Прахосмукачка робот - 23

• 107 746
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здравейте! От около 9 месеца имам робот. Може ли да ми кажете как се процедира ако трябва да се смени местоположението на зарядната станция? Може би трябва да изтрия начертана карта и да го пусна наново вече от новото място?

# 241
  • Пловдив
Така е.
Промяната в локацията на станцията или смяна на паролата на WiFi тотално объркват уреда.

# 242
  • Русе
Ами за близо 4 години моят не се е шашкал като му сменям мястото. Вчера пак го направих, че на неговото сложих елхата. Пуснах го после да чисти. Не се е шашкал.

# 243
Здравейте! От няколко години имам прахосмукачка робот Xiomi, но не съм сигурна кой модел е. Как мога да разбера- тя не може да се свърже с приложението вече, защото интернетът ни е с 5G, а тя не го поддържала.

Също така, имам интерес да си закупя нова, която да има и моп. Евентуално дали някой продава такава в момента и би желал бартер с доплащане от моя страна?

Последният ми въпрос е по-скоро просто информативен: от известно време ми излизат някакви обяви за много евтини прахосмукачки- те изобщо правят ли нещо? Примерно има някои дори по 20-30лв? https://www.olx.bg/d/ad/robot-prahosmukachka-suho-mokro-pochistv … D632-ID8ZjMc.html

Предполагам, че няма да стане да си купя някаква такава евтина, само за да ползвам моп функцията, нали?

# 244
Здравейте. Предстои ми закупуване на робот. Изчетох коментари за различни модели и се спрях на тези:
https://www.technomarket.bg/prahosmukachki/roborock-s7-white-091 … B5AsaAq3-EALw_wcB
Roborock Dreame Z Pro
Roborock S5 Max.
Вие кой бихте ми препоръчали?

# 245
  • Русе
Едва ли някой има и трите, че да каже кой е по-добър. S5 е най-хвален, S7 бил върха на сладоледа, а другият не съм го чувала. Пусках сравнителни таблици на Шаомита-та. Има ги и в първият пост.

# 246
Едва ли някой има и трите, че да каже кой е по-добър. S5 е най-хвален, S7 бил върха на сладоледа, а другият не съм го чувала. Пусках сравнителни таблици на Шаомита-та. Има ги и в първият пост.
S7 в момента е на цена 999. лв. в Емаг и 1050 лв. в Brosbg. От къде ще е по- удачно да я поръчам?

# 247
  • Русе
Аз бих взела от Брос. Все пак са българска фирма и не съм чула досега някой да се е оплакъл от тях.

# 248
Здравейте! Четох, четох и нищо не разбрах. С риск да бъда порицана, че питам едно и също, ще помоля за помощ.
Нищо, ама нищо не разбирам. Знам, че искам този помощник, но не знам какъв. Апартаментът не е голям, 80 квадрата. В хола има космат килим, а в детската от тези на Дормео. На всякъде е ламинат. Много се скубем с детето и е пълно с косми. Бюджетът ми е около 600 лв. Четох ви, че комбинирано прахосмукачка с моп за мокро почистване не е добра идея, но сякаш ми се иска тази опция. Ако пък наистина не е добре, ще си взема не 2 в . Много благодаря на отзовалите се.

# 249
За пореден път ще кажа, че мокрото можете да го ползвате, можете и да не го ползвате.  То е допълнителна опция, роботът си работи чудесно и без нея.

# 250
Кой е казал, че не е добра идея?Екстра су е, просто не отменя ръчното миене, а е за поддръжка.С един ламинат ще се справи перфектно.
Има сравнителна таблица в началото на темата.Гледате цена в Бг и търсите параметри.Най-важно е да е с повече всмукателна мощност, да има подходящите четки(за килима не знам, рошав нищо не значи).Според бюджета набелязвате модели и гледате параметри.В Ютюб има и много сравнителни клипове.

# 251
Здравейте, моя приятелка ми препоръча този робот -
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-roborock-e5-mop-wi-fi-5 … D0%91%D1%8F%D0%BB
  Ползва такъв на вилата, но там е без домашен любимец. Вкъщи е с робот по-висок клас. Та се чудя дали ще е подходящ  за вкъщи , дали ще обира космите на котарака добре от килима...Ако някоя от вас е ползвала  - ще се радвам да сподели.
 Като цяло под продукта в сайта са добри отзивите. Аз лично никога не съм ползвала такъв уред и ми се иска да чуя още мнения.

# 252
  • на Мелмак
Според мен няма робот, който да не събира всички косми. Ползвам роботи от10+ години и съм с пухкаво куче 🐶 Simple Smile

# 253
  • София
Моят s5 max всеки път си преразпределя стаите - един път ги пише 3, друг път същите стаи разпределя като 2. Неудобно е, когато искам да се пусне в една от тях, но той последния път е решил, че тя е част от съседната... Има ли как да го накарам да запомни някое от разпределенията си?

# 254
Проблем с картографирането. Сменяме вече 2-ра. Първата беше Xiaomi , сега пробвахме с Rowenta и резултата е един и същ. Не запомня картата или въобще не я прави.. Моля някой да помогне! Изчетохме цялото упътване и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт