Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, онзи ден гледах в Инста правене на Х-гел нокти с декорация преди да се сложат на ноктите.
Много ми хареса идеята, спестява много стъпки.

Декорация вътре в Х-гел нокти:

https://www.instagram.com/p/Cg98eYWKop_/

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 19:15 от Melany99

# 346
  • У Диспансера ...♥♥♥
На Anyyyone сигурно е милк базата на Коди. Аз също си я поръчах, но на нея не видях никъде да пише база, а в сайта така се водеше.
И аз се правих с нея и съм страшно доволна, два слоя и покрива перфектно.
Аз нещо подобно търся за френски като на Есмералда, но не успявам да намеря. Искам само който го е пробвал на него си, че вече колко бази взимам и ни една не нацелвам, на живо са съвсем други. Този който тя ползва го няма наличен.

# 347
Не е база,цвят си е. Kodi Milk M06. На капачето и снимката има лек розов отенък,но на живо за мен няма. Много е хубав,но мен ме няма по снимането. 😁

# 348
Аз нещо подобно търся за френски като на Есмералда, но не успявам да намеря. Искам само който го е пробвал на него си, че вече колко бази взимам и ни една не нацелвам, на живо са съвсем други. Този който тя ползва го няма наличен.

В мейкъп в момента няма много налични неща, но наистина моят гел на HD Hollywood е със страхотен цвят за френски.
Също харесвам линт базата на Коди в цвят Delicate rose, много красив нюанс за френски маникюр.

# 349
Аз също съм с два слоя Коди,добре покрива.
И да ви кажа,сложих база на Клареса и топ някакъв,не помня каква марка,че това Коди няма сваляне. 😆 С пилата само мога да го махна,иначе не мърда. А пък искам тези дни да си го махам и да правя разни домашни,та изобщо не погледнах към Коди. Тези си падат много по-лесно. 😁

# 350

Здравейте, аз само ви следя не се осмелявам да пиша защото съм много не знаеща но с мераци да си рисувам ноктите. Кожички не мога да оправям:confused:
Базата ми е на Коди ice pink и върху него рисувах пеперудата като много си я харесах и реших да ви я покажа 🤗 ако успея да сътворя цял читав маникюр ще споделя ❤️

# 351
Malvinka99, много хубава пепруда! За кожички можеш да си вземеш cuticle remover, който мацаш по кожите, ибутваш с държвена клечка и накрая леко рязваш, ако има стърчащо. Аз го правя междинно м/у маникюрите и почти нямам кожи и вече много малко режа, а хубаво маха и почиства плочката. НО не го прави непосредсвено преди лакиране, а предходния ден примерно, защото иначе може да ти се надигне по-лесно лака. Иначе на смяна на лак се оправям с пилата- почиствам плочката и надигам кожата с безопасния накрайник(може и пламък, но си нямам доверие да не се препиля) и с топчето си захлаждам леко загрубялото от двете страни и ако имам стърчащо нещо. Няма грешка.
Anyyyone, много хубаво туй Коди! Честити нови придобивки - със здраве и кеф да ги ползваш. Такива стикери и аз си взех, ако са самозалепващите сеса супер удобни и нямат грешка! Много лесно се работи с тях и нямах грижа с това да залепнат плътно по нокъта и държат до сваляне!
Marsia_K , много са ти хубави маникюрите! Синият много ми харесва, само за жалост не мога да видя декорацията по-подробно, а ми грабва окото. Мраморен ефект със златно рапанче ли е?

# 352
Кармила, какъв cuticle remover ползваш?
Аз имам голяма мъка с кожите, мвого бързо ми растат и дори да съм направила перфектен опаратен маникюр, след седмица вече са ми пораснали кутикулите. Мажа с масла, но не помага много, нося си последствията от години наред гризкане на кожички.
Та този уикенд вече ми бяха израстнали и пробвах и аз да ги махна с римувър, егати ужасът, с два вида римувър едва се почистиха и то не перфектно. Определено съм по-голям фен на ел.пилата.

