Прахосмукачка робот - 23

• 110 789
  • 1 087
  •   3
Отговори
# 810
От това, което съм чела в старите теми, бюджетна препоръчвана марка е Шаоми. На принципа, че не всички са силни в производството на конкретно робот прахосмукачки. Резюмирам какво съм извадила като извод, пречупено през моето си четене. Аз не обичам марки, които никога не съм чувала, но това пак съм аз. Та, аз препоръчвам Шаоми.

# 811
  • Пловдив
От това, което съм чела в старите теми, бюджетна препоръчвана марка е Шаоми. На принципа, че не всички са силни в производството на конкретно робот прахосмукачки. Резюмирам какво съм извадила като извод, пречупено през моето си четене. Аз не обичам марки, които никога не съм чувала, но това пак съм аз. Та, аз препоръчвам Шаоми.
Подкрепям.
Текущата тема е на повече от година. Така, че с един бърз прочит по диагонал човек ще се ориентира.

# 812
Писала съм- моя близка има Мюлер, много е доволна за ежедневна поддръжка.

# 813
От година и половина имам Шаоми за 500 лв. Изключително доволна съм. Имаме килими. Пущам я през ден и съм учуденаколко фин прах обира освен останалото, като трохи и др. Препоръчвам на всеки, голямо улеснение е!

# 814
Пишете си моделите, Шаоми/Ксиоми или както и да се казва, имат десетки модели.

# 815
  • София /Абсурдистан
Най-вероятно Тъпчо трябва да отиде до сервиз на съответната марка, която не се споменава:-)
Тъпчо е марка Шаоми/Ксиоми или както там се произнася, вече е в Пан сервиз. Оказа се, че те ремонтират всички марки роботи. Сега чакам да видят какво му е. Нещо със зареждането трябва да е, ама знам ли го.

# 816
  • Русе
Сяоми било.

# 817
А ударението къде е 😀

# 818
  • София
От къде бихте препоръчали покупката на нова батерия за Брава и се оказа, че по грешка от вкъщи е изхвълена тази част в която се сипва водата и се лепва парцала за миене - дори нямам идея как се казва.

# 819
Контейнер за вода май се казва. Виж в Алиекспрес.

# 820
  • София
Контейнер за вода май се казва. Виж в Алиекспрес.
Намерих го в сайта на irobot - Почистващ панел „Pro Clean“ се казва, но имах предвид, ако някой е пазарувал такива неща - батерия и панел, да препоръча продавач в алиекспрес, че така знам ли какво ще дойде.

# 821
  • Русе
Аз купувах от немския Амазон. Скапани се оказаха и Браватаа някъде е прибрана, вече от години.

# 822
Здравейте, мацки!
Нахлувам при вас с един въпрос.  Даже виждам познати никове  Simple Smile
Дали някой може да сподели от първо лице мнение за Roomba Combo j7+ ?
Моето старо китайче вече сдаде багажа и искам нещо по-нов модел. Малко дебела ми се струва цената, обаче съм склонна да ги дам тези пари, ако си заслужава  и  няма да ми се налага да чистя контейнери, да режа с ножичка косми, навъртолени в осите на силиконовите четки и пр.
С килими и дървен под съм и ми трябва нещо с по-големичка всмукателна мощност, но на тази никъде не намерих точно този параметър.
Кабели на разклонител имам под дивана,  а той е на крачета и това е голям проблем за сегашната ми роботка. Засяда там и най-редовно трябва да лежа под дивана да я разплитам
Имам и куче, което освен космите, непрекъснато си ръси играчките  из цялата къща, а тази имала сензор да заобикаля такива препятствия. Старата ми няма и като се качи на играчките с въженца и реснички и там си остава. Омотава се в конците и спира.
Много ми е старичка милата ми и ща не ща  трябва да я сменя. До сега я глезих с батерии, четки, колелца, ама вече ми се струва, че не си заслужава.
Ето я тази хубавица, дето съм й хвърлила мерака: https://www.irobot.bg/produkt/roomba-combo-j7-2/harakteristiki/

# 823
  • Русе
Радвам се да те "видя" тук, Моли Hug
В някоя от старите теми имаше коментар за този модел, или някой му се чудеше... Виж с търсачката. Иначе китайците имат страхотни такива модели и коментарите са им чудесни. Гледай Роборок от 7 нагоре. Често виждам оферти и с базата би излязъл под 2 хил.

# 824
Благодаря, Ели Heart
Търсих в тази тема, но не намерих нищо. Утре ще врътна назад да видя  .  Свидят ми се честно казано толкова пари. Аз и старата така взех. Четох, четох за Румбите и накрая за един ден я намерих тази. Китайска, с всички функции на тогавашните топ румби, но на 1/3 на цената на румбите. Ми доволна съм. 13 год. я ползвам. Сменяла съм й доста неща, но като изключим препятствията, които чисто технологично тя не е програмиране да избягва, иначе ми служи честно и почтено. Работи си, но пак е за батерия, а вече не ми се налива в нея.

Общи условия

Активация на акаунт