Прахосмукачка робот - 23

• 107 997
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 90
Браво! Сега ще го погледна и аз. Вчера мъжът ми я разучаваше, а аз я гледах като животно, което всеки момент ще ме налази Joy
Кръстила съм я Шуша.
Още не сме я пускали с мопа.

# 91
  • Русе
Моят е Шишо Joy

Замина му батерията. Нормално. Изкара 4,5 години с оригиналната. Поръчах от Дедал оригинална, че не ми се чакаше от Китай. Да видим колко ще изкара.

# 92
https://www.digiexpert.bg/tehnika/robot-za-pochistvane/robot-roo … 7158-product-2493
Някой дали е поръчвал от този сайт?
 Определено намирам за предимство маркирането на определени предмети, които да се заобикалят.
Не знам роботите на  Xiaomi, дали имат такава опция.
Моят робот е от този сайт, всичко беше наред при мен.

# 93
Моят е Монк Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
Здравейте, някой да използва Lydsto R1, че от сутринта я мъча и не мога да я накарам да прави каквото и да е. Изчетох упътването, изгледах клипчетата и не ще. Свети, зарежда се, но към Wi-fi не се връзва

# 95
  • София
Здравейте! Купих си iRobot Roomba i3 +, но нещо се затруднявам с картографирането. Моля ако някой има такъв робот да сподели как става и по-скоро как да отделя отделните стаи в апартамента. Стигнах до там, че имам обща карта на целия апартамент, но как да пратя робота да чисти само в една от тях? всеки път като пробвам, той започва отначало, а именно от стаята в която се намира станцията и си ги кара подред Simple Smile

# 96
Здравейте! Купих си iRobot Roomba i3 +, но нещо се затруднявам с картографирането. Моля ако някой има такъв робот да сподели как става и по-скоро как да отделя отделните стаи в апартамента. Стигнах до там, че имам обща карта на целия апартамент, но как да пратя робота да чисти само в една от тях? всеки път като пробвам, той започва отначало, а именно от стаята в която се намира станцията и си ги кара подред Simple Smile
Имам и7+, първо роботът прави карта на цялата площ, а после ти, от приложението, разделяш и именуваш желаните стаи/зони.
Но как точно се правеше съм забравила, че това го правих преди 2 години, само помня, че работиш върху картата от приложението.

# 97
  • Пловдив
Зоните се определят след няколко почиствания на цялата площ.
Робота предлага такива по негово осмотрение, които са разделени помежу си с пунктир, който може да се мести и да се прецизира, съответно и да се наименуват.
После чисти само там където има отметка и в реда, в който са избрани.
Скрит текст:

И аз съм с i7.

# 98
  • have faith and be patient ..
ЗДравейте , направо съм бясна , този Ерджан М. много ме вбеси , как мога да го докладвам или нещо друго , свързано със фейс бук , даже си позволява и да ме обижда ..,а как всички му благодарят за търпението и помоща не разбирам ,...

# 99
  • София
Зоните се определят след няколко почиствания на цялата площ.
Робота предлага такива по негово осмотрение, които са разделени помежу си с пунктир, който може да се мести и да се прецизира, съответно и да се наименуват.
После чисти само там където има отметка и в реда, в който са избрани.
Скрит текст:

И аз съм с i7.

Благодаря много. Ще пробвам довечера пак и дано да успея.

# 100
Наскоро купих на майка ми една прахосмукачка робот, за да й е по-лесно с чистенето. В момента не мога да кажа точен модел, но на нея наистина й върши работа и е доста доволна. Вече с жена ми се чудим дали да не си купим и ние.

# 101
  • на Мелмак
А защо всъщност се чудите?

# 102
Не се чудете хич!Купувайте!

# 103
Здравейте,
DREAME D9 дали е подходящ избор за среднобюджетен вариант?
Някакви бъгове? На път съм да поръчам....

# 104
iRobot Roomba i3 /i3+ има ли функция за ограничаване на определени зони, както i7?

Общи условия

Активация на акаунт