Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Четките си ги чистя с каучуковия топ на Коди Grinning ,който сигурно е 5 годишен. Открих цяло бидонче Grinning в склада.Топвам,бърша със салфетка и прибирам в кутийката. чистила съм и със спирт и верно нищо им няма,но това с топа ми е от Неви Heart.

# 601
Благодаря за отговорите. Моите попринцип са като лист хартия, изрязани до дъно и само със заздравител пак се разслояват и белят. Мажа от години абсолютно всяка вечер с олио, понякога и през деня, уж нямам вътрешни проблеми като липса на витамини и т.н., цял живот са ми били такива.

Миналата седмица ходих на маникюр, ами все едно със затворени очи ме прави, нямаше един пръст да е лакиран като хората.. на третия ден се обелиха два пръста. Днес отидох при друга - много добре ме направи, но сваля стария лак с накисване и после стърга с едно метално - мисля, че ми изтъни нокътя, защото доста стърга и пили. Да видим поне колко време ще изкара, но все повече се отказвам да търся свястна маникюристка.

пп. Изобщо сигурно нямаше да се занимавам с гел лакове, ако обикновенните ми издържаха повече от два дни.

# 602
  • Sofia
Аз се мъчих с един спайдър гел преди време и не стана нищо..доста тегав продукт е.
Момичета да попитам - защо в салоните все още се сваля гел лак до база? Аз вкъщи си свалям всичко, не виждам смисъм стар продукт да остава по ноктите.
Също търся милки уайт, Коди имат ли такава база/гел лак?
Какъв гел за пети за педикюр бихте препоръчали? Елена арт рекламираше един за 60лв, нещо с по-нормални цени има ли?

# 603
Защото свалянето с ел.пила се прави до тънък слой база, ако се прави следващо покритие. Това е технологията, за да не се нарани нокътят. Ако базата има отслоявания, тогава вече се маха и тя.

Да, Коди има млечна база, както и линт млечна с частици.

# 604
  • Варна
Вафличка https://starnails.bg/bg-bg/category/product/snb-zhele-za-pedikyu … 3164195938115180/

това ползвам аз. Работи повече от добре.

# 605
  • София
Аз ползвам този гел за пети https://starnails.bg/bg-bg/category/product/snb-gel-za-premahvan … 3164195938108769/
Имам доста мъртва кожа и съм доволна, сваля доста.

# 606
  • Русе
Здравейте, преди години си правих маникюр с гел лак сама и благодарение на тази тема се ориентирах какво да си купя и как да то използвам. Тогава четох много тук и в крайна сметка се сдобих с всичко от Алиекспрес - малка лампа 9W? и лакове на Елит99.  Получаваше ми се сравнително добре и лакът издържаше по 2+ седмици, но с времето ми омръзна да отделям по 2,5 часа за маникюр и постепенно преминах пак на обикновен лак. От време на време (има няма 1 път в годината 😃) ходя и на професионален маникюр с гел лак. Последния път толкова ми хареса резултата, че реших, че искам по редовно да съм с гел лак, но да си го правя пак сама. Останала съм с впечатлението, че  в по-по-старите теми най-много се препоръчваха база и топ на Блускай, а в последните теми най-споменаваните са на Кози, а Блускай въобще не се споменава. Аз съм в Чехия и ще си поръчам база и топ от Amazon.de. Триумя се между:
1) База и топ на Блускай (тук имам и допълнителна дилема, дали топа да е no-wipe или не)
2) База и топ на Коди
3) Каучукова база и топ на Коди

Моля някоя от дамите тук ,с опит с изброените по-горе марки, да сподели впечатления относно издръжливост, трудност при сваляне и др. Всяко мнение ще ми бъде от полза. Благодаря предварително!! 🙂

# 607
  • Варна
Блускай са китайци..да прилични китайци,но китайци. Мацките тук напоследък масово ползва полски марки предлагани в Макеъп.
Ако ще поръчвате от Амазон силно препоръчвам Индиго. Добри са,даже повече от добри. Протеиновата им база е страхотна.
 Разбира се има и много други читави марки. Коди например си е класика. Класическата им каучукова база не търпи температурни промени и след половин година гарантирано става на сопол. Ако вземате Коди вземете Линт базата им.

# 608

Това ми е днешната шаренийка. Налагаше се един да е френски,един с тъмен цвят и накрая това се получи.

# 609
Anyyyone, много хубава черта на френския! Супер чиста и професионална-много ми харесва!
Ш тъмното е супер като космос! Много ме кефят такива.
Аз с блускай не се разбирам и са ми нелогично скъпи. Ако даваш пари по-добре коди, индиго, сикретли. Има и много хубави достъпни полски и украински марки. От бюджетните съм доволна от клареса, нищо че се водят вас маркет. Цената е достъпна и та мен и всимки, които лакирам държи. Ако не става за теб и не държи поне цената е достатъчно ниско, за да се преживее.

# 610
Мерси,Кармила,на другата ръка го направих малко по-дебело бялото и повече ми харесва. И измисленото "цвете" също е различно.
Скрит текст:
Но на тази ръка не се старах нито с кожичките,нито с лакирането. 😆

# 611
  • Русе
@prinzesata @Anyyyone благодаря много за споделеното мнение 🙂 спирам се на база и топ от Индиго. Не намирам марката в amazon.de, но пък открих, че имат официален дистрибутор в Чехия, от който мога да поръчам, както и че и тук има makeup.cz 🙂,откъдето мога да се сдобия с бюджетни гел лакове по-бързо в сравнение с Алиекспрес.

# 612
  • Варна
От Макеъп вижте Ниис.Страхотни са им цветните лакчета на смешни цени. Топът им Над много го хвали. Сравнявала го е с Гелиш.

# 613
Нещо цветно от мен, май ще е от последните за сезона.
Ярка розова база Valeri и млечна база на Molekula.

# 614
  • София
Отчет от гел ноктите. След точно седмица имаше леко надигане на 2 пръста, можех да изкарам още поне няколко дни според мен, но ги свалих и сложих пак, защото само днес разполагам с повече време.
Лака е е Hi hybrid цвят ванилова захар, топа е мат на Neess.

Общи условия

Активация на акаунт