Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Някои лакове наистина си имат власинки. Забелязала го бях в 2 чисто нови на Hi Hybrid.
Иначе и кърпичките пускат власинки. Забелязах, че съм вкарала власинки и при лакирането с лак върху мострата, ако не е предварително почистена с кърпичка със спирт.

# 317
Благодаря !
Гледала съм някои от тях, точно затова забелязах, че проблемът е в горните ми форми. Вие какви ползвате ?

# 318
Повечето горни форми не могат да ти направят сносен апекс.
Иначе те се избират по твоите нокти - ако естествено ноктите ти са по-плоски, избираш по-плоски горни форми. Ако естествено имат апекс, избираш от тези тип руски бадем/ по-дълбоки.
Ако пък ноктите ти естествено растат нагоре, не си изобщо за горни форми.

Имам най-различни, комплект с 10 различни вида от Али - ами с никои не стават перфектни нокти без нужда от доработка. Затова или вече ги ползвам само за база, над която надграждам с гел, или си ползвам директно хартиени.

# 319
Уфф, зор ще видя значи. Не ползвам Алиекспрес, но ще търся някакви по нашите магазини. Плочката ми е плоска към извита, плоските винаги са ми харесвали повече.
Може да пробвам и аз с хартиени форми.

# 320
Излезе ми някаква реклама на Веналиса, че не съдържат ХЕМА

# 321
  • Шумен
Първи опит за омбре 🤔

# 322
Повечето горни форми не могат да ти направят сносен апекс.
Иначе те се избират по твоите нокти - ако естествено ноктите ти са по-плоски, избираш по-плоски горни форми. Ако естествено имат апекс, избираш от тези тип руски бадем/ по-дълбоки.
Ако пък ноктите ти естествено растат нагоре, не си изобщо за горни форми.

Имам най-различни, комплект с 10 различни вида от Али - ами с никои не стават перфектни нокти без нужда от доработка. Затова или вече ги ползвам само за база, над която надграждам с гел, или си ползвам директно хартиени.

Ох, и аз така.
Няколко вида шаблони и все не ми съответстват на ноктите.
Забелязах обаче, че имам едни комплекти от изкуствени нокти, купувани някога си, които ми пасват идеално на моите нокти и използвам тях вместо горни форми.
Може да се опита. Пече се през тях, въпреки че моите са с лек цвят, но има и прозрачни по магазините, ако на някой му се търси да пробва.
Х-Гел ноктите също ми съответстват, но от определен търговец, на който някой тук му беше дал данните. (От Али-то)

# 323
Оз съм си свикнала с хартиените долни форми и туй то. Може да съм олдскул, но така ми е удобно. Аз като цяло съм ва естисмен нокът, но се случва за счупя ро някой от време на време и тогава изграждам. Сега се чудя, ако паднат двата ранени сали да не прибегна до гел х или полигел с връхни форми.

# 324
Кармила, може ли да ми покажеш снимка на твоите нокити, изградени с долни форми ?
Струва ми се бая играчка с тях.

# 325

Изградени са среден и кутре. Изградени са от дъно на последната и съм изграждала със счупена ръка и оке с гипс. Изсържат всичски по 3-4 сесмици, т.е. до сваляне. Другото е как изглеждат хронологично докато израстнат. Ката прасковетото, което ни си харесах като творение е последно. Последният правен си ми е на израстнали нокти.

# 326
Karmilla, с такива хубави естествени нокти, защо да се хаби човек да прави изграждане? Супер са ти.

Иначе на хартиените форми най-бавното и досадно за мен е изрязването и правилното поставяне. Оттам вече върви по-бързо. По-противно ми е 100 часа пилене около горните форми, после а тук пили, а там не станал страничния паралел на нокътя, а нещо друго. И накрая повече време Grinning

# 327
Аз пък си мисля не е ли при долните хартиени форми по голямо пилене? Аз си мисля, че изобщо няма да мога отгоре да го разнеса и изравня.
С горни форми се правих два пъти много пилене пада отдолу въпреки че разнасям уж добре.

# 328
  • София
И на мен с горните отдолу на нокътя все ми се разлива, дори и да го разнасям... И има за пилене после, но аз го правя без тази щипка за горни форми (поръчах я юни месец от ХитНокти и така и не дойде 😂)  на мен ме харесва как се получава като цяло с горните форми и нямам чак тоолкова много за пилене (освен под нокътя най-вече) само леко запилване откъм кутикула и е готово, и разбира се това ако са се получили страничните паралели де, както каза Есмералда 😃 но пък става един гладичък отгоре с голе долу добър апекс,  а с хартиените форми яко пилене и отгоре докато се изравни и отделно после  изравняване, апекси.... тегава работа. Но най-ме мъчи и мен поставянето и изрязването на формичката..  Но който, както е свикнал.
Имам чувството, че с горните само да му хвана цаката ще ми е доста по-удобно.

# 329
Благодаря ти за комплимента, Есмералда! Имат си недостатъци, но ми е по-лесно за поддържане. Иначе указателниге са леко клюмтали, но да определена дължина не д.азни много окото и пе пречи.
При мен пробляма е само, че лекно ми се отлепят. Но фолмитй са мо много стари и посозирам, че лепилцета е почтала да изфирясва. Иначе съм им хванала цаката да си правя апекс и форма ощ докато изграждам и ми е лесно. После имам само пилене за оформяне на дължината, защото винаги ги правя малко по-дълги. Но предполагам е до навик на ко какво му е удобно Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 12:43 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт