Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Elena, много естествено изглеждат, все едно са си твоите нокти. И цветът ми харесва, имам доста подобен на Hi hybrid - salt & pepper, може скоро и аз да го разходя.

# 616
От мен един семпъл педикюр:

# 617
Момичета следя ви и чета всичко , защото обмислям да започна да си правя своите нокти сама ! За сега чета , за да не задавам излишни въпроси, ако нещо ми липсва и не го разбера ще попитам! Ще се включа като започна да ги правя. Да ме посъветвате нещо за кожичките моите са ужасно твърди, растът по нокътя и се цепят до кръв надолу към пръста, не мога да се справя с тях🥲🥲
А за продуктите обмислям да си взема Коди база и топ и другите неща на Блуески! Живея в Англия и не знам кои гел лакове са хубави тук? Ако има някой запознат с тукашните марки ще се радвам за повече инфо ! Тук цените на маникюра са Wow  и ми издържа 2 седм макс 😣и започва да се отлепя откъм кожичките и не си струва да давам толкова пари за 2 седм .

# 618
Не си купувай обикновената каучукова база на Коди, защото се разваля много бързо. Ще трябва да я изхвърлиш преди да си изразходила и 1/4 от продукта. Не си оправдава средствата.
Иначе топът на Коди е страхотен.

# 619
В Англия има изобилие от добри марки, можеш да си купиш доста неща - има и доста HEMA free марки - CJP, Magpie, Glitterbells и тн. Само избягвай The Gel Bottle, защото за тази марка има информация за страшно много алергии, причинени от продуктите им.
Може да поръчаш и различни полски марки, които харесваме тук - HiHybrid, Claresa, Semilac, Neonail и тн. За предпочитане са пред Блускай и разните китайски, масово продавани в Амазон.

Аз иначе не споделям мнението за базата на Коди - имах една, която съм ползвала 2 години, беше си супер, не е ставала на "сопол". Даже сега си купих 15 мл.

# 620
  • Варна
Есмералда моля те сподели как я съхраняваш гадта 😂. Въртя суча и пак я поръчах обаче до половин година се е скапала. 3 или 4 съм изхвърлила почти пълни .

# 621
Принцесата, нищо особено не правя, държа я в шкафа при другите ми продукти за маникюр. Понякога зимно време съм забелязвала, че около гърлото е станала по-гъста и желеобразна, но обърсване на четката в хартия решава проблема, базата отдолу си е пак с нормална консистенция.

# 622
И аз нямам развалена базахна Коди. Единствено едно буренце 35 мл., което ползвах 2 години, накрая се желира, но имаше на дъното няколко капки. Сегашната ми е от година, 15 мл шишенце, няма проблем. За цветните да не говорим, скоро извадих една от поне 3 години, погрешка, забравила съм да я изхвърля. Имам нова същия цвят, вместо нея съм извадила старата. Направих цял маникюр на дъщеря ми, има още за един, консистенцията си е идеална.

# 623
Здравейте. От къде са вашите настолни лами и на какви цени ги закупихте?

# 624
След три седмици с гел време за смяна. Имаше леко поражение, но така или иначе си беше за смяна

Скрит текст:

(с доза закъснение пускам снимките)

# 625
Здравейте, правих си онзи ден педикюр. Днес пилнах леко един нокът при основата, защото се беше разлял малко лакът. Мога ли да сложа директно отгоре топ лак и да изпека? Или топ върху вече изпечен топ лак не е добра идея?

# 626
Мини старият топ с буфер пила и след това сложи нов слой.

# 627
Бихте ли препоръчали бюджетна електрическа пила, която ще се ползва рядко за домашно ползване и само с гел лак?

# 628
Какво разбираш под бюджетна?
Моето мнение е, че под 50-60 лв сносна ел.пила за домашна употреба не може да се намери. Като минимум за мен са тези 2 модела:

# 629
  • Варна
Есмералда скоро беше постнала линк към ОЛХ продавач

https://www.olx.bg/d/ad/nova-profesionalna-elektricheska-pila-CID655-ID8WwIG.html

Взехме на приятелка ето тая красота от него

Ами разкошна е. Тихичка,симпатична....единствения недостатък е превключването на реверса,но се преживява.

Общи условия

Активация на акаунт