Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 225
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Да ви кажа, аз пък съм с тази от много години и си ми изпича всичко супер

Удобна ми е да я местя на която зона искам и поне не ми гори пръстите.

Върни се и прочети стр 1. отново. С тази твоя лампа такава алергия ще си лепнеш, че ум ще ти зАйде.

# 586
Един бърз въпрос. Какво ще рече основа за ламиниране на Коди. Имам каучуковата, обаче стана, като сопол. Няма нанасяне и почна да става неравна. Искам да я сменя с нещо, което е подобно на нея. Хем е здрава, хем обаче по-лесно се нанася и не става на сопол. Много е гъста тази. Или препоръчайте някоя подобна губава

# 587
Буквално първият резултат, който ти излиза, като напишеш "основа за ламиниране Коди" в Гугъл.
https://kodiprofessional.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … Ic2BoCoosQAvD_BwE

# 588

Момичета, а тази?  ☺
Редактирам се и прилагам и този комплект .
https://nailsbg.com/produkt/pretty-perfect-s-uv-led-lampa-sun-5/

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 09:19 от Pollinaa

# 589
Аз започнах с такава. Най-големия недостатък е, че идва без адаптер. Или пък е предимство, защото ако спре тока и имаш външна батерия, можеш да си изпечеш лака.😀
Иначе аз проблеми с изпичането не съм имала. Само по-тъмните цветове ги пусках на 60 секунди, за всеки случай. Удобна е много за педикюр, понеже дъното се сваля. И да вметна, че съм я виждала в олх, за около 15 лева.
Редактирам се и аз:
За комплекта - по-скоро не. За същите пари можеш да си вземеш отделно най-необходимото на Коди например, или в комплект за малко повече, но с гарантирано качество.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 09:48 от Butterfly_🦋

# 590
Благодаря, обаче пише, че ако са здрави ноктите трябва един слой каучукова. Много се обърках. Тук някой беше писал,че е ползвал тази основа за ламиниране и нямало сваляне пислв

# 591
Момичета, прочетете внимателно първия пост. Има обширна информация за лампите и за това на какви минимални харектеристики трябва да отговарят, за да са ок. Едно от тези изисквания е наличието на поне 30 диода, равномерно разпределени, за да изпича добре. Всичко под този минимум е със съмнение дали ще изпича добре. Прочетете и информацията за алергиите и тн.

Аз разбирам, че е по-лесно да се отговаря на всеки конкретно и да се дава цялата информация смляно, но става досадно през 2-3 страници да се повтарят едни и същи неща. Ако нещо не е ясно след прочитане 2-3 пъти на заглавния пост и вникване в него, питайте.

Кукуруку, линт базата е за тънки препилени нокти. Ако ти търсиш каучукова, разгледай други такива - Клареса, Фокс и тн.

# 592
Здравейте,
имам възможно най-скапаните нокти във всяко отношение и вече не знам какво да ги правя.
Тъй като все попадам на кофти маникюристки (а и не ми се дават по 50 евро на две седмици), пробвах сама да си правя маникюра. Четох много в темата, проблемът е, че каквото и да правя, ноктите ми не издържат на свалянето и започват да се рушат.
При белеща се база с два слоя матов топ за каре и сваляне много внимателно ок. 40 мин в топла вода, накрая целите ми нокти са набелени на бразди.
Пробвах и обикн. база с киснене - същият резултат.
Единствено не съм пробвала да свалям с ел.пила, но чета че е супер трудно и опасно и се чудя има ли смисъл да пробвам изобщо? Като ходех при маникюристка, тя сваляше с пила и отдолу ноктите ми бяха супер, но едва ли ще успея сама така добре да го докарам.
Какво друго бихте ме посъветвали?

# 593
Здравейте,
имам възможно най-скапаните нокти във всяко отношение и вече не знам какво да ги правя.
Тъй като все попадам на кофти маникюристки (а и не ми се дават по 50 евро на две седмици), пробвах сама да си правя маникюра. Четох много в темата, проблемът е, че каквото и да правя, ноктите ми не издържат на свалянето и започват да се рушат.
При белеща се база с два слоя матов топ за каре и сваляне много внимателно ок. 40 мин в топла вода, накрая целите ми нокти са набелени на бразди.
Единствено не съм пробвала да свалям с ел.пила, но чета че е супер трудно и опасно и се чудя има ли смисъл да пробвам изобщо? Като ходех при маникюристка, тя сваляше с пила и отдолу ноктите ми бяха супер, но едва ли ще успея сама така добре да го докарам.
Моите нокти една маникюристка така ги изпили, че после бяха тънки като лист хартия. Ужасно усещане. Половин година им трябваше за да израстват напълно. След това започнах сама вкъщи да ги правя като слагам лаково каре най-отдолу. Сега са супер здрави Simple Smile Свалям ги с лакочистител, като не прекалявам с кисненето, защото и то уврежда. С лаково каре пада по-лесно лака, но и понякога е по-нетраен, ако го направиш на прекалено голям участък.

# 594
  • Варна
За такива нокти Линт база с изравняване и сваляне с пила друго спасение няма. Белещите бази са за ЗДРАВИ нокти или поне такива в добро състояние.  Има опция да се пробва с високите марки примерно Ника Земляника имат страхотна база за скапани нокти,но е по-скъпа и от Гелиш. Протеиновата на Индиго също е топ държи и се сваля с 10мин. В Лидл-ски лакочистител.

# 595
Скрит текст:
Здравейте момичетаа, можете ли да ми предложите цветове подобни на тези от снимките:
зелен

и подобно жълто

Цвят горчица също търся. Май ставам нахална Animal See No Evil

Не се лакирам често и нямам опит с марките и на кои от тях цветовете отговарят на снимката.
Благодаря предварително 🤗
SimonaSV, зеления лак много ми прилича на GREEN OLIVE #184 на Secretly.
Скрит текст:
Благодаря MaryLand. Много хубаво зелено. Ще го пробвам 😊

# 596
Здравейте,
Аз лично до преди 2 месеца не бях ползвала електрическа пила. Купих си 2 за лична употреба за тези 2 месеца. Едната някакви измислена mercedes  за около 70лв.,  която се оказа пълен боклук. Другата е тази https://noktoplastika.net/produkt/frezer-za-manikjur-s-tuch-skriin/,  за която имах подозрения, че може да не успея да се справя. Оказа се, че е по-лесно отколкото си мислех и все едно съм го правила цял живот.
Наистина се чудех дали си струва да давам толкова пари,  но съм изключителното доволна. Но все пак аз съм абсолютно начинаеща,  така че не съм критерий.

# 597
  • София
Може ли да попитам четките, които се ползват за рисунки с различни цветове лакове, как ги измивате? Днес може да си правя розови рисунки, а другия път сини, е тогава как да изтрия розовото? Четох, че ацетона и алкохола правели четките по-разперени 🤔 ами ако нямам друг вариант в момента?

# 598
Винаги си почиствам четките със спирт, нищо им няма. Те са от изкуствен косъм, той е по-неподатлив на изсушаване от естествения.

# 599

Това е творението ми от днес . Искаше ми се да сложа и спайдър гел , но не не съм сигурна кога се слага след топа или преди него. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт