Хайде на театър - 9

• 105 367
  • 999
  •   2
Отговори
# 825
Онзи ден гледахме 12-те гневни в театър Възраждане, много ме разсмя постановката, много интелигентен и умерен хумор. Актьорите, брилянтно изпълнение. Заслужава си Simple Smile

# 826
  • софия
Онзи ден гледахме 12-те гневни в театър Възраждане, много ме разсмя постановката, много интелигентен и умерен хумор. Актьорите, брилянтно изпълнение. Заслужава си Simple Smile
И ние Simple Smile Уж нищо особено, но много ми хареса. Дори не мога да формулирам конкретно защо. Хареса ми обратът, хареса ми присъствието на актьорите.

# 827

с кой го гледа Simple Smile

# 828
И ние Simple Smile Уж нищо особено, но много ми хареса. Дори не мога да формулирам конкретно защо. Хареса ми обратът, хареса ми присъствието на актьорите.

Да, реално не е кой знае какъв сюжета, но присъствието наистина беше топ Simple Smile

# 829
“МИСЛЕЩИ ТРЪСТИКИ“ в Сфумато! Ами тези деца, още студенти те заразяват с енергията си. Много хубаво е преработена поезията на Миряна Башева, бих казала, че когато запяха в нова трактовка “ Нека да е лято..“ - ми подейства настръхващо. Играят с много хъс и прощаваш тук таме неопитността им  все още. Препоръчвам горещо да идете, може и със своите малко по - големи деца от 14 нататък става идеално. Лична оценка: 8 / 10

Аз също съм впечатлена от играта на студентите 4курс в кукления театър на НАТФИЗ и този месец (защото разбрах, че вече завършват)с удоволствие ще посетя отново двете постановки за възрастни:" Любовта на дон Перлимплин" и "Случайна гара"по разкази на Чудомир, Елин Пелин и Радичков.
Снощи гледахме "Живак"-прекрасна игра на Димитър Живков, но "слаба"пиеса, не ми хареса (публиката обаче много се смя).

# 830
Здравейте. Някой с отзиви за новата постановка на театър София "Игри в задния двор"?

# 831
  • Пловдив
И аз да помоля,  някой да даде отзив за "Мъжете предпочитат да излъжат" с Йоана Буковска.

# 832
Здравейте. Някой с отзиви за новата постановка на театър София "Игри в задния двор"?
Аз! Бях на премиерата! Пиесата е много хубава според мен, и до голяма степен новата звезда с доста интересно лице Елеонора Иванова - Нори се справя добре в ролята на 14 годишно момиче. Пиесата се дели на две части - младежка и съдебна, като едни и същи млади актьори играят различни роли в двете части. В младежките откъси виждаш, че момчетата актьори са много пластични, има акробатики, танци и е хубаво, пък и са горе - долу естествени във взаимоотношенията по между си. Проблематични са съдебните откъси, които са чужди на тези младоци като поведение, а и има режисьорско буквализиране, което ме подразни. Отдавна не бях влизала в театър Сълза и Смях, защото репертоара там и всичко друго, но не и нещо, което бих искала да гледам. Така че се наложи и за Петра фон Кант и сега за Задния двор да направя компромис... Ама това е ужасен салон. Прилича на хамбар в който се губиш. Много висока сцена и почти никаква амфитеатралност в редовете, което пречи за пълното съпреживяване. Въпреки това бих оценила Задния двор с доста уговорки с 7 / 10. Подарявам една единичка заради младите актьори - още студенти.

# 833
  • София
А какво гостоприемство за пошлостта е този Сълза и смях... центърът на София е облепен с афиши на мъж с ярко червено червило, имитиращ Фреди Меркюри и обявил 18+
След като плащаше за (игра на) секс на голи мъже на сцената на някакъв концерт, сега се е настанил в театър  Сълза и смях. Какъв ли секс ще покаже там... ще да е нещо с висока художествена стойност, може даже да е финансирано от фонд Култура.

# 834
  • София
Е, хайде сега - щом Лили Иванова може да пее в НТ Иван Вазов, какво пречи на Иво Димчев да има концерт/спектакъл или каквото там го нарича в Сълза и смях? Факт, че е доста провокативен и понякога минава границите, също напоследък усети какво се търси и леко залитна в по-комерсиална посока, но принципно е много интересен изпълнител (визирам по-старата му музика). Но не се харесва на всички, така е. Не знам дали мястото му е в театъра, но и на Лили Иванова не мисля, че е там.

# 835
Гледах" Оскар"...много съм разочарована. Абсолютна халтура, много лоша режисура. Главата ме заболя от крясъци и преиграване. Не препоръчвам!
Не съм в София и съм в неведение, има ли изгледи да се завърне скоро на сцената Светлана Янчева? Моля се да е добре..феноменална актриса!

# 836
И аз много я харесвам...Ще ми се да гледам "Боклук "...доста често го отменяха...вероятно заради нея...Разбрах,че вече два пъти се е играло , но дали тя е участвала не знам...Ако някой  е  гледал  скоро да сподели...

# 837
И аз много я харесвам...Ще ми се да гледам "Боклук "...доста често го отменяха...вероятно заради нея...Разбрах,че вече два пъти се е играло , но дали тя е участвала не знам...Ако някой  е  гледал  скоро да сподели...
боклук е наслада за сетивата

# 838
Имам свободен билет за днес за “Светци и перверзници” в сатирата от 16:30. Ако някой има желание, да ми пише на лично 🙂

# 839
  • София
"Арт" в Младежки театър е много свежа и приятна пиеса, препоръчвам. Комедия на Ясмина Реза, с участието на Петър Петров, Георги Гоцин, Кирил Недков.

Общи условия

Активация на акаунт