Прахосмукачка робот - 23

• 107 316
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Малко преди да поръчам Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro цената в емаг се промени, без да дават срок за доставка и такса за доставка. Остава ми вариант ofisitebg.com.
Някой с отзиви за тази фирма?
Много съм ядосана, че се чудих 10 дни (ММ не иска робот) и сега не стига, че е по-скъпа, ами и не я намирам във физически магазин Sad

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 19:16 от stenly

# 271
  • In transit
Малко преди да поръчам Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro цената в емаг се промени, без да дават срок за доставка и такса за доставка. Остава ми вариант ofisitebg.com.
Някой с отзиви за тази фирма?
Много съм ядосана, че се чудих 10 дни (ММ не иска робот) и сега не стига, че е по-скъпа, ами и не я намирам във физически магазин Sad
https://techmart.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D … 202%20Pro%20Black Имат я налична във Варна.

# 272
  • Варна
Да, благодаря Mikkey , сега се сетих, като видях цената и го изтрих в главата си като вариант. До 17.12.2022 е била 499 лв. 300 лв. разлика е твърде много.

# 273
Ех, и аз чакам точно този модел с цена до 500 лв., как не съм видяла, че са го били пуснали за 499... Остава надеждата, че щом са го били намалили толкова, отново ще го намалят Smirk

# 274
  • София
Ако си го сложите в любими в профила в емаг, праща мейл като е на по-ниска цена. Поне при мен така за един пречиствател на въздух се счупи да ми праща мейли.

# 275
Аз закупих Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro от мобисектор, но чаках над две седмици доставка. Плюс исках черен, обадиха се, че има бял. Много чакане от сайта.
Относно модела нямам база за сравнение, но не съм и с високи изисквания и съм повече от доволна. Събира косми на килограм. Качва се върху висок килим. Мие. Бързо намира докинга и чисти добре.

# 276
  • София
Момичета колко време изкара вашия робот преди да му смените батерията? Моят е на година и половина и от сервиза ми казаха че, че е за смяна на батерията /която е консуматив/ - дори бил работил доста дълго с настоящата ......

# 277
  • Марс
Единия ми е на година и половина и все още няма знаци на  проблеми с батерията. Обикновено Шаоми от евтините.

# 278
  • Русе
Нашата даде фира след 3,5 години, но имах един Самсунг, на който батерията сдаде след 6-тия месец.

# 279
Имах 3 години Румба 896 и го продадох в работещо състояние. Сегашният ми е и7+ на две години и няма индикация за смяна на батерия. Роботите при мен работят ежедневно.
1,5 година ми се струва много кратък период.

# 280
  • София
Благодаря, момичета, и на мен ми се струва доста кратък периода. Та той е още в гаранция.Сега съм в дилема дали да купувам друг или да сменям батерия. Струва 100 лв..... шиоми е.

# 281
Сега съм в дилема дали да купувам друг или да сменям батерия. Струва 100 лв..... шиоми е.
Зависи какво смяташ да купиш и колко да ивестираш - поне аз така разсъждавам.

# 282
  • Варна
Да споделя, че в началото на седмицата Офисите и Бросбг изпратиха за по 1 ден робот за мен и мой колега -  Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro.
У нас в момента не е разчистено, кабели, елхи и не мога да го пусна да си направи карта.
Всъщност има ли начин докато работи да му забранявам отделни зони?

# 283
  • София
На моята Шиома след 3-4г рязко й умря батерията, няколко седмици успяваше по една стая да изчисти само, след това свали до 5-10кв.м. и я пенсионирах.

# 284
  • София
С iRobot 980 съм от април 2017 и батерия не съм сменяла. Никакви признаци няма да е за смяна, все едно вчера съм го купила…вероятно става изведнъж 😁

Общи условия

Активация на акаунт