Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
За гел лак, нанесен тъничко само с 1 слой база, препоръчвам накрайник с червена насечка. Ако има изравняване с база или укрепване с гел, става по-бързо със синя или зелена.

# 391
  • Бургас
И аз свалям гел лак с червен накрайник. Първо ползвах керамичен, сега твърдосплавен. Ами втория ми е много по-удобен, някак по-равномерно пили. Не знам, повече ми харесва.

# 392
  • София
Момичета, влизам да покажа нещо необичайно, поне за мен Simple Smile

Маникюра ми напоследък е супер семпъл, затова и не съм снимала, но днес ми дойдоха едни татуировки за ръце на MoYou и реших веднага да ги изпробвам, не знам до колко ще са трайни, но са интересни Simple Smile

# 393
Една малинка от мен. Кожипките са брутални, но правим ремонт вкъщи и няма спасение за тях, докато не приключим.

# 394
Много хубав цвят. На коя марка е?

Случайно някой да знае дали това масло е с капкомер или с четка?
https://makeup.bg/product/336374/

# 395
Много хубав цвят. На коя марка е?

Случайно някой да знае дали това масло е с капкомер или с четка?
https://makeup.bg/product/336374/

Почти всички цветни лакове са ми на Jessie, понеже използвам веднъж - два и край. С хубава основа и топ ми издържат 3 седмици, дори и повече.

# 396
  • Бургас
Butterfly, според описанието, маслото е с пипета.

# 397
Butterfly, според описанието, маслото е с пипета.
Леле, вярно.🙈☺ Гледах пет подобни продукта и съвсем се ошашвих. Много ми е тегаво търсенето в мейкъп, все нещо не ми излиза или не се зарежда.

# 398
Там тия дни бая е ошушкано и дано скоро позаредят туй-онуй, не че имам нужда. Butterfly_🦋, как търсиш ти? За лакове влизам в нокти(тях всеки път ги търся като категория и за това все ми е отворен сайта) и съответно или разцъквам по марки и виждам от коя какво има или в нокти има категории "гел лак", "масло за кожички", "топове" и пр. и си гледам за нещо конкретно. А иаче можеш да приложиш и двата филтри - цъкаш марка и избираш протукт или продукт и гледаш от какви марки има. За нещо по-специфично пиша в търсачката и гледам в коя категория се намира, за да мога да я отворя и сакън да не изпусна.
Идвам да кажа на търсещите млечно бяло - има в мейкъп на sunone baby b02. Млечно бяло със съвсем лек розов отенък. Търсих в гугъл и там няма много снимки, но има 1--2 там и в маникюрната работилница на Полинка има снимка да проверите. Ако някой си търси дано му свърши работа Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 15:49 от karmilla

# 399
Вярно е ошушкано, не са зареждали неща за нокти стабилно от началото на миналия месец, и аз все ги следя, не че нямам 101 поръчки и реално нищо не ми трябва Joy

# 400
Аз купих едно светло синьо специално за една приятелка,че мнооого искаше. 🙄 Днес дойде,тръгнах да лакирам и Не!Не! Трий! Не ми харесва! 🤐 Повече не поръчвам нищо. Имам достатъчно. Някое на мен ако много ми допадне,купувам. Добре,че не се изръсих много пари.
Сега да ви питам,позната ме моли да й изградя ноктите,че си ги гризе и само с гел лак не става. Аз обаче не съм изграждала до сега и малко се притеснявам дали ще се справя. Мисля с форми да ги правя,че иначе ще трябва да пиля сума време. Някакви съвети,тънкости да споделите? На теория знам как става,но на практика не съм го правила иии.. ми е едно такова леко напрегнато. 😂 Тя не е претенциозна,но все пак искам всичко да е като хората.

# 401
Anyyyone, ако е гризач (Joy), направи ги късички. Препоръчвам ти да работиш с полигел поне за изграждането на свободния край, по-лесно ще ти е. Иначе много зависи от самите нокти, ако са супер къси, може и да не успееш да сложиш хартиена форма. Тогава се прави малък свободен край с полигел без форма и чак на него слагаш формата и изграждаш.
Nailcou има много полезни видеа за маникюр на гризач, изгледай ги.

# 402
Да,да,гризач абсолютен. 😂 Късички,ама тя иска дългички. 😒 Ще погледна сега видеата. Мерси! 🌹
С полигел и аз смятам.

# 403
  • София
Момичета полигелът е по-твърд от гела, нали така? Имам няколко страхотни цвята полигел и се чудя ако ги слижа/оформя като гел дали ще стане? Имам предвид, без да притискам с форми /имам и форми/, но мисля че правя добро бомбе с гел без форми, по-лесно ми е. Но полигела трябва ли да се натисне към нокътя за да направи добра спойка, или е достатъчно да се изпече без да се притиска от горе. Предвид, че ако полигелът е по-твърд/негъвкав дали е добра идея да сложа първо гел, за да запълня и изравня извивките, и да има мегдан за огъване и от горе полигел, или е безмислено?

# 404
Мишчица, полигелът е с различна консистенция и се нанася не като гел, а като акрил (като тип движения на четката). Това, както си го мислиш, от сега ти казвам, че няма да стане. Трябва с четката да го разнесеш, притискайки към нокътя. Четката трябва да е потопена в спирт или слип разтвор. Изгледай няколко клипчета как става.

Общи условия

Активация на акаунт