Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 294
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря, Кармила! Simple Smile
Всяко мнение тук е полезно, защото вие, дами, знаете толковааааа много. Simple Smile
Ще връщам назад темата, за да търся препоръки за пила с готини накрайници. Simple Smile
Ще се радвам и да споделите, ако имате линк под ръка. Simple Smile

# 421
Обикновено пилите идват с тези боклуци и другото трябва да набавиш. Обикновено накрайника за сваляне на гел лак е най-скъп. Той е м/у 13 и нещо и 18 и нещо-зависи от сайта и накрайника. Топче и пламък са около 5-6лв.

# 422
  • Пловдив
А тия в мейкъп не стават ли? Че и там гледах фрези.

# 423
99% от ел. пилите, в това число добрите, вървят или с комплект кофти накрайници (за боклука), или без такива. Трябва да се купят отделно. Най-евтини са в Али (към евро и нещо), в Мейкъп има нелоши керамични за по 5 лв, както и диаментени за кутикули по 2 и нещо.

# 424
  • Варна
esmeralda23 едно време беше дала линк за комплект накрайници от али. Моите са такива и са супер само дето не пазя линка Grinning

# 425
Karmilla, жълтото е на Kodi 40GY.
Поласкана съм от многото харесвания ☺ Аз като цяло не съм кой знае какъв виртуоз, но се опитвам да докарвам формата и правилното почистване на кожичките Simple Smile Да не изглежда съвсем home made ☺

# 426
И аз не помня вече какъв линк съм дала, но обикновено купувам от този продавач. Тези комплекти за кутикули са супер:
€ 2,25  34%OFF | 7pcs/Set Diamond Nail Drill Bit Rotery Electric Milling Cutters For Pedicure Manicure Files Cuticle Burr Nail Tools Accessories
https://a.aliexpress.com/_mOIbwms

# 427
Момичета, препоръчайте ми хубав млечно бял цвят, че вече няколко пъти не улучвам!
Благодаря!

# 428
Здравейте. Ще поръчвам Lilycute цвят за основа за френски. Бихте ли ми препоръчали номер на цвят. Даже ако може снимка.
Имат толкова много нюдове че не знам но кой да се спра. Нито пък мога да преценя кой от всички най-добре ще пасва за френски

# 429
и мен ме интересува хубав млечен бял цвят Simple Smile)

# 430
  • София
Да питам, ако твърд гел се смеси с обикновен лак (не гел лак), може ли да се изпече в лампа и успешно да бъде направен маникюр?

# 431
Препоръчвам 2 млечни бази - Коди линт shine milk и Nails molekula nude coconut.

# 432
Момичета, препоръчайте ми хубав млечно бял цвят, че вече няколко пъти не улучвам!
Благодаря!
Не съм уточнила, да бъде гел лак, не база!

# 433
Препоръчвам 2 млечни бази - Коди линт shine milk и Nails molekula nude coconut.

като се нанесат тези млечни отдолу личи ли до къде е израстнал нокътя?? Стават ли за основа на френски? Имаш ли снимка, Есмералда?

# 434
Аз вчера снимах всичките ми цветове. Ако си харесате някой,ще пиша кой е.

Общи условия

Активация на акаунт