Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Много благодаря на съфорумката, която показа потал базата и момичето откъде я е закупила. Взех си млемно бяло и розов потал. Уникални!

# 571
Здравейте момичетаа, можете ли да ми предложите цветове подобни на тези от снимките:
зелен

и подобно жълто

Цвят горчица също търся. Май ставам нахална Animal See No Evil

Не се лакирам често и нямам опит с марките и на кои от тях цветовете отговарят на снимката.
Благодаря предварително 🤗

# 572
От любопитство тази лампа как е?
https://www.mynails.bg/48w-uv-и-led-лампа-sun5

Ползвам я от две години, не знам как е като параметри, но съм доволна много - лака винаги е изпечен, по 30 секунди пека и държи, докато не го сваля.

# 573
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичетаа, можете ли да ми предложите цветове подобни на тези от снимките:
зелен

и подобно жълто

Цвят горчица също търся. Май ставам нахална Animal See No Evil

Не се лакирам често и нямам опит с марките и на кои от тях цветовете отговарят на снимката.
Благодаря предварително 🤗
SimonaSV, зеления лак много ми прилича на GREEN OLIVE #184 на Secretly.
Скрит текст:

# 574
И аз да попитам за препоръка за гел лак на Коди, който да е много тъмно синьо към черно, дали имате и някоя снимка на живо как седи, понеже в сайтове като гледам не мога да преценя…

# 575
Аз пък да кажа, че използвам сигурно най-простата лампа LED UV лампа SUN 9C 24w и съм доволна. Пика всичко по 1 минута,  на знам дали може по-малко  и лакът не мърда по 3 седмици.  😁.   Чудя се дали да взема някоя,  която пече например за 30 сек.

# 576
  • Варна
Sun 9c Въобще не е лоша лампа. Повече от година си карах с нея,но с китайските лакове е малко тото. Я се опекат я не.  Аз лично съм против новите мега мощни лампи защото ми горят ръцете. Ей такава е моята от поне 5г. https://krasivotialo.com/uv-led-sun-lamp-48-3.html и не искам да чувам за друга.

Много благодаря на съфорумката, която показа потал базата и момичето откъде я е закупила. Взех си млемно бяло и розов потал. Уникални!

Хммммммм моите защо още ги няма Grinning. Ей сега ще се скарам на Марина  Grinning.

Пастелите на Коди са също голям разкош. Коди формулата ли са сменили? Хубави,гъсти бази....Трудничко се самоизравняват,но пък са много красиви.

# 577
На Розалинд или ur sugar някой поръчвал ли е лилаво? Търся нещо млечно, но те много нюанси  :….

# 578
Sun 9c Въобще не е лоша лампа. Повече от година си карах с нея,но с китайските лакове е малко тото. Я се опекат я не.  Аз лично съм против новите мега мощни лампи защото ми горят ръцете. Ей такава е моята от поне 5г. https://krasivotialo.com/uv-led-sun-lamp-48-3.html и не искам да чувам за друга.
А колко време ги печеше със SUN 9c. или това зависи от лака?

Хммммммм моите защо още ги няма Grinning. Ей сега ще се скарам на Марина  Grinning.

Пастелите на Коди са също голям разкош. Коди формулата ли са сменили? Хубави,гъсти бази....Трудничко се самоизравняват,но пък са много красиви.

# 579
  • на брега на морето
Аз имам на HNM такова зелено, даже предпоследният ми маникюр бе с него. Но като си отида вкъщи ще видя кой номер беше.

# 580
И аз съм със Сън 3, перфектна работа ми върши. Напоследък пека основно УВ топ, че ноктите ми не са в добро състояние.

# 581
  • Варна
krasi04 ползвах я във времето когато се учех и тогава тук широко се прокламираше дългото печене. В общи линии база 1мин.,ако изравняваш и правиш апекс може и повече. Цветни лакове 1мин. за китайци може и 2мин. Топ също 1мин.

Аз и бях направила дъно и задна стена от картон увит в алуминиево фолио с лъскавото навън. Внимаваш как поставяш пръстите вътре и задължително печеш палците отделно - това е.

# 582
Да ви кажа, аз пък съм с тази от много години и си ми изпича всичко супер

Удобна ми е да я местя на която зона искам и поне не ми гори пръстите.

# 583
krasi04 ползвах я във времето когато се учех и тогава тук широко се прокламираше дългото печене. В общи линии база 1мин.,ако изравняваш и правиш апекс може и повече. Цветни лакове 1мин. за китайци може и 2мин. Топ също 1мин.

Аз и бях направила дъно и задна стена от картон увит в алуминиево фолио с лъскавото навън. Внимаваш как поставяш пръстите вътре и задължително печеш палците отделно - това е.
Това за палците го научих по гадния начин,  след като половината нокът ми се белеше понеже не можеше да се изпече, но усетих след доста време, че трябва да се пече отделно. 😁😁

# 584
Да ви кажа, аз пък съм с тази от много години и си ми изпича всичко супер

Удобна ми е да я местя на която зона искам и поне не ми гори пръстите.
Колко време ти отнема печенето с нея? Money доколкото виждам е само с 3 диода и ми се вижда направо невъзможно да изпека гел лак добре... Thinking

Редактирам:
За търсещите компактна, но мощна лампа препоръчвам тази на марката Депенд от Амбра Бюти:

Пече добре, като стандартните на Сън. Скъпичка е обаче.

Общи условия

Активация на акаунт