Прахосмукачка робот - 23

• 106 258
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 035
Моята история с Робосектор приключи. На мейлите ми не отговориха, но ми върнаха парите.

Моята история с Робосектор продължава месец. Един казва, че чакат доставка, друг, че не чакат преди Коледа, на 3 различни номера им звъня и всеки казва различно, а пък управителя съвсем не е в час.
На обяд отново говорихме и ги помолих да се разберат помежду си и да ми напишат на имейла кога очакват доставка, за да го имам черно на бяло. Обещаха и вече 5 часа след разговора все още нямам отговор.
Поръчала съм S8+ за 1559 лв и Q8 Max+ за 1079 лв.
Моля, ако някой е срещал подобни цени и читав онлайн магазин да сподели!

Ние сме доволни от citytel, S8+ там е на цена 1499

# 1 036
maq-mi, според мен пускай жалба в КЗП.

# 1 037
Моята история с Робосектор приключи. На мейлите ми не отговориха, но ми върнаха парите.

Моята история с Робосектор продължава месец. Един казва, че чакат доставка, друг, че не чакат преди Коледа, на 3 различни номера им звъня и всеки казва различно, а пък управителя съвсем не е в час.
На обяд отново говорихме и ги помолих да се разберат помежду си и да ми напишат на имейла кога очакват доставка, за да го имам черно на бяло. Обещаха и вече 5 часа след разговора все още нямам отговор.
Поръчала съм S8+ за 1559 лв и Q8 Max+ за 1079 лв.
Моля, ако някой е срещал подобни цени и читав онлайн магазин да сподели!

Ние сме доволни от citytel, S8+ там е на цена 1499
https://www.tehnomix.bg/malki-elektrouredi/prahosmukachki/prahosmukachki-robot
Тук из;иза за 1200 S8+

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 12:08 от venbo

# 1 038
Най-после отворих кашона с Роборок S8 Pro Ultra. Иииии - въпросите са повече от отговорите.

1. Как да й задам да почиства само определена стая от всичките? Да начертая нова карта ли?
3. Как да я накарам да начертае карта само на една стая, защото като пусна картографиране тя си почва от началото.
4. Как да пренаредя почистването на стаите. Примерно искам да започва от спалнята, която обаче й е трета поред в кратографирането?

Ще бъда благодарна на всякакви съвети, вкл. къде да прочета за начина на използване на приложението.

# 1 039
  • Пловдив
Споделям от опит, но с iRobot.

След няколко почиствания на жилището ще е готова картата.
Чак тогава се обособяват и наименуват зоните.
При всяко чистене могат да се избират само определени от тях.
Моят почиства в реда, в който са избрани.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 10:12 от miraluba

# 1 040
  • София
Пуснете я веднъж и тя ще начертае карта на целия апартамент, в приложението има отмтка Save map. След това можете да я пускате в която стая поискате.
Страхотна машинка, бях 3 седмици отпуска+командировка, домашните само и сменяха водите и къщата светеше като се прибрах.

# 1 041
Здравейте! Обмисляме закупуване на прахосмукачка и се колебаем между Roborock Q7 Max и Roborock S8. Може ли актуални мнения? Тъй като разликата в цената не е малка, но пък и не искам "евтиното да ни излезе скъпо". Нямаме килими, подът е с ламинат. Много ми е важно също да измива добре, тъй като за Q7 Max прочетох доста различни мнения относно това.

# 1 042
Здравейте! Обмисляме закупуване на прахосмукачка и се колебаем между Roborock Q7 Max и Roborock S8. Може ли актуални мнения? Тъй като разликата в цената не е малка, но пък и не искам "евтиното да ни излезе скъпо". Нямаме килими, подът е с ламинат. Много ми е важно също да измива добре, тъй като за Q7 Max прочетох доста различни мнения относно това.
Аз няма да дам мнение за конкретните модели, но общо бих посъветвала да си направите избора на опции при по-тежки, да ги наречем, условия на експлоатация, включително с килими - сега нямате, но един ден може да имате.
Такива уреди се купуват с някаква перспектива и не е лошо да се отчетат предвидимите възможни бъдещи променливи в условията на ползване.

# 1 043
  • В страната на мечтите.
Ние си купихме на черен петък прахосмукачка робот SENCOR SRV 3160TQ, но чак онзи ден имахме възможност да я включим в новия си дом. Чисти много добре, но имам проблем - нито иска сама да си направи карта на апартамента, нито ми дава аз ръчно да го направя и постоянно седи в приложението, че се зарежда дори и когато е в режим на чистене. Това че се блъска във всичко и се оплита в кабели мисля че е нормално, но изобщо не мога да я контролирам а мислех, че това е идеята. Някой ако има тази марка и ако може да се "притече" на помощ ще съм благодарна.

# 1 044
Доколкото виждам, SENCOR SRV 3160TQ не прави карта. Погледнете ѝ пак инструкциите, трябва да е описано там.

# 1 045
  • Пловдив
Едва ли прави карта щом е хаотична .

# 1 046
  • В страната на мечтите.
В инструкциите пише само как се сглобява, как се свързва с интернет и нищо друго. Явно трябваше все пак да купя Леново или Ровента, но ще знам за следващата. Благодаря Ви, момичета!

# 1 047
  • София
Препоръчваните марки на роботи с карта в темата са Xiaomi (най-вече Dreame и Роборок) и Руумба. Писала съм и преди, че с Rowenta имахме проблеми в един офис, въобще не чистеше добре.

За мен е много важно да не се блъска, да има карта и да мога да му казвам къде да чисти. В темата има хора доволни и от хаотични, но всеки си преценява спрямо нуждите.

По темата с килимите не бих се съобразявала дали след 5 години ще имаме килим. Тези роботи нямат много дълъг живот. Не си ги купуваш за 20 години напред.

# 1 048
  • В страната на мечтите.
Аз честно да си призная нищо не разбирах и поръчах доста спонтанно и необмислено на черния петък. Но честно казано не съжалявам, защото цената беше много добра, пък и чисти доста прилично засега и има функция за моп. Просто ще знам за следващия път.

# 1 049
Препоръчваните марки на роботи с карта в темата са Xiaomi (най-вече Dreame и Роборок) и Руумба. Писала съм и преди, че с Rowenta имахме проблеми в един офис, въобще не чистеше добре.

За мен е много важно да не се блъска, да има карта и да мога да му казвам къде да чисти. В темата има хора доволни и от хаотични, но всеки си преценява спрямо нуждите.

По темата с килимите не бих се съобразявала дали след 5 години ще имаме килим. Тези роботи нямат много дълъг живот. Не си ги купуваш за 20 години напред.
Защо след 5 години? Килим се решава и слага за часове, както се казва, не е като ремонт, който да предвидиш след около 5 години. Моя приятелка след ремонт беше твърдо решила, че няма да има килим /и преди него нямаше/, но само месец по-късно всички стаи се сдобиха с такъв, при това сравнително дебел.

Общи условия

Активация на акаунт