Прахосмукачка робот - 23

• 107 864
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 105
iRobot Roomba i3 /i3+ има ли функция за ограничаване на определени зони, както i7?
Не. Или поне аз не съм открила след 1 година с Роби.

# 106
  • Wonderland
Момичета, отскоро се интересувам от роботите и мисля да издебна и да взема за черен петък. Има ли някоя, която така се е сдобила с нейната? Можете ли да ми препоръчате къде да следя намаленията?

Тепърва ще се запознавам с модели и функции, но тавана ми е 400-500 лв. в момента за подобна машинка, затова ми се иска покрай промоциите да я хвана.

# 107
  • Deutschland/HE
Ние си купихме от Алиекспрес на деня на самотника (11.11) или на ЧП, от европейски склад (в Полша) и дойде за два дни.

# 108
  • София
iRobot Roomba i3 /i3+ има ли функция за ограничаване на определени зони, както i7?

След като се направи карта на цялото помещение може да се ограничат определени зони ако това имате предвид като обаче има минимален размер на зона. Например моя хол можеше да го разделя на 3 зони, а останалите стаи на не-повече от две. Аз отделих само стаите без да слагам маркери за ограничение. След това може да се избира чистене на цялото помещение или само на определена стая или стаи. За сега съм много доволна, но имам iRobot Roomba i3+ от много скоро. Чисти перфектно килими /два от които са тип шаги/  без никакви проблеми.

# 109
Аз също съм с i3+ и не знаех, че може да се ограничат зоните. Мен ми трябва за около купичките с храна и вода на кучето. Но така или иначе на картата не мога да се ориентирам къде са точно купичките.... Grinning
Ще пробвам, де, пък дано успея. Защото ми писна робота да забира храната на кучето и тя да го гони, за да се нахрани.

# 110
Здравейте, момичета. Искам да си закупя прахосмукачка с моп, но имаме в къщата прагове - до 4-5см. Можете ли да препоръчате такъв, който ще преодолява праговете. Ако няма такава, която да преодолява такива високи прагове, има ли опция аз да я пренасям през праговете? Благодаря предварително.

# 111
За такива прагове не съм виждала робот, пренасяйте си я, мн. ясно.

# 112
Много съм доволна от Хіаоmі Drеаmе Воt L10 Рrо.
Плочките в коридора и банята са бели и мраморни, съответно - всяка прашинка и косъм се вижда. Роботът чисти и мие вместо мен!
Даже и банята.  Иначе щях да съм робинята Изаура с парцала.

# 113
Тъкмо тази гледах за приятелка, помоли ме да разуча.Тя има котка, навсякъде паркет.В момента е около 700лв., не знам имало ли я е на по-добра цена.

# 114
  • Карлово
Здравейте, момичета. Искам да си закупя прахосмукачка с моп, но имаме в къщата прагове - до 4-5см. Можете ли да препоръчате такъв, който ще преодолява праговете. Ако няма такава, която да преодолява такива високи прагове, има ли опция аз да я пренасям през праговете? Благодаря предварително.
Моите прагове са високи, роботът не може да ги мине. Мислех да ги махна, но не съм убедена, че имам нужда от това. Чистя помещение по помещение и не винаги всички наведнъж.

# 115
  • София
Тъкмо тази гледах за приятелка, помоли ме да разуча.Тя има котка, навсякъде паркет.В момента е около 700лв., не знам имало ли я е на по-добра цена.

И аз за толкова я взех преди месец. С куче съм, малка порода, но космато 😀 Направо се родих! Имаме един малък килим, където също обира много добре.  Както казвах и преди - пускам и мопа. Е, не мие като парцал, но за ежедневно почистване съм много доволна. Ако е капнала вода по пода или кучето е минало с мокри лапи, след мопа подът си е чист. Иначе все ходех и търках 😀

# 116
700 лева беше най-добрата цена, на която я открих и аз.

# 117
Моите прагове са високи, роботът не може да ги мине. Мислех да ги махна, но не съм убедена, че имам нужда от това. Чистя помещение по помещение и не винаги всички наведнъж.
Може ли да споделите кой модел ползвате? Поне за моделите, за които четох, пишеше, че сканират целия апартамент, запаметяват карта на апартамента и не знам как действа, ако не може сам да мине. И като цяло спира до прага и мога по някое време да го пренеса или трябва да го следя?

За такива прагове не съм виждала робот, пренасяйте си я, мн. ясно.
В технополис ми изрекламираха робот на Rowenta, че преодолявал такива прагове, но тъй като не им вярвам на 100%, исках да питам за допълнителни мнения.

# 118
5см праг е много.Проучете. то има в нета ревюта, описания.Кой модел е тази Ровента?

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 18:04 от ДХ3

# 119
Не мисля, че има робот, който може да се справи с 5-сантиметрови прагове.
Ако някой може да превземе 2 см - викайте “ура”.

Общи условия

Активация на акаунт