Прахосмукачка робот - 23

• 107 211
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В тази тема всеки трети е с xiaomi серия Dreame и е доволен, няма нужда да са чак от 700 лв. А и на предишните ми работни места имахме Самсунг и Rowenta, които не ставаха въпреки цената си.

# 331
  • 1st floor
Е, както виждаш, моят за  190  не стои в мазата! Grin Единствен кусур му намирам, че не чисти много добре килима в хола, с този в детската стая се справя горе-долу прилично. Ползвам си го всеки ден. В интерес на истината, взех евтин и от Кауфланд с идеята  да го върна,  ако не ми допадне. Еми, не го върнах. Grin Следващият ще е по-скъп, разбирам предимставата, но и този върши работа.

# 332
  • Пловдив
Хората сме различни. Усещането за качество, чистота, приотитети.

# 333
  • София
И моят си е супер за парите, които платих - не стои неизползван. Купих и за подарък същия - ползват си го, с настройка за всеки ден в определен час.
Ако погледнем обективно, и най-скъпите модели, колкото и да са уау, не отменят основното чистене.

# 334
Ако погледнем обективно, и най-скъпите модели, колкото и да са уау, не отменят основното чистене.
Не бих казала. Мнооого рядко вадя стандартната прахосмукачка.

# 335
Аз вадя
един път седмично.Има места, където няма как роботът да мине.

# 336
  • 1st floor
Хората сме различни. Усещането за качество, чистота, приотитети.
Приемам това насочено към мен, защото е след моя пост и ми стана обидно, признавам. Дева съм и ужасно държа на чистотата. И когато пиша, че роботът се справя перфектно с ламинат и плочки, имам предвид точно това. Минавала съм с мокър моп след него - не се лепи абсолютно нищо! Изречението е вярно, но все пак обидно. И не е редно да се категоризира, когато не познаваш някого. Може би трябва да Ви поканя у нас лично да видите или да покажа останалите ми уреди, за да се уверите, че държа на качеството?

# 337
Според мен не беше към теб, Непокорна

# 338
  • Пловдив
Не е било насочено към Вас.
И когато казвам, че сме различни имам, нямам предвид, че като сте с робот от 200 лв. не държите на чистотата.
Изразих се твърде кратко, очевидно.
Това, което исках да кажа е, че трябва да сме толератни.

# 339
Непокорна , и аз смятам, че не беше насочено лично към Вас изказването. Не адвокатствам на никого, просто така го усетих. Чакайте да ви питам нещо. Изкриви ми се картата и робота не ходи на всички места. Ограничения не съм задавала. Някой с подобен проблем? Мисля, че дивана в хола е изместен, но не съм сигурна това ли го е объркало. Смятам да изтрия настоящата карта и да го пусна да начертае нова, пък да видим какво ще стане.

# 340
  • София
И при мен се е случвало да изкриви картата,на следващото пускане изтривам картата ,за да си начертае нова и готово.

# 341
  • 1st floor
Не е било насочено към Вас.
И когато казвам, че сме различни имам, нямам предвид, че като сте с робот от 200 лв. не държите на чистотата.
Изразих се твърде кратко, очевидно.
Това, което исках да кажа е, че трябва да сме толератни.
Така го разбрах, съжалявам.

# 342
Някой поръчвал ли консумативи за irobot i3+ от алиекспрес ? Торбички за самопочистващата база и филтри? Иска ми се повече бройки да си взема на по - изгодна цена.

# 343
  • София
Поръчвала съм филтри и странични четки за i7, идеални са, излизат доста по-евтино от оригиналните, дойдоха за около 2 седмици.

# 344
Може ли да ми дадете линк към търговеца на лично? Да разгледам какво предлага. Аз за първи път ще поръчвам и незнам от кого.

Общи условия

Активация на акаунт