалянето на гел лак. Ще си взимам нова пила за сваляне, че старата вече издиша пък и тя е само колкото да го надраскам и после накисна.
Но онзи гледах едно видео в което, след надраскване слагат олио за кожички и ацетон. И много по-бързо и лесно пада лака. Дали наистина действа и ако нямам в момента олио за кожички, мога ли да използвам нещо друго.

# 209
Може ли линк към видеото?

Общи условия

Активация на акаунт