Прахосмукачка робот - 23

• 110 670
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Момичета, падна ми колелото, не знам как.... на някой случвало ли му се е и знае ли как да го оправя или да го нося в сервиз?

То се изважда за почистване, сложете го обратно.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 18:22 от nad_tab

# 886
  • София
Момичета, падна ми колелото, не знам как.... на някой случвало ли му се е и знае ли как да го оправя или да го нося в сервиз?

То се изважда за почистваме, сложете го обратно.
Слагам го, но то пак пада... като обърна прахосмукачката и изпада...някак си... няма какво да го задържи.
Пускам я когато не съм вкъщи и вечер като се прибера... дерайлирала, а има случаи в които си е изчистил и прибрал.

# 887
  • София
Натиснете го да щракне-само с поставяне не става.

# 888
  • Варна
Здравейте!
S  Roborock S7  съм, от няколко дни показва тази грешка:
Скрит текст:

Не виждам да има нещо около този датчик, то и не се вижда много.
Само когато го завъртя ръчно ( с един молив) ,тогава започва да работи.
Се чудя дали да го връщам,..,
Ще го  ресетна и почистя  ,дано се оправи.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:16 от Velina_p

# 889
  • Асеновград
Здравейте!
S  Roborock S7  съм, от няколко дни показва тази грешка:
Скрит текст:

Не виждам да има нещо около този датчик, то и не се вижда много.
Само когато завъртя ръчно ( с един молив)този датчик ,тогава започва да работи.
Се чудя да го връщам ли?
Я изгледай това , може да е същото . Сигурно няма да ти помогне , но все пак .
https://www.youtube.com/watch?v=DyLOzDXmsI0

# 890
Бихте ли ми препоръчали робот на цена 1000-1500лв, за жилище без килими, подът е с плочки, но ма лайсни пред вратите, и вътрешни стълби ?

# 891
  • 1st floor
Аз да се похваля, че не издържах да чакам Черен петък и преди седмица се сдобих с Роборок S8. Най-опростения вариант без самопочитване. Моп още не съм пускала, а и слабо ме интересува. Обаче...чисти повече от перфектно онзи проблемен килим, дето се мъчех и с норалната прахосмукачка с него. Много, много съм доволна. С две четки е и някак го разрошва и вади всички косми и боклуци от него. За тази една седмица не съм пускала другата прахосмукачка и вкъщи е идеално чисто. Ходя боса и усещам и най-малкото боклуче, ако го има.
Недостатък спрямо стария робот без карти и пр. - вижда пердетата и се спира. Старият се мушкаше директно под тях и чистеше до стената.
Този уикенд ще пробвам мопа. Слагате ли препарат или само с вода миете? Видях, че са някакви специални препаратите...

# 892
И аз вече съм в редиците на роботите. Купих си Ровента , по-стар модел за 400лв . Ами много съм доволна. Изчисти , навира се под леглото, фотьойлите, обира ъглите и най-накрая пуснах мопа. Супер ми е. Отменя ме прекрасно, че имам проблеми с гърба и се пазя. Е , има и много хубави самопочистващи модели , но според възможностите ми толкова.

# 893

Този уикенд ще пробвам мопа. Слагате ли препарат или само с вода миете? Видях, че са някакви специални препаратите...

Аз мокря самия моп с препарат и после го пръскам с вода и разтърквам леко. В контейнера държа само вода.

# 894
Изрично пише в упътването само вода, поне за моя модел. Моя приятелка също ме предупреди за това. Не съм се сетила да намокря мопа с препарат, но е идея

# 895
Моят xiaomi roidmi eve, сдаде багажа. Да похваля digiexpert, че от там го взех, още беше в гаранция и веднага ми върнаха парите. Сега се чудя дали да взема същия, харесва ми, че беше с две странични четки. Ако имате предложения за нещо хубаво до 800лв с почистваща станция, ще съм благодарна да споделите.

# 896
Здравейте, реших и аз да се насоча към една прахосмукачка робот, досега не съм ползвала! Изчетох много мнения, и колкото повече чета толкова повече се обърквам!😅 Спрях се на следните модели и бих била изключително благодарна за някой съвет! Вкъщи сме 100 кв.м. и имам килим в абсолютно всяка стая, което ме притеснява малко!😅Спряла съм се на по економични варианти като Xiaomi F9, D9 Max и Roborock Q7Max и S8? Ако някой е с килими и е доволен от някой от тези варианти, моля за отзив! Благодаря!

# 897
  • 1st floor
Здравейте, реших и аз да се насоча към една прахосмукачка робот, досега не съм ползвала! Изчетох много мнения, и колкото повече чета толкова повече се обърквам!😅 Спрях се на следните модели и бих била изключително благодарна за някой съвет! Вкъщи сме 100 кв.м. и имам килим в абсолютно всяка стая, което ме притеснява малко!😅Спряла съм се на по економични варианти като Xiaomi F9, D9 Max и Roborock Q7Max и S8? Ако някой е с килими и е доволен от някой от тези варианти, моля за отзив! Благодаря!
S8 - заложих на него, защото е с най-голяма всмукателна мощност и има две четки.  Супер доволна съм как чисти килими. То и заради тях вдигнах мерника на стария робот. От  менюто има опция да избереш двойно почитсване на килима. Не знам дали има  смисъл, но и това съм му задала, защото съм Монк и виждам всяко косъмче и прашинка. Grin

# 898
  • София
Здравейте! Simple Smile

Бих искала да закупя роботче което да прави по-скоро ежедневно поддържане на мокета, теракота и ламината - имам котараче Simple Smile
Всмукателната мощност на този модел е 4000 Pa, дали е достатъчно? Нямам други претенции към уреда, освен да е по-евтин Wink  

https://zora.bg/product/bhr6783eu-xiaomi-robot-vacuum-e10-eu-s-konteyner

Моля за мнение , благодаря!

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 13:24 от Lady-B

# 899
Здравейте! Simple Smile

Бих искала да закупя роботче което да прави по-скоро ежедневно поддържане на мокета, теракота и ламината - имам котараче Simple Smile
Всмукателната мощност на този модел е 4000 Pa, дали е достатъчно? Нямам други претенции към уреда, освен да е по-евтин Wink 

https://zora.bg/product/bhr6783eu-xiaomi-robot-vacuum-e10-eu-s-konteyner

Моля за мнение , благодаря!

Виж в Кауфланд тази седмица има някакво ксиоми, не знам същото като показаното от теб ли е, но цената му беше разумна.
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/kaufland-06-11-2023-12-11-20 … view/flyer/page/1

Същият е, сега видях, малко по-евтини идва в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт