Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Нанасяла съм полигел, знам каква е техниката, но съм ползвала форми и съм притискала при печене. След което чистя с ел.пилата и не ми е ОК, отнема време. По-скоро питам дали е задължително да се притиска с горни форми, или е достатъчно да оформи с четка /и спирт/ и изпече така. Дали ще гарантира “залепяне” към базата достатъчно здраво?

# 406
Моят нов маникюр. Влюбена съм в тази потал база на HD Hollywood Heart
Супер бърз за правене.

# 407
Кой е лакът с флейковете ?

# 408
HD Hollywood potal base цвят 4.

Купих я от една преподавателка, която внася продукти на марката. Това е профилът, ако на някого му е интересно.
https://instagram.com/nokutcheschool?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 14:54 от esmeralda23

# 409
meiww, на мен така ми се подуваха и усещах парене като започнах да си правя ноктите. Мислех,че е от лака, но се оказа от ремувъра и агресивното стъргане на кажете. Започнах да махам с ел. Пила и нямам проблем вече.
Със същата пила съм като показаната от esmeralda. Страхотна е!

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 15:25 от pipence

# 410
Взех си точкатор и си направих едно съвсем семпло маникюрче ☺
Скрит текст:

# 411
И аз го смених:

# 412
  • На плажа
Аз купих едно светло синьо специално за една приятелка,че мнооого искаше. 🙄 Днес дойде,тръгнах да лакирам и Не!Не! Трий! Не ми харесва! 🤐 Повече не поръчвам нищо. Имам достатъчно.
Скрит текст:
Някое на мен ако много ми допадне,купувам. Добре,че не се изръсих много пари.
Сега да ви питам,позната ме моли да й изградя ноктите,че си ги гризе и само с гел лак не става. Аз обаче не съм изграждала до сега и малко се притеснявам дали ще се справя. Мисля с форми да ги правя,че иначе ще трябва да пиля сума време. Някакви съвети,тънкости да споделите? На теория знам как става,но на практика не съм го правила иии.. ми е едно такова леко напрегнато. 😂 Тя не е претенциозна,но все пак искам всичко да е като хората.
[/spoiler]
Пробвай да го смесиш с малко бяло,ако търсите по светъл цвят или с малко жълто,тогава ще стане зелено...първо обаче на палитра,за да видиш как ще се получи цвета и после направо в шишето.Аз така преправям лакове,които не се харесват и застояват...стават такива цветове,че се скъсват да го искат и така не ми се застояват цветовете.Или ако съм поръчала цвят,който вече имам ,се оказва.Просто го променям

# 413
Така смятам и аз да правя,но тя избра друг. Той си е хубав иначе.

# 414
Момичета,при условие,че имам леко отделяне на нокътната плоча,според вас да се лакирам ли?Подозирам,че е от лампата,защото не ми е за първи път.Добре ли ще е да сложа лак за гъбички и отгоре да лакиране?

# 415
  • София
Мога ли върху готов маникюр(база,цвят,топ) да сложа друг цвят и да запечатам с топ?

# 416
  • Light of Zartha
Ще трябва да надраскаш топа. Върху гладка повърхност няма да се получи. Ще изкажа мнение, като не твърдя, че е вярно. Според мен ще стане много дебело. Първо имаме база, цвят(1-2 слоя) и топ и отгоре отново същата процедура. Може и да греша. Ако се получи, ще се радвам на снимки.

# 417
Много хубави маникюри пак сте качили! Есмералда, пирфектно и красиво е както винаги! Troubly, супер е станало, а плочката ти е втого хубава!
Rose tattoo, мтого е свежо жълтото! Кой е цвета?
За да не става дебело може да се запили не само топа, но и цветът 1 слой и малко, да се мине със спирт и даа се нанесе цвят. Пак зависи и от цвета долу и горе дали няма да прозира. Не знам дали си заслужава хамалогията с пилене. За по-лесно съм виждала и чувала мацки да си нанесат обикновен лак и топ и така да ходят. На гел лак обикновеният съхне много бързо и няма такава хамалогия. После с ацетон чистиш лака и свалящ гела както обикновено.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 15:00 от karmilla

# 418
  • София
С уговорката, че не съм купувала от този продавач и нямам идея дали е коректен, но този модел пила е страхотен и я продават на супер изгодна цена, моята от Амазон излезе към 90 лв

https://www.olx.bg/d/ad/nova-profesionalna-elektricheska-pila-CID655-ID8WwIG.html
Есмералда, благодаря за споделянето.
На тази пила накрайниците добри ли са? Могат да се слагат други?
И да споделя двуседмичния ми модел, който издържа на морето. Simple Smile

# 419
Не съм Есмералда, но мога ти кажа, че ако са тези ва снимката 100% ще трябва да си купиш други. Тези за нищо не стават и да си окепазишхнокните най-много. Ще ти трябва читав накрайник за сваляне, топче и пламък и/или безопасен накрайник като минимум.

Общи условия

Активация на акаунт