# 353
Момичета,някоя има ли от металните пили,на които се лепят еднократни лепенки за пилене? Търсих в мейкъп,но няма. Намирам само за педикюр,а аз търся за маникюр.
Кармила,не знам какви са лепенките,но са доста големи. 😁 Аз нали съм все с къси нокти,ще трябва да ги режа яко.

# 354
Два имам от мейкъп, но единият в момента е в неизвестност. Първият, който взех е:
https://makeup.bg/product/348638/
Не е лош, по-малко съм го ползвала понеже сега от местене насам-натам го няма, но сякаш е по-лек. Дргият е на GGA имаше различни и си бях взела с кокос. Виждам в момента има друг:
https://makeup.bg/product/639437/
 Няма почти никакъв мирис, а очаквах да мирише на кокос, но съм доволна. Като направя накъде на 2-ра седмица след лакиране и веднага омекват и бялото се почиства и после ми е по-лесно на следващ маникюр за обработка. А реално ми отнема към 10 мин. някоя вечер да седна и да ги побутна и веднага придобиват нов вид Simple Smile
Anyyyone, аз съм с обикновени хартиени, но се бях замисляла за металните. Знам, че в сайта на Полинка Всилева се продават, но не помня каква беше цената и дали е резонна, защото не съм проучвала и сравнялвала. Помня, че бяха сталекс и ролкоте и металната пила.
https://manicureworkshop.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%B … 0%ba%d1%8e%d1%80/
 Моите ми се сториха добре, но забравих факта, че в момента съм с дълги нокти.  Иначе по-леснно ги залепих, отколкото водните стикери.
В мейкъп намерих сега на бързо сменяем сбразив един, ще потърся и метална основа и ще се редактирам, ако намеря:
https://makeup.bg/product/666070/
Ето тук има на една марка метална осова и листече пише, предполагам са тези за смяна.
https://makeup.bg/brand/1327582/
И сталекс имат, но ролките с абразиви са по-скъпи в мейкъп(19 и нещо, а при Полинка са 14 и нещо), а металната плочка в мейкъп е 9 и нещо, а при полинка май е 10, но има къси и дълги може от там да идва разликата, но за седга това успях да разуча, че трябва да сядам на д-то и да поработя.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 11:31 от karmilla

# 355
Anyyyone, има в мейкъп метални и пластмасови основи за пили, но не знам дали сега са налични. Аз лично ползвам такива и сменяеми абразиви РАР Мам, доволна съм.
Така за всеки "клиент" си имам негова собствена пила, която съхранявам в плик и ползвам 3-4 пъти, преди да я сменя.

# 356
Точно това ми е идеята,Есмералда. Значи ще ги дебна,да ги заредят. Мерси. 😊

# 357
  • Бургас
За кожичките от години ползвам на Евелин. Вярно, че не са ми груби и проблемни кожите по принцип, но съм доволна. Тези дни трябва да сменям лака и ще покажа как изглеждат. Никога не режа кожи. Обаче ми се струва, че Есмералда ако е свикнала да ги маха с пилата, никакъв резултат с римувър няма да я удовлетвори.

# 358
Аз за себе си имам следното наблюдение и ако някой има логично обяснени ще съм благодарна и ще и е интересно да прочета.
Когато съм била без гел лак кожите ми стават ужасни - почват да пълвят по нокъта, залепнали плътно, на някои пръсти сами почват да се цепят и на рани и да ме боли. Дори и да ги почиствам растат супер бързо до описаното положение и пак се цепят, което ми беше най-непрсиятно, тъй като много болеше. Като почнах да слагам гел-лак отново редовно - започнааха сякаш да ми се прибират и да не се цепят така. Дори в началото, когато нямах ел пила. След ел пилата съвсем се родих и сега го карам на поддържащ римувър между маникюри и с пилата при смяна на лака. Вече почти нямам и какво да режа. Та след този ферман с обяснения някоя от вас знае ли защо става така?

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 12:02 от karmilla

# 359
Точно този римувър на Евелин беше един от двата, които използвах, даже се представи по-зле от другия на Силер. Да, възможно е и аз да очаквам много от тях, може просто и моите кожички да са много корави Grinning

Anyyyone, налична е металната основа за пила в мейкъп, явно не си я видяла.
https://makeup.bg/product/454320/

Общи условия

Активация на акаунт