Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Основният цвят е гел на HD Hollywood cover 01.

# 271
  • Бургас
Esmeralda23, много добро изпълнение!
И аз днес опресних маникюра, т.е избутах кожите, свалих топа и може би част от цветния и сложих още един слой цветен и нов топ. Иначе нищо особено, нито е летен - ярък цветен, нито има някакъв модел, но ми харесва, пък и напоследък не ми се занимава много с декорации

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 10:53 от sunny-n

# 272
Момичета, на коя стъпка се поставя огледална/холограмна пудра? И трябва ли да се почисти лепкавия слой?

Благодаря предварително.

# 273
  • на брега на морето
След цвета, черен за предпочитане ( ако е сребриста огледална). След цвета се слага топ без лепкав слой, изпича се, и отгоре се втрива пудрата с четчица като за сенки. Топ без лепкав отгоре, пече се и готово.

# 274
Благодаря. А може ли с топ с лепкав слой, който само да почистя преди пудрата?

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 08:15 от new_newbie

# 275
Esmeralda23, много добро изпълнение!
И аз днес опресних маникюа, т.е избутах кожите, свалих топа и може би част от цветния и сложих още един слой цветен и нов топ. Иначе нищо особено, нито е летен - ярък цветен, нито има някакъв модел, но ми харесва, пък и напоследък не ми се занимава много с декорации
Това цветна база ли е  ?
На коя марка е

# 276
  • на брега на морето
Ню Нюби, сигурно ще стане. Само изчакай мъничко като го почистиш лепкавия слой, да изсъхне повърхността.

# 277
Благодаря. А може ли с топ с лепкав слой, който само да почистя преди пудрата?
Имам спомен, че не ставаше.
Да ме поправи някои,правил скоро,ако греша 🙂

# 278
Есмералда, разкошни са маникюрите! Френският е топ - в БГ почти не съм виждала такава хубава линия и форма. Формата е трепач-изграждала ли си я или мацката има такива хубави нокти?
sunny-n, много хубав цвят и много нежно седи!
magnifiquee, на твое място не бих се хвърляла веднага да купувам пила. Пробвай първо да се лакираш, виж колко и как ти държи., допада ли ти изобщо да се занимаваш. Свикни първо с лакиране, евентуално укрепване и изравняване и тогава вложи парички. На първо четене бих сваляла или с накисване или да пиля с хартиена пила, ввъпреки че второто си отнема време, но може би е и до навик. Та виж кое как ти понася, а пилата после е лесно да я купиш Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 09:43 от karmilla

# 279
  • Пловдив
Привет, момичета!
В понеделник пуснах една поръчка от мейкъп и в петък беше при мен. Тъкмо навреме за смяна на лака 😉 Нали много исках лилаво… и тъкмо се зарадвах, че цвета е страхотен silcare flexy 112 иии започнаха мъките 😂 много покривен цвят, ама това чудо няма изпичане… поне 4мин го пекох и накрая още пускаше цвят… до сега не ми се беше случвало подобно нещо. С хиляди мъки замазх положението, ама ме е яд, защото много ми хареса цвета.
И за базата на Елизиум да кажа - понавдигна се на 10ти ден, ама щеми дам втори шанс
Ето го и злополучния маникюр 😂

# 280
Скоро ми попадна клипче как да стои повече пигмента. След като го втриете,слагате по свободния край малко база и после топ. Не съм пробвала,но по принцип ми се изтъркваше бързо и ако слагам,ще пробвам.

# 281
Karmilla, благодаря ти Heart Eyes
Формата я дооправях с полигел на Клареса (на свободния край, имаше някои нокти със счупени краища) и отгоре направих укрепване с гел.

# 282
Seengirl, ако само пуска цвят няма проблем - много лакове пускат цвят след изпичане. В старите теми съм чела, ч някои мацки минават със спирт или течност за махане на лепкавия слой, за да не си цапат топа. И на мен флекситата ми пусат малко цвят, но не прилагам това със спирта, защотото ме мързи и не ми е много оцветен топа. Ако имаш съмнение за това дали се изпича добре - пробвай с фолиото трика. На прозрачно фолио назаваш слой от лака и като го изпечеш в лампата го отлепваш и гледаш дали отдолу е изпечено или още е мокро. Другото е да натиснеш силно по нокът и да видиш остава ли черта на натиснатото. За мен второто не е на 100 процента показателно, защотото зависи от топа  и понякога от лака и в някои случаи съм натискала има лека четичка, но при сваляне с фреза си личи, че е бил изпечен. Това важи и за флекси - при сваляне винаги си е бил изпечен. Пека по 1 .  мин. в сън Х.На теб каква ти е лампата?
Есмералда, страхотно е! Стархотен професионалист си! Де да бяха всички толкова талантливи като теб!

# 283
  • Пловдив
karmilla,  освен,че оставяше цвят също се набръчкваше и просто си личеше,че не е допечен. Инъче страхотна покривност и що годе прилична четка. Лампата ми не знам каква е точно Joy От Алито съм я поръчвала с препоръки от тук. До сега не ми се е случвало дори и с много тъмни лакове.
Аз пък видях едно клипче на Елена арт(ако не се лъжа) за пигмента. Втрива върху изпечен топ без лепкав. После запечатва с малко ултрабонд по краищата и пак топ. Мисля да пробвам на следващия маникюр,защото на мен все по връхчетата ми се търка пигмента..

# 284
  • Бургас
Катерина26, не е база, цветен лак е - GDCOCO 821. Хубав е но доста прозрачен, трябва поне 3 слоя да сложа, за да изглежда добре.
За втриването на пигмент - да, по правило е върху топ без лепкав слой, но аз съм го втривала директно върху лепкавия слой на черния лак. Просто ефекта не е огледален, а по-различен.

Общи условия

Активация на акаунт