Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Butterfly_ и всички останали Heart. Извинете ме за идиотските въпроси,но наистина не съм в час отдавна Flushed...Има ли я някъде в Бг тая база,че хич не ми се занимава с поръчки от Коди?

# 301
# 302
Butterfly_ и всички останали Heart. Извинете ме за идиотските въпроси,но наистина не съм в час отдавна Flushed...Има ли я някъде в Бг тая база,че хич не ми се занимава с поръчки от Коди?
https://elenaartnails.com/store/czvetna-kauchukova-osnova-pastel … 601-mlechen-8-ml/

# 303
На картинката изглежда различно 😀

# 304
  • София
И аз утре очаквам да получа новите цветни бази на Коди 😊
Един въпрос... може да е малко дебилен, ама... Само при мен ли е проблема постоянни власинки по ноктите в момента на лакиране..ама нявсякъде и по много на нотътя.. Не е да кажеш 1-2 попаднала - случва се. Махаш и продължаваш.
Постоянно махам и пак и същото и така по 2 мин сигурно стоя на нокът... Имам чувството, че лакирам с лак с влакънца вътре.. Не е от дрехата, с която бях, погледнах. Ползвам безвлакнести тампони, та и от тях не е.. Възможно ли е да влизат някакви влакънца в самия лак докато лакирам и стои отворен. (бавничко лакирам, та си постоява отворен 😃) 
 Май преди време една съфорумка се беше оплакала от нещо подобно за матовия топ (как веднага ставал на власинки), при другите така ли е??

# 305
  • на брега на морето
Като се лакираш, масата ( повърхността) , чиста ли е? Лампата ти чиста ли е?( Лампата, в която печеш, и лампата, с която си светиш?)

# 306
И аз да си дам 5те стотинки. И при мен редовно се появяват тъпите  влакна и ивам няколко наблюдения:
Колкото и да се пазя като съм на маса с покривка или съм сложила кърпа да ве цапам все нещо лепвам, а гледам вищо да ве докосвам.
Безвлаквестите кърпи, които ползвам колкото и да са безвлакнести когато си мина ръкана с една и пуска гадината.
При определени лакове или повече личи или имат предварително. Вгорото звучи безумно, но преди месец и нещо се лакирах с току що отворен лак мистак бърсак нов и понеже бяха два знята к очите си видях как на единият лак нямаше едно боклуче, а другият беше отврат. 100 часа ке мъчих е то едни черни врасинки, а аз се лакирах на бяла кърпа и бях с друг цвят дрехи и още не си обяснявам тази аномалия-с единия лак чисто, а другият странни неща по него.
И последно на по-стари лакове, топове и бази имам в тях от предно лакиране власинки, особено в някои цветове, когато бях по-неука и ползвах тампон или памук за обедмасляване и после е отишло в бутилката.

# 307
Полигел ноктите ми издържаха без да се счупят, но два се отлепиха. С база Клареса отдолу и поли гел Клареса. Къде бъркам ?

# 308
Правиш ли апекс и изграгдане ва правилна архитекнура на нокът? Това в голяма  част ат случаите е много важно. А ултрабонд ролзваш ли? На цяла люспа ли падат? На кой ден?

# 309
  • София
И аз съм го забелязвала това с власинките на някои нови лакове на първо или второ лакиране и чак не съм вярвала, след много тюфкане даже майка ми на бъзик ми казваше, че съм си взела лакове с власинки 😃 няма как да е така, казвах аз, ноо се позамислям 😃  иначе винаги чиста повърхност (след пилене и кожички почиствам допълнително) бюрото е без покривка, чисти uv и настолни лампи, даже и тях минавам нарочно. И пак...гадните власинки, много ме вбесиха днес. Е поне, не е само при мен значи. Реших да не би аз нещо някъде да бъркам или да си втълпявам 😃

# 310
Правиш ли апекс и изграгдане ва правилна архитекнура на нокът? Това в голяма  част ат случаите е много важно. А ултрабонд ролзваш ли? На цяла люспа ли падат? На кой ден?
Не знам как да го направя този апекс, според мен формите ми нещо не са ок.
На пети ден, след силни удари (не съм свикнала с дълги нокти все още, защото цял живот съм била с къси).
Може ли да ми препоръчате хубави форми ? Но да не са извити, не ми отиват орлови.

# 311
Проблемът с власинките рязко намаля като почнах да лакирам от...до само едната ръка, и после следващата. Тук го прочетох. По-рано слагах база на всички нокти, после цвят на всички, още един пласт цвят, топ и прочее, все едно се лакирам с обикновени лакове.

# 312
  • Down south
Съвсем ще намалее, ако се лакират палци, после ръка след ръка.

# 313
По принцип си лакирам двете ръце в различни дни и съответно палец на всяка отделно от другите, но не пречи при равни други условия пак за има власинки. Даже докано се лакирам знам, че никъде не ходя и вико не пипам докато приключа. При някои ласирания всичкопе ок,нво понякога  при определени лакове се появават, влудяват ме и трия като луда.
А аз да си кажа мъката - бях ва разходка с лодка и уж да се гмуркаме и пускаме от нея усрях да си изпраскам яко показалец и среден пръст и то ноктите. Сега ме понаболват като натъртени и стискам палци да ве паднат от удара. Дано випа метър, но ми е малко филм. На краката са ви падали така и не е много приятно, по не е клая ва света, но ва ръцете но сега никога.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 09:15 от karmilla

# 314
Поправих падналите. Свалих лака на другите и съм само с полигел и топ. Може ли да си плясна някой цвят с обикновен лак върху ноктите сега ?
Ще ги правя идната седмица, като си взема и нови форми, и дотогава не ми се занимава с гел лакове (много време ми отнема).

Общи условия

Активация на акаунт