Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Габрово
Здравейте от мен!Днес бях на маникюр,поставиха ми гел, не ми хареса декорацията,маникюристката отказа да ми я поправи под предлог ,че няма свободно време.Ще отида при друга ,но да попитам ,може ли да се смени гела на нокъта след 2- 3 дни.Това проблем ли е?
Или каквото станало,станало ,да изчакам 2 седмици?

# 286
Може, но надали е необходимо, просто ще свали с ел.пила гел лака и декорацията, гелът отдолу си остава, и ще направи нова декорация.

# 287
Seengirl, ужас! Егати филма! На мен не ми се е случвало, а вече имам 10 лакчета и майка и себе си съм мазала. Даже последните  ми маникюри са само с флексито, без 1, защото много ми допада гамата им за летни цветове, а и цената. Веднъж само си набръчках първи слой, защото беше жега и реших да пекна като при укрепването за 5-10 сек, за да не се разтича и беше груба грешка. После всичко си беше ок. Жалко, защото е многа хубав цвят и красиво ти се е получило. Пробвай на по-тънки слоеве, ако си мацнала малко по-дебело.

# 288
  • Варна
При силно пигментирани лакове не е необходимо да се клепат дебели слоеве. За да се бръчка цветен лак слоя е доста дебел. Иначе за пускането на цвят и други марки пускат. Имам една щайга китайци на веналиса. Разкошни,силно пигментирани цветове покриващи и на 1 слой,но и 5 мин да ги печеш пускат цвят-това е.
За да не си цапам Гелиш-а капвам на дисплей от него и нанасям. После му бърша четката и така.....

# 289
prinzesata, ти сега с белеща база ли си и каре още или имаш нов протокол?
Освен да задавам въпроси идвам да съобщя, че в мейкъп са заредили бая лакчета на по-ниска цена в сравение с бютимол и маникюрзоун за интересуващите се. Скоро ще снимам новата колекция напоръчани лаове, но тия дни все не ми остава време да разгъна сергията.

# 290
Повечето ми лакове цапат след изпичане  и преди топа задължително почиствам лепкавия слой, защото правя цветен на едната ръка, после на другата, и все някъде се залепват власинки. И когато бърша лепкавия слой, памука е оцветен почти винаги. За мен това не е признак на неизпечен лак. До момента съм имала неизпечен само един лак, Luxton. Невероятни цветове, супер пигментирани. И добре се самоизравняват, затова се изкуших да нанеса по-плътен слой. На палеца беше и веднага си пролича. Изпилих цвета и отново нанесох цвят, този път по-тънко, пекох минута и си се изпече. Неизпеченото си личи  и при сваляне с пила, стои меко, не се пили на прах.

# 291
Момичета, четох отзивите ви за базата на синсей. Поръчах я, обаче впоследствие видях, че не е каучуковата (тя е изчерпана), а provita base. Какво ще рече това? Rolling Eyes

# 292
Идея нямам как е като консистенция, но виж описанието на провита базата на Клареса, тя е същата.

# 293
Май е кята обикновената им база но "с витамини", уж. Така за крареса от четенено съм разбрала, но имам спомен някоя мацка се беше оплакала, че не държала добре. Не помня кой беше пасал, но имаше нещо.

# 294
Пуснах още една поръчка от мейкъп. 😆 Спирам! Ако ме прочетете да пускам нещо,да ме плеснете през ръцете. 😁 Клареса са на 5-6 лв. Как да им устоя?!

# 295
и аз сега погледнах този въпросен сайт мейкъп и май ще правя поръчка и аз хаха , искам да ви попитам за млечно бяло( мисля че така се казва)  на клареса? или друга марка.. Като номер кое е ако някой има такова

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 07:32 от shtipalkata

# 296
  • Mostly in my mind
и аз сега погледнах този въпросен сайт мейкъп и май ще правя поръчка и аз хаха , искам да ви попитам за млечно бяло( мисля че така се казва)  на клареса? или друга марка..
Хубаво е.

# 297
Опит пореден, само база, щото ме мързеше да пека цвят.😀

# 298
  • Варна
А коя е базата? Много сладко е станало.

# 299
А коя е базата? Много сладко е станало.
Kodi Pastel No 01 🙂

Общи условия

Активация на акаунт