Прахосмукачка робот - 23

• 116 208
  • 1 087
  •   2
Отговори
# 840
От вчера роботът дава грешка при зареждане.
Слагам го на станцията и сам се измества - дава грешка при зареждане. През приложението дава, че има 1% батерия, като застана на станцията пак се измести сам и показа 100% батерия, а не иска да се включи.
Изобщо не реагира и не иска и на станцията да стои.
Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?
Xiaomi е прахосмукачката.

# 841
Пробвахте ли да деинсталирате и инсталирате пак ап-а

От вчера роботът дава грешка при зареждане.
Слагам го на станцията и сам се измества - дава грешка при зареждане. През приложението дава, че има 1% батерия, като застана на станцията пак се измести сам и показа 100% батерия, а не иска да се включи.
Изобщо не реагира и не иска и на станцията да стои.
Някой да се е сблъсквал с такъв проблем?
Xiaomi е прахосмукачката.

# 842
Аз  съм с Ровента и доста често ми се случва. Много е изнервящо,защото не мога да разбера каква е причината.Това ,което правя  е -резет на робота от бутона за вкл./изкл. и хоум бутона .То автоматично ми се раздвоява от приложението и наново го сдвоявам.И се започва едно нагласяне на робота към зарядното и молене да не тръгва да се върти около станцията, а да си стои на нея и да се зарежда 😀 Също така нулирам картата и правя нова. Последната
седмица  не се е случвало ,но преди доста често.

# 843
  • Русе
Умряла батерия?

# 844
  • Наблизо
Здравейте!
Моето Ксиаоми му умира батерията и търся да си купя нова...Къде да се насоча?
Благодаря!

# 845
  • София
Относно зареждането - опитайте с хубаво почистване на конекторите на робота и на самата станция. Понякога и фин невидим прах може да е причината да не си "харесва" станцията.

# 846
  • 1st floor
Здравейте!
Благодаря!
На колко години е роботът?

# 847
  • Наблизо
3 години и не се зарежда напълно..и доста бързо му свършва батерията.

# 848
  • Русе
Май от Bros.bg купих аз за моя Шишо.

# 849
Здравейте.
Интересувам се от този робот - Hobot LegeeD8+Lulu.
Може ли мнения.

# 850
  • софия
Здравейте!
Благодаря!

Аз си поръчвам от Алито. Два пъти вече. Когато рових открих, че ги има и в Стантек .

# 851
Здравейте!
Благодаря!

Аз си поръчвам от Алито. Два пъти вече. Когато рових открих, че ги има и в Стантек .
Колко време ви издържат поръчаните от Али-то?

# 852
  • софия
Едната около година, но прахосмукачката даваше грешка при зареждане и постоянно се наместваше, включва и изключва и батерията бързо се развали. Сега отстранихме проблема, но новата батерия е на 4 месеца. Не мога да кажа колко ще издържи.

# 853
Здравейте!
Имам опит с Irobot отпреди 10-тина години. След като синът ми поотрасна го продадох. Най-неприятното нещо ми беше почистването на робота и често си мислех, че времето за почистването на дома ми се равнява на времето за почистването на робота, затова го продадох. Сега разглеждам самопочистващите се модели. Бих искала да си взема такъв.
Моля, който има такъв, споделете какво и колко често почиствате по робота. Ако за времето за което си пълни станцията (няколко седмици/месеци) не се налага да го пипвам, ще е просто прекрасно, но силно се съмнявам.
Гледам тези 2 модела:
https://robosector.eu/index.php?route=product/product&product_id … roborock&limit=50
https://robosector.eu/index.php?route=product/product&product_id … roborock&limit=50
Така и не разбрах моделите, започващи с Q с какво се различават от S-ките, дали са по-нисък клас, след като цената им е по-ниска...?
А някой с отзиви за аналогичен модел на Irobot
Малко по-скъп е, но тази марка ползвах преди Smile
https://www.irobot.bg/produkt/roomba-combo-i8-8558/

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 23:35 от zanetti

# 854
Че колко време го чистите?!?!
Моят робот чисти един квадратен метър за около минута. Чистя го (примерно) веднъж на 7-8 чистения и ми отнема не повече от 10 минути да изхвърля контейнера, да изчистя четките и изпера филтъра. Мопът се пере за пет минути. Че и по-малко.
Живея на оживено място, висок етаж, без дървета и го пускам или всеки ден или през ден. Малки деца и животни нямам. Но прах - в изобилие.

Общи условия

Активация на акаунт