Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 316
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Много лаишки въпрос, но ще се престраша да го задам все пак.
Има ли разлика при поставянето на каучукова база и хибридната? При премахването на кожичките и след това гел лак?

# 331
Каква е тази хибридна база?
Гел лаковете някои ги наричат хибриди, така че всяка една база за гел лак може да се води хибридна, в това число и каучуковата.

# 332
Ами добре, редактирам се - нанасянето на каучуковата база различавали се от нанасянето на другите, изрязване на кожички, изпичане, поставяне на гел лак и топ?

# 333
Стъпките са едни и същи, без значение каква база за гел лак ползваш.

# 334
БониБон,  с каучукова база можеш да правиш укрепване и изравняване т.е. правилна структура на нокът, докато с обикновени бази често се нанася тънко. Зависи от консистенцията на базата, но понякога можеш и обикновена база да направиш това, стига да е гъста, да не се разтича и да държи добре. Но 100 процента по-трудна ще постигнеш това, което е с каучукова база и не знам до колоко ще е по-здраво. С обикновената база по-скоро ще ростигнеш леко изравняване, а не баш укрепване.
В повечето случаи коучуковата база се води еластична и се огъва дпламо нокът, а гел да речем не  е толкова еластичен.
Стъпките ги има описани на 1ва стратица, както и тонове полезна информация, во са такива:
1. Почистване на нокътната плочка и евентуално изрязване. По-важно е плочката да е добре почистена от кутикула, за да няма надигане, иначе кел файда рязането.
2. Обезмасляване на нокът
3. Поставяне на ултрабонд, ако се налага. Пми вякои момичета се минава само д обезмасмасляване, ако има надигане се взима ултрабонд.
И после база, цвят, топ.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 20:05 от karmilla

# 335
  • Варна
То в тия жеги и каучука е като вода. Вчера направо се вкарах в приллючение. Тая на Коди- вода,Камилфо и тя ,на Фокс също. Накрая пак изравнявах с китайски рейнфорс. Ще си знам за следващия път да ги нагърмя в хладилника предварително.

# 336
Определено има разлика потвърждавам от последните ми мъки в жегата! Даже суга като е ва 2ра седмица и личи ва едната рйка, че чисто съм лакирала под кутикула, а на пръвата преди да получа проблясък линията е по-крима и много ме дразни. И укрепванета беше по-бъързо и равно. Бгв в мейкъп имаше последно ката гледах рейнфорн на кани и алесандро стриплак

# 337
# 338
  • Варна
karmilla за това ли говориш?
https://makeup.bg/product/598061/

на тая цена да си го държат Grinning

# 339
Оле, майко! Видях цената и подскочих
 Тази визирах, белещата:
https://makeup.bg/product/581415/
Цената не мога да преценя добра или лоша е, само легенди бях чела за прочутата база.

# 340
  • Варна
Ъ.....това не е белеща база. Това е сопол съхнещ на въздух не УВ база. За съжаление нея я спряха преди години,за да им се продават цветните лакове.
 Имам половин шише от белещата и си я кътам. Ползвам китайската на IBD gel която също е много хубава.
 Поръчах две цветни бази на Коди - да видим мързелът ми дали ще е доволен Grinning.

# 341
Ох, извинявам се значи! Нещо съм объркала, защото много ми заприлича на старата, пише пийл офф и си помислих, че пак я има! Благодаря ти, че даже си мислих да я взема за майка ми, но сега 100 процента ще пропусна.

# 342
Новите ми нокти,на бързо направени,че утре май ще пътуваме:

И новите неща от мейкъп:

# 343
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно и се радвам на  красивите ви нокти.

Ето и моите следморски точки

А с това бях на море

# 344
Anyyyone, кой е основният светъл цвят?

Общи условия

Активация на акаунт