Прахосмукачка робот - 23

• 106 263
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 020
При мен няма.

# 1 021
И при мен няма.
Стана ми любопитно. Какъв проблем може да има?

# 1 022
  • Асеновград
Сигурно , дали не я засичат датчиците .

# 1 023
  • 1st floor
Почиствам конетйнера и филтрите всеки ден. Но обикновено няма много боклук и контейнерът изобщо не е пълен. Чудя се, ако го чистя на 2 или 3 дни дали пък непочистения филтър ще окаже влияние върху всмукателната мощност? Пробвали ли сте?

# 1 024
Не съм забелязала да оказва влияние. Аз не я чистя след всяко ползване.

# 1 025
  • Варна
Мога ли след като стартирам чистене и роботът изпълзи изпод дивана, да дам на пауза и тогава да отворя и да изпразня контейнера? Че наистина се оказа неудобно да лягам на земята, за да го издърпвам. Но няма място къде другаде да седи станцията. В маломерно жилище сме.

# 1 026
Да, разбира се.

# 1 027
  • in Wonderland
Здравейте, на робот xiaomi Е12 не откриваме опция за запаметяване на карта. Всеки път чертае нова.
Изобщо го няма като опция в приложението save map.
Скрит текст:

# 1 028
Днес ми дойде roborock s8 ,много съм доволна,в момента се опознаваме ...няма инструкция на български , девойката от офиса щеше да ми изпраща на Вайбър ,но явно ме забрави.Не махам столове ,минава си покрай тях.Един кабел на зарядно засмука и се омота , но я оправихме .Ако някой има инструкции на BG моля да ми прати !

# 1 029
  • Асеновград
...Един кабел на зарядно засмука и се омота , но я оправихме ...
Лоша реклама , нали уж вижда всичко .

# 1 030
На "миещите" роботи наливате ли препарати в резервоара и какви?
Обичайните масови за под или специални?
Моята също е Роборок S8, но съм оставила играта с нея за уикенда.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 10:02 от dariVale

# 1 031
Аз слагам само вода на моя, без препарат. Пише да се използва само вода и аз изпълнявам. Joy
Моята история с Робосектор приключи. На мейлите ми не отговориха, но ми върнаха парите.

# 1 032
На "миещите" роботи наливате ли препарати в резервоара и какви?
Обичайните масови за под или специални?
Моята също е Роборок S8, но съм оставила играта с нея за уикенда.
Има препарати за резервоара, но трябва да е упоменато че може да се ползва ьа вашия модел.
Аз слагам само вода и пръскам моп-а и пода с препарат, досега няма проблем.
Е, не е идеално чистенето, но за ежедневно подържане е идеално.

# 1 033
Четох доста от темата, но не можах да избера, та моля за помощ:
Търся  робот среден клас - от 500 до към 8-900 лв.
Ще чисти апартамент 70 кв, паркет и ламинат, без прагове, само с един малък килим.
Без домашни любимци.

# 1 034
Моята история с Робосектор приключи. На мейлите ми не отговориха, но ми върнаха парите.

Моята история с Робосектор продължава месец. Един казва, че чакат доставка, друг, че не чакат преди Коледа, на 3 различни номера им звъня и всеки казва различно, а пък управителя съвсем не е в час.
На обяд отново говорихме и ги помолих да се разберат помежду си и да ми напишат на имейла кога очакват доставка, за да го имам черно на бяло. Обещаха и вече 5 часа след разговора все още нямам отговор.
Поръчала съм S8+ за 1559 лв и Q8 Max+ за 1079 лв.
Моля, ако някой е срещал подобни цени и читав онлайн магазин да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт