Прахосмукачка робот - 23

• 110 670
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 870
  • 1st floor
За 1000 лева ако не чисти добре килими, забрави просто. Не си струва парите.
Разгледай клипчета също за ориентир как чисти килими...
Тета, направо ще се гръмна, ако не се справя с килимите, затова проучвам. Реално и сегашният ми за 200лв чисти идеално ламинат и плочки.
Снимах по-гадния килим от двата, че не знам как да го опиша

# 871
За жалост не мога да помогна, аз съм с "проста" също, която се оказа идеалка за твърди повърхности Simple Smile
Килим имам един в хола и го чистя с голямата с водния филтър в неделя...

Като съвет ми хрумва да купиш от търговец, онлайн, при който връщането е безпроблемнно в 14 дневния срок, и ако не те удовлетворява, да я върнеш просто.

# 872
  • Deutschland/HE
Непокорна, моята Роборок С5 се справя и с по-висок килим, по-новите модели също ще се справят.

# 873
  • 1st floor

Като съвет ми хрумва да купиш от търговец, онлайн, при който връщането е безпроблемнно в 14 дневния срок, и ако не те удовлетворява, да я върнеш просто.
Да, това също ми е важно. И Wi Fi свързването ме притеснява. Къде да видя какво е нашето и дали ще се напасне с роботът?

# 874
Здравейте, аз взех по-бюджетен вариант на самопочистваща се прахосмукачка  XIAOMI MI ROBOT VACUUM X10+ PLUS. Според мен се справя добре. Плюс са въртящите мопове.

# 875
Има ли една идея по-бюджетнa алтернатива на roborock S8. Доволни сме от него, но и цената си е доволна. Искам да взема още един робот с добра функция моп. Нямам изисквания към екстрите, само държа на хубавия моп. S8 за две пускания с моп успя да изчисти перфектно. Препоръчайте моля нещо по- евтино

# 876
Мацки, може ли помощ за моята Roomba
Иска да й подменям части, обаче не пише кои точно. Периодично си я разглобявам и почиствам, така на око като гледам филтърът е за смяна, друго всичко е изрядно.

# 877
Здравейте, аз взех по-бюджетен вариант на самопочистваща се прахосмукачка  XIAOMI MI ROBOT VACUUM X10+ PLUS. Според мен се справя добре. Плюс са въртящите мопове.

Здравейте!
Между цитирана прахосмукачка по- горе и тази, коя бихте ме посъветвалу да избера:

https://robosector.eu/xiaomi-viomi-alpha-3-ai-prahosmukachka-robot

Или пък да ми предложите някаква друга за бюджет до 1600 лв, самопочистваща и с моп. Имаме един малък килим шаги и стъпка пред банята, нямаме прагове, но най- важното - имаме прекрасно кокерче и мнооого кучешки косми.

По принцип къде правят най- голямо намаление?

# 878
Здравейте. Бих искала да помоля за съвет. Имам Roborock S7. Незаменим помощник ми е. Много го обичам. Joy Пред едната баня прага е с много остър ръб. А дори като съм му задала да чисти коридора, се катери по прага. При другата баня, която ми е към едната спалня, решението ми е килим. Обаче за тази не мога да намеря подходящо. Дайте някакви идеи какво да сложа и от къде да го купя. Според мъжа ми няма как да се очертае коридора и банята и прага да е изключен.

# 879
Аз, всеки ден. Е, сега е "в болничен " докато успеем да го оправим, но да, откакто е купен, не е пропускан ден, освен ако не съм била в къщи.
Точно защото целият първи етаж е само плочки, а се влиза през две врати от градина, и от гараж и от време на време някой ползва и входната. И все набързо се притичва по обувки 😄 роборок даже са пуснали препарат, който да се слага в контейнера.  Аз срам не срам ще си призная че слагам капка веро 🙈 то сигурно и за това се развали...
Както и да е- да! За мен в мопът е истината.

Някой ползва ли робот, който мие пода? Заслужава ли си парите? На мен прахосмукачка не ми трябва. Имам голяма площ с плочки, които не смогвам да мия всеки ден.

Едва ли е от верото. А аз като слагах розова минерална вода...пак се развали. Аз пръсках пода с препарат и робота отгоре минаваше с парцала. Моя е Xiaomi vacuum essential, супер доволна бях, бюджетен вариант, но спря да пуска вода. Сега е някъде по София в сервиз Бушона, дано ми го оправят.

# 880
В интерес на истината на мен ми изскачаха съобщения, че е време да сменя четките. Ама ... от повече от месец. Е смених ме ги. Цткнах в ап-а че са сменени и започна да работи както преси 😆🙈 явно малко "нежна грижа и любов" му е трябвало 😊

Аз, всеки ден. Е, сега е "в болничен " докато успеем да го оправим, но да, откакто е купен, не е пропускан ден, освен ако не съм била в къщи.
Точно защото целият първи етаж е само плочки, а се влиза през две врати от градина, и от гараж и от време на време някой ползва и входната. И все набързо се притичва по обувки 😄 роборок даже са пуснали препарат, който да се слага в контейнера.  Аз срам не срам ще си призная че слагам капка веро 🙈 то сигурно и за това се развали...
Както и да е- да! За мен в мопът е истината.

Някой ползва ли робот, който мие пода? Заслужава ли си парите? На мен прахосмукачка не ми трябва. Имам голяма площ с плочки, които не смогвам да мия всеки ден.

Едва ли е от верото. А аз като слагах розова минерална вода...пак се развали. Аз пръсках пода с препарат и робота отгоре минаваше с парцала. Моя е Xiaomi vacuum essential, супер доволна бях, бюджетен вариант, но спря да пуска вода. Сега е някъде по София в сервиз Бушона, дано ми го оправят.

# 881
Здравейте,

Според вас кой от моделите си заслужава повече?

Xiaomi Mi robot vacuum-mop 2
https://www.mi.com/global/product/mi-robot-vacuum-mop-2/
Xiaomi Mi robot vacuum-mop 2 Pro
https://www.mi.com/global/product/mi-robot-vacuum-mop-2-pro/
Xiaomi mi robot vacuum s10
https://www.mi.com/global/product/xiaomi-robot-vacuum-s10/

# 882
  • Пловдив
Понеже никой не даде отзив за
https://www.amazon.de/dp/B08377KZTT?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
влизам да кажа ,че е перфектна. А за намалената цена, на която я хванах е просто супер. И в момента не е зле,но аз я взех на 672 евро.

# 883
  • София
Момичета, падна ми колелото, не знам как.... на някой случвало ли му се е и знае ли как да го оправя или да го нося в сервиз?

# 884
На моята Румба това го изваждам за почистване и пак го поставям с натискане. Изглежда по същия начин като твоето.

Общи условия

Активация на акаунт