Хайде на театър - 9

• 102 711
  • 999
  •   2
Отговори
# 870
Ругатните не можах да преглътна, аз никога не съм псувала така... Стоеше ми много нереалистично.

# 871
  • Велико Търново
За Морфов и аз прочетох преди ден-два, че е в болница, днес обаче пък ми излезе статия, че бил на 90-годишнината на Ицко Финци. Силно се надявам да е било само нещо моментно.

# 872
Здравейте! Някой може ли да даде отзиви за постановката "Роднини" в "Сълза и смях"?
Също така се чудя дали ще бъдат интересни постановките "Граф Монте Кристо" и "Дон Кихот" в Младежкия театър за един младеж на 14 години?

# 873
"Съблечи се за вечеря" интересно ли е?

# 874
Здравейте! Някой може ли да даде отзиви за постановката "Роднини" в "Сълза и смях"?
Също така се чудя дали ще бъдат интересни постановките "Граф Монте Кристо" и "Дон Кихот" в Младежкия театър за един младеж на 14 години?
За роднини бях изпратила близки да го гледат в провинцията и казаха, че е смешен.

# 875
  • София
Постановката "Дон Кихот" много се хареса от 14 годишната ми дъщеря!
Интересно ми е някой да сподели за "Граф Монте Кристо"?

# 876
  • Велико Търново
Доколкото си спомням - бях прочела едно не чак толкова позитивно мнение за "Това не го казвай!". Дали междувременно някой друг не го е гледал и да има някакъв ъпдейт относно пиесата?

# 877
  • София
Може и аз да съм писала негативен отзив назад в темата. Много зависи с каква нагласа тръгвате към постановката - аз бях "Явор Гърдев, уау". Ако очакванията не са в небесата, сигурно никак не е лоша. Серия от кратки етюди с като цяло умни диалози по различни "градски теми" в контекста на взаимоотношенията на upper class двойка.

# 878
Доколкото си спомням - бях прочела едно не чак толкова позитивно мнение за "Това не го казвай!". Дали междувременно някой друг не го е гледал и да има някакъв ъпдейт относно пиесата?
Не съм коментирала спектакъла до сега, след като го гледах, защото смятам, че е в серията “Тренд - Хипстърия“ , което ме отчуждава директно. Актьорите не играят лошо, драматургията и тя - уж е добра, ама ти остава едно голямо Уж накрая. Прекалено много си личи, стремежа “ Модерни сме, интелектуални сме, естествени сме“ , а отдолу какво? За зрители, които обичат такъв тип театър е ок, ама май аз малко си падам старомодна - обичам да ме омагьосват, дори несъвършенно... Мислех си после, ами ако бяха други артисти, по - неочаквани  - как щеше да бъде...

# 879

Аз. И напълно споделям двете мнения преди моето. Sorry not sorry за екипа, но на мен ми стои като комерсиален продукт, не като театрален спектакъл. По същия начин възприемам и театрално-продуцентските опити на прехвалената Катя Костова и Арт театър - Берлин. Не.

# 880
Аз. И напълно споделям двете мнения преди моето. Sorry not sorry за екипа, но на мен ми стои като комерсиален продукт, не като театрален спектакъл. По същия начин възприемам и театрално-продуцентските опити на прехвалената Катя Костова и Арт театър - Берлин. Не.
[/quote]
О да! Преди няколко дни попаднах на “Нощните рицари“ създадено от този Арт Театър, мисля пак по текстове на Яна Борисова... Направо ми падна ченето, как е възможно коскуджамити артисти, да си четат текста от телефони - може би и това е някакъв “модерен“ подход. Стана ми жал за Цветана Манева, която много харесвам... и тя явно от възрастта трудно се справяше с текста си. Но тя е катедрала - прощаваш всичко там... Обаче другите - ами Александър Сано, по който бях луда преди години - превърнал се е в един персонаж, който говори само на сленг, небрежно и нищо повече... Явно в такъв тип театър са много важни парите, уж не правим боклука на халтурите в Сълза и смях... ама то се получава същото, но обвито в целуфан с панделка Simple Smile В интерес на истината в Нощните Рицари имаше един млад артист - Спартак, не помня второто му име, който единствен игра страхотно на фона на останалите, които явно разчитаха на известността си...

# 881
  • София
Тилда, това представление ли имаш предвид:
https://oshte.bg/oshte_poll/%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B … 0%B0%D1%80%D0%B8/

За “Това не го казвай” и аз имах по-големи очаквания.

# 882
Тилда, това представление ли имаш предвид:
https://oshte.bg/oshte_poll/%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B … 0%B0%D1%80%D0%B8/

За “Това не го казвай” и аз имах по-големи очаквания.
Да. Точно за това. Сега виждам, че момчето, което ми направи впечатление добро се казва Спартак Панталеев. Вижда се, че ще стане добър актьор. И е взел присърце сцената, което за съжаление не видях у останалите му колеги...

# 883
"Съблечи се за вечеря" в Младежки театър е абсолютно разтоварваща комедия. Хубаво е да се гледа от предните редове.
Няма дълбок и проникновен смисъл, само чисто забавление и неспирен смях.
С удоволствие ще гледам пак тази постановка. Играта на актьорите и химията между тях е много добра.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 18:19 от Фрау К

# 884
  • Sofia
За "Горката Франция" отзивите бяха за лека и разтоварваща с много смях, нали? Какъв тип смях е?
Има билети за 3ти май.

Общи условия

Активация на акаунт