Прахосмукачка робот - 23

• 108 008
  • 1 087
  •   2
Отговори
# 75
Търся само робот моп! Робот! Не аз да го държа. Някой има ли такова чудо?
Бях се спряла на Еврибот, ама не чисти засъхнали петна от кетчуп. Дайте линк за нещо друго, моля! Да върши работа!
Brava на iRobot.

# 76
Здравейте, записвам се и аз в темата. Реших да купувам робот. Първи ще ми е. Ще чисти около 60 кв. Нямаме домашни любимци. Търся нещо по-бюджетно и засега се спрях на D9. Дали е добър избор според Вас?

# 77
Подстрекателки такива Heart Eyes
Поръчах Хіаоmі Drеаmе Воt L10 Рrо от Брос и днес или утре ще дойде Simple Smile.

Някой да има робот за стъкла?

# 78
  • Русе
Аз, естествено Simple Smile
Самоходещ парцал Simple Smile Доволна съм. Моят е без пръскачка и сама си ги пръскам. Някъде бях срещнала коментари, че пръскачките се запушват.
Тук тънкият момент е да не се перат с омекотител кърпите, че се скапват и замазват после и първо да се пуска на сухо да оберат прахта, и след това вече да се пръскат. Не хваля марката, защото вече не я срещам. Има друга тема за тези роботи. Там хвалят разни.

# 79
Подстрекателки такива Heart Eyes
Поръчах Хіаоmі Drеаmе Воt L10 Рrо от Брос и днес или утре ще дойде Simple Smile.

И аз поръчах същия в събота посред нощ и го чакам утре с нетърпение. Изпробвам ли го, ще пиша. Със сигурност ще имам и въпроси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
  • На брега на реката
Ели, може ли линк, към темата за роботи за прозорци?

Не се справих с търсачката!

# 81
  • Русе
В същият подфорум е но изпаднала на трета страница.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1138444

# 82
Колко време се зарежда роботът първия път?

# 83
Здравейте!
В чудене съм за вид прахосмукачка (между робот и вертикална безжична) и през това време искам да си набележа модели. Имам няколко изисквания и ако може да ме посъветвате за модели:
1. да е със силиконова четка - в предни теми бях прочела такъв коментар, че е + такъв тип четка
2. да има вариант за виртуална стена или да се маркира на картата къде да не почиства
3. ако има такъв модел, който би минавал под високо легло и няма да е проблем : D
Бюджета ни е до 900 лв.-1000 лв, като гледам модели на Xiaomi или irobot , защото предполагам за тях ще се намират повече и лесно консумативи ^^

# 84
  • Пловдив
Ползвам iRobot i7 .
Централната четка е силиконова. Те всъщност са две.
Има виртуална стена.
Влиза под мебели без проблем, ако има достатъчна височина.
Малко по-скъпа е от предвидения бюджет.
Безкабелната също ми е много полезна. Много по-бързо чистя с нея.

# 85
Здравейте! Моят робот дойде преди два дни и все още се опознаваме. Той е Хіаоmі Drеаmе Воt L10 Рrо. Първият ден само го заредих и го вързах към интернет. Свалих и приложението и ги свързах. Вчера вече го пуснах да чисти и излязох навън. Като за пръв път се беше справил добре, но имаше и пропуски. Днес пак го пуснах, но този път на турбо режим. Преди малко ми докладва, че е свършил, после ще видя какви ги е надробил Joy. След третото почистване смятам да тествам и мопа. Искам да ви питам знаете ли от къде мога да се сдобия с упътване на български език? Поръчах от Брос, вътре в книжката няма български. Това, освен, че ме разочарова е и незаконно. Типично по нашенски, купувам техника за 700 лв. и трябва да се оправям както знам.

# 86
  • Русе
Обади им се и си искай за тяхна сметка. Иначе КЗП.

Да Ви служи вярно и безпроблемно дълги години.

# 87
Благодаря, Ели, дано ме слуша дълго! Ще пиша тук как са се развили нещата.

# 88
https://www.digiexpert.bg/tehnika/robot-za-pochistvane/robot-roo … 7158-product-2493
Някой дали е поръчвал от този сайт?
 Определено намирам за предимство маркирането на определени предмети, които да се заобикалят.
Не знам роботите на  Xiaomi, дали имат такава опция.

# 89
Звъннах на Брос, казаха ми, че под продукта имало упътване. Отговорих, че е на английски и ми казаха, че е станала грешка и ще качат и на български. Вече е налично в сайта. Аз - доволен Blush Искам да благодаря на всички, които са ми отговаряли, когато съм писала и на Ели - автора на темата. Момичета, наистина помагате Simple Smile Нареждам се и аз в редиците на доволните от роботите и да, като повечето и аз се питам защо, по ягодите до сега не съм купила робот Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